Klajba Objavljeno September 11, 2009 Deli Objavljeno September 11, 2009 dobrodošel v kljubu, tudi jaz moram biti doma, je kar žalostno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno September 11, 2009 Deli Objavljeno September 11, 2009 Napajalnik od prenosnika odpovedal poslušnost. Sedaj čakam, da še baterija pogrne na celi fronti . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno September 11, 2009 Deli Objavljeno September 11, 2009 Napajalnik od prenosnika odpovedal poslušnost. Sedaj čakam, da še baterija pogrne na celi fronti . mene je pa razkurlo,da sem včasih čist nemočna in ne morem nič naredit.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno September 11, 2009 Deli Objavljeno September 11, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno September 12, 2009 Deli Objavljeno September 12, 2009 Napajalnik od prenosnika odpovedal poslušnost. Sedaj čakam, da še baterija pogrne na celi fronti . ENA A.com, na starem napajalniku poglej in izberi napajalnik z pravimi vrednostmi http://www.enaa.com/findAdvanced.asp?iskanjeOddelekID=1&find_spec=napajalnik+za+prenosnik&iskanjeChk=1&search_btn.x=35&search_btn.y=7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno September 12, 2009 Deli Objavljeno September 12, 2009 mene je pa razkurlo,da sem včasih čist nemočna in ne morem nič naredit.. ridergirl, jaz se v takih porimerih vsedem ali prespim, počakam kakšno uro ali tudi dan, potem lahko veliko trezneje razmislim i n po večini krat pridem do veliko bolj trezne odločitve ali zaključka, seveda poizkušam razmišljati v vse smeri, katere pa potem centriram v glavni problem, če ne gre drugače, si pišem. kje sčim kaj pridobim in izgubim, na koncu pa stvar analiziram, saj se ti tako zožajo vse smeri razmišljanja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno September 12, 2009 Deli Objavljeno September 12, 2009 Dobro pa se je komu zaupat, predvsem osebi vredni zaupanja, ker ni zastonj reklo " več glav več ve", saj vsak gleda na problem z drugačnega zornega kota, velja pa tudi izrek " koljko ljudi, tolko čudi" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 D morm jutr v Lj na kontrolo......mislm brez veze, spet bom cel dopoldne zabila v tistmu hodniku brez lufta :glare: biker77, klimbra in TommyP 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 Močvirje me zmer nek v slabo voljo sprav, zgleda taka čudna klima :glare: biker77, klimbra in TommyP 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 Slabo volo ne, ampak tak čudn feling v želodcu k sm šla po ne vem kolkih letih v O.Š. pobrat dva moja mulca za na trening... fak k sm stala tam pred garderobo d sta se oblekla, med vsemi tistmi starši, sm si rekla.. "a-a, to mi pa res še ne rabi" :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 15, 2009 Deli Objavljeno September 15, 2009 K jih še kr ni.......kok se folk ne more držat kar se zmenmo :glare: biker77, klimbra in TommyP 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno September 15, 2009 Deli Objavljeno September 15, 2009 Slovensk / balkanske delovne navade. Samo,da cimprej koncam slovenski projekt in zginem od tu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno September 15, 2009 Deli Objavljeno September 15, 2009 Eto to.....................debela , lena , nemarna, ritolizniška "svija" ki dela tam kjer jaz (to ne more biti sodelavka)!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 17, 2009 Deli Objavljeno September 17, 2009 ker sem bil prepričan, da je danes petek :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno September 17, 2009 Deli Objavljeno September 17, 2009 bajkr88 in ProdriveR 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urssa Objavljeno September 17, 2009 Deli Objavljeno September 17, 2009 ker sem bil prepričan, da je danes petek :unsure: tudi jaz :unsure: madona, je kaj takega v tem LJ luftu m147 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 17, 2009 Deli Objavljeno September 17, 2009 uf kr šok k sm pršla na šiht, d mam izpit drug tedn... hehe š dobr d niti nism neč š pogledala, pa š nč kej dost me nau duma v naslednih dneh hehe... ja no, j za fore ta moja šefica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno September 17, 2009 Deli Objavljeno September 17, 2009 Ta svetski šiht ej....jao človk se umakne od "tavelikih" d bo meu mir, pa še se ti lotjo sračkat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 18, 2009 Deli Objavljeno September 18, 2009 Alla, ker noče lepega vremena zrihtat!!! klimbra 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 18, 2009 Deli Objavljeno September 18, 2009 Alla, ker noče lepega vremena zrihtat!!! V Ljubljani imamo sonce Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 18, 2009 Deli Objavljeno September 18, 2009 Neki malga je blo, sm smo porihtal, tk d ni blo hujše slabe volje :grrr biker77 in klimbra 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno September 19, 2009 Deli Objavljeno September 19, 2009 nič :grrr in kar tako naj ostane :grim postajam že robot, mi je že čist vseeno za vse. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno September 19, 2009 Deli Objavljeno September 19, 2009 Kr dejanja kažejo čist drugu od besed :unsure: pa kr tud čeb bla želja neb jst zvedla jasnga namiga in človk se pač uda...ne zmore več rint nekam kamr se mu zdi d ni smisla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se