igralec Objavljeno September 6, 2009 Deli Objavljeno September 6, 2009 presenetljivo nič Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 Vedno več je fejst motodrajverk tle gor, jaz pa brez mašine Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 Praskanje po grlu......pa se je spet začel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 Praskanje po grlu......pa se je spet začel Saj vem da se sliš smotan, sam čim prej daj kapo na glavo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 Saj vem da se sliš smotan, sam čim prej daj kapo na glavo. Po moje je bl pametn in bo zihr pomagal, d se ne vozm s treninga vsa pregreta v avtu z odprtimi šipami Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 Po moje je bl pametn in bo zihr pomagal, d se ne vozm s treninga vsa pregreta v avtu z odprtimi šipami , al se pa najprej orng ohladi in preobleč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 Človk še dobr pride ne na šiht pa je že ceu krvav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 8, 2009 Deli Objavljeno September 8, 2009 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 8, 2009 Deli Objavljeno September 8, 2009 Človk še dobr pride ne na šiht pa je že ceu krvav a puščaš :grrr a ne puščaš še mene je pa v slabo voljo spravl, ker ne morm zmagat igrce, čeprav je za mularijo do 14 let ... pa že cela dva šihta jo špilam :glare: thumper in bajkr88 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 8, 2009 Deli Objavljeno September 8, 2009 mene je pa v slabo voljo spravl, ker ne morm zmagat igrce, čeprav je za mularijo do 14 let ... pa že cela dva šihta jo špilam :glare: hehe, kaj a si še tlinajst? bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno September 9, 2009 Deli Objavljeno September 9, 2009 preveč slabih novic ...že ceu teden Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 9, 2009 Deli Objavljeno September 9, 2009 :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xceno Objavljeno September 9, 2009 Deli Objavljeno September 9, 2009 nič :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno September 10, 2009 Deli Objavljeno September 10, 2009 zmeraj, ko hočem odgovorit tukaj na MS-u mi IE javlja napako in me dol zabriše Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno September 10, 2009 Deli Objavljeno September 10, 2009 evo, spet me je, ma jest bom enga ,pa zdej me bo tod zihr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno September 10, 2009 Deli Objavljeno September 10, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 10, 2009 Deli Objavljeno September 10, 2009 slabo volo ne, sm mal čudn filing na konc bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno September 10, 2009 Deli Objavljeno September 10, 2009 Da bo treba ketno zamenjat. :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 10, 2009 Deli Objavljeno September 10, 2009 Dejstvo, d nism edinka :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno September 10, 2009 Deli Objavljeno September 10, 2009 Če poizkusim v sporočilih dodat sliko al pa ko dodajam objavo me potem IE flikne dol in mi javla napako . Spet bom mogu šranfat ta IE, de bo pol delal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno September 11, 2009 Deli Objavljeno September 11, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 11, 2009 Deli Objavljeno September 11, 2009 napačna razlaga... pa tk lpo j kazal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno September 11, 2009 Deli Objavljeno September 11, 2009 , ker vrednost USD-ja pada Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno September 11, 2009 Deli Objavljeno September 11, 2009 Ker me IE zajebava, ma me ima dep ga pregonu z večjim, recimo z 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig72 Objavljeno September 11, 2009 Deli Objavljeno September 11, 2009 petek-dež , večer-doma, jeba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se