Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

dobrodošel v kljubu, tudi jaz moram biti doma, je kar žalostno unsure.gif

Objavljeno

Napajalnik od prenosnika odpovedal poslušnost. Sedaj čakam, da še baterija pogrne na celi fronti headbang.gif .

Objavljeno

Napajalnik od prenosnika odpovedal poslušnost. Sedaj čakam, da še baterija pogrne na celi fronti headbang.gif .

trance_12_console.gif

mene je pa razkurlo,da sem včasih čist nemočna in ne morem nič naredit..sleep.gif

Objavljeno

ENA A.com, na starem napajalniku poglej in izberi napajalnik z pravimi vrednostmi

http://www.enaa.com/findAdvanced.asp?iskanjeOddelekID=1&find_spec=napajalnik+za+prenosnik&iskanjeChk=1&search_btn.x=35&search_btn.y=7

Objavljeno

trance_12_console.gif

mene je pa razkurlo,da sem včasih čist nemočna in ne morem nič naredit..sleep.gif

ridergirl, jaz se v takih porimerih vsedem ali prespim, počakam kakšno uro ali tudi dan, potem lahko veliko trezneje razmislim i n po večini krat pridem do veliko bolj trezne odločitve ali zaključka, seveda poizkušam razmišljati v vse smeri, katere pa potem centriram v glavni problem, če ne gre drugače, si pišem. kje sčim kaj pridobim in izgubim, na koncu pa stvar analiziram, saj se ti tako zožajo vse smeri razmišljanja

Objavljeno

Dobro pa se je komu zaupat, predvsem osebi vredni zaupanja, ker ni zastonj reklo " več glav več ve", saj vsak gleda na problem z drugačnega zornega kota, velja pa tudi izrek " koljko ljudi, tolko čudi"

Objavljeno

D morm jutr v Lj na kontrolo......mislm brez veze, spet bom cel dopoldne zabila v tistmu hodniku brez lufta :glare:

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 2
Objavljeno
Hard_Rain.jpg
Objavljeno

Močvirje me zmer nek v slabo voljo sprav, zgleda taka čudna klima :glare:

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 2
Objavljeno

Slabo volo ne, ampak tak čudn feling v želodcu k sm šla po ne vem kolkih letih v O.Š. pobrat dva moja mulca za na trening... fak k sm stala tam pred garderobo d sta se oblekla, med vsemi tistmi starši, sm si rekla.. "a-a, to mi pa res še ne rabi" :grrr

Objavljeno

K jih še kr ni.......kok se folk ne more držat kar se zmenmo :glare:

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 2
Objavljeno

Slovensk / balkanske delovne navade. Samo,da cimprej koncam slovenski projekt in zginem od tu.

Objavljeno

Eto to.....................debela , lena , nemarna, ritolizniška "svija" ki dela tam kjer jaz (to ne more biti sodelavka)!!!evilgrin.gif

Objavljeno

ker sem bil prepričan, da je danes petek :unsure:

Objavljeno

ker sem bil prepričan, da je danes petek :unsure:

tudi jaz :unsure: madona, je kaj takega v tem LJ luftu :?

Objavljeno

uf kr šok k sm pršla na šiht, d mam izpit drug tedn... hehe š dobr d niti nism neč š pogledala, pa š nč kej dost me nau duma v naslednih dneh hehe... ja no, j za fore ta moja šefica :blush:

Objavljeno

Ta svetski šiht ej....jao headbang.gif človk se umakne od "tavelikih" d bo meu mir, pa še se ti lotjo sračkat mad.gif

Objavljeno

Neki malga je blo, sm smo porihtal, tk d ni blo hujše slabe volje :grrr

• Ni mi všeč 2
Objavljeno

nič :grrr in kar tako naj ostane :grim

postajam že robot, mi je že čist vseeno za vse. :hmm:

Objavljeno

Kr dejanja kažejo čist drugu od besed :unsure: pa kr tud čeb bla želja neb jst zvedla jasnga namiga in človk se pač uda...ne zmore več rint nekam kamr se mu zdi d ni smisla :(

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!