maus Objavljeno November 5, 2009 Deli Objavljeno November 5, 2009 k mi je kelnrca dons zjutri rekla "gospod" :glare: a se staram Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
v3sn4 Objavljeno November 5, 2009 Deli Objavljeno November 5, 2009 zaenkrat se nic ...mogoce misel na sneg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ursha Objavljeno November 5, 2009 Deli Objavljeno November 5, 2009 k mi je kelnrca dons zjutri rekla "gospod" :glare: a se staram ne se pretiran sekirat, sej tut jst sem ponavad ˝gospa˝ , ampak jst jih samo vljudno popravm ˝gospodična˝ ... pač rumenicestak 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 ne se pretiran sekirat, sej tut jst sem ponavad ˝gospa˝ , ampak jst jih samo vljudno popravm ˝gospodična˝ ... pač sj k sm jo za rt prjel, sva bla takoj na TI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JANUSKA Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 Komentar bližnje osebe. Svaka mu čast pač ne moremo bit vsi sveti O:-) kot on :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 Tema: "Alkohol med mladimi".... oglašajo se pa samo tastari! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 Tema: "Alkohol med mladimi".... oglašajo se pa samo tastari! ja če pa jih nonstop gledam kak ne znajo pit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 Tema: "Alkohol med mladimi".... oglašajo se pa samo tastari! tamladi mislijo, da tastari niso bili nikol mladi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 Wireless k ne dela spljoh tko kt bi blo treba klimbra, MihaJ in TommyP 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 ja če pa jih nonstop gledam kak ne znajo pit in se veseliš ko zate več ostane ane tamladi mislijo, da tastari niso bili nikol mladi tastari mislete da ste še zmer tamladi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 tastari še zmer boljš k tamladi malo sem ti koregiral, ker si napačno napisal, čeprav pravilno premišljuješ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 skoz problemi s toplo vodo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno November 7, 2009 Deli Objavljeno November 7, 2009 NIKA!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno November 7, 2009 Deli Objavljeno November 7, 2009 Komentar bližnje osebe. Svaka mu čast pač ne moremo bit vsi sveti O:-) kot on :glare: Ma ne se sekirat! Goni jih,ga u pičku materino! :closedeyes: Kurba, sem slabe volje dans! :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: riderrgirl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno November 8, 2009 Deli Objavljeno November 8, 2009 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno November 8, 2009 Deli Objavljeno November 8, 2009 ja me je...pa škoda besed.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno November 8, 2009 Deli Objavljeno November 8, 2009 Kolega,ki ti za hrbtom dela pizdarje in te ima za norca. Vse se izve. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fr3nky Objavljeno November 9, 2009 Deli Objavljeno November 9, 2009 Kolega,ki ti za hrbtom dela pizdarje in te ima za norca. Vse se izve. doživel to... dans me je pa v slabo voljo spravla ročka za menjat prestave od bwm 5-M... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno November 9, 2009 Deli Objavljeno November 9, 2009 URA pol pa še to kur...vreme Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno November 9, 2009 Deli Objavljeno November 9, 2009 En preveč v bajti :glare: TommyP, klimbra in MihaJ 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 9, 2009 Deli Objavljeno November 9, 2009 tud pr nas,ena zgaga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno November 9, 2009 Deli Objavljeno November 9, 2009 Maučk...k ni tle Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno November 9, 2009 Deli Objavljeno November 9, 2009 ka so tak odrasli obnašajo kaki cicibani v vrteci: "tršica oni pa kazal s prstom na mene " Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno November 9, 2009 Deli Objavljeno November 9, 2009 Vsakič, ko grem na ta forum me "nepotrebni" minusiin nepotrebna pljuvanja spravijo v slabo voljo kajti,če je kdo na tem forumu komu pri popravilu motorja pomagal sem bil to tudi jaz.Sicer pa resno razmišljan, da boste pred mano imeli kmalu mir!!!! SCORPIONS, hilton, Alla in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno November 9, 2009 Deli Objavljeno November 9, 2009 Šef me je hotel, pa se nisem dal... No, domov grede me je pa eden spredaj spravljal v slabo voljo, ko je cijazil 70/uro in se ves čas gledal v ogledalo. Ko sem ga prehitel, sem se moral pa od srca nasmejati -polizani lasje, očala, verjetno napudran... No, o njegovi spolni opredelitvi pa sedaj ne bi. Ampak, ziher je topli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se