Kmet2 Objavljeno Maj 14, 2013 Opozori Objavljeno Maj 14, 2013 A si se čutil ogovorjenega? :mellow: Ali slučajno res misliš, da v mojem življenju obstaja samo branje motosvet foruma in vaših umotvorov? :closedeyes: Skuliraj se, ne jemlji vsega osebno, ugasni računalo in pojdi raje v gozd. Svet bo takoj lepši. To maš pa prav.
sayo Objavljeno Maj 14, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Maj 14, 2013 K ti na pumpi, ko plačaš benz POSILJUJEJO z nakupom mleka BinaBana 1
VS800 Objavljeno Maj 14, 2013 Opozori Objavljeno Maj 14, 2013 K ti na pumpi, ko plačaš benz POSILJUJEJO z nakupom mleka Mene pa dons z jafa piškoti... BinaBana in Sanda7 2
papez47 Objavljeno Maj 16, 2013 Opozori Objavljeno Maj 16, 2013 Pa ............. 3,14zda.............. ............... človk niti kufeta ne more več u miru soit in skup s frendi mal podebatirat. Zlata Ladjica - včeraj popoldan.................. vsakih 5 minut se najde en mudel, ki ti TURI nekaj. :jezen Če ne kupiš "kralja ulice", šopka cvetja, vrtnice, ...................... :yawn: ................. pol pa ratajo še nesramni. :evilgrin: Mislm................... BinaBana 1
Kmet2 Objavljeno Maj 16, 2013 Opozori Objavljeno Maj 16, 2013 Pa ............. 3,14zda.............. ............... človk niti kufeta ne more več u miru soit in skup s frendi mal podebatirat. Zlata Ladjica - včeraj popoldan.................. vsakih 5 minut se najde en mudel, ki ti TURI nekaj. :jezen Če ne kupiš "kralja ulice", šopka cvetja, vrtnice, ...................... :yawn: ................. pol pa ratajo še nesramni. :evilgrin: Mislm................... Ja to so ti,k zbirajo za servis :grim
pik1 Objavljeno Maj 16, 2013 Opozori Objavljeno Maj 16, 2013 ..... da zmerom, ko v službi nimam kej pametnega za počet, tko kot danes, zunaj lije, takrat ko se pa vsi vozjo, imam pa vse psihopate na glavi ....
papez47 Objavljeno Maj 17, 2013 Opozori Objavljeno Maj 17, 2013 Ja to so ti,k zbirajo za servis :grim Sam...................kokr vem ................... majo taki pacienti SERVIS .................... itak brezplačno....................
Sanda7 Objavljeno Maj 21, 2013 Opozori Objavljeno Maj 21, 2013 ma u k....to vreme ubija...pa še prehlad ....kr neki...morala na dnu
maus Objavljeno Maj 24, 2013 Opozori Objavljeno Maj 24, 2013 ma u k....to vreme ubija...pa še prehlad ....kr neki...morala na dnu mene tut ... čist me je ubiu ta vreme :glare:
Ninč Objavljeno Junij 5, 2013 Opozori Objavljeno Junij 5, 2013 šiht... zakaj bi stvari reševali enostavno, če se jih da zakomplicirat BinaBana 1
pik1 Objavljeno Junij 5, 2013 Opozori Objavljeno Junij 5, 2013 ... u bistvu še nč .... ... no, je pa še par minut časa .....
Ninč Objavljeno Junij 23, 2013 Opozori Objavljeno Junij 23, 2013 Ne bom rekla, da sem žalostna, ampak utrujena od vsega… začelo se je na šihtu, ene spletkarske igrice (med »kolegicami«), do mene ni nič uradnega prišlo. Vprašanje kaj bo s te kaše… Motor en teden nazaj mi ga je sviral, nekaj dni po tistem sm povozila ježka (verjetno je že bil povožen, sam ga nisem opazila, oz. prepozno). Včeraj je kampec napovedal tud pralni stroj… ful dobr. Zdele moram počakat cimro, da se zmenive kako pa kaj. Kr pester teden oz 14 dni je za mano… najhuj pa je, da sploh ne razmišljam več kaj govorim punce na šihtu se za glavo držijo, še preden usta odprem
BinaBana Objavljeno Junij 24, 2013 Opozori Objavljeno Junij 24, 2013 lahk samo tole napopam!! :SS :SS :SS :SS :SS
SLVR Objavljeno Junij 24, 2013 Opozori Objavljeno Junij 24, 2013 To je, ker Ninč preveč govori na šihtu .. pol je pa dež! :grrr
Ninč Objavljeno Junij 24, 2013 Opozori Objavljeno Junij 24, 2013 To je, ker Ninč preveč govori na šihtu .. pol je pa dež! :grrr ja žou je res tko... včasih se zaradi narave mojega dela počutim kot pokvarjena kaseta
pik1 Objavljeno Junij 24, 2013 Opozori Objavljeno Junij 24, 2013 ... to, da morm it jutr domov za dva dni ... :jezen
FLY Objavljeno Junij 26, 2013 Opozori Objavljeno Junij 26, 2013 ZPrCP, 48/11 "Pravilnik o spremembah in dopolnitvah pravilnika o vozilih s prednostjo in vozilih za prevoz oseb z posebnimi potrebami" ..če izrazito povečan UV faktor in/ali temperatura resno ogroža že itak omejene mentalne sposobnosti uradne osebe..je leta upravičena parkirat službeno vozilo kjer se mu vzdigne pendrek.. SLVR 1
pik1 Objavljeno Junij 26, 2013 Opozori Objavljeno Junij 26, 2013 .... to, da je bil tak mraz, da bi mogu glih u bundi hodt okol ....
spaceback Objavljeno Avgust 14, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2013 Turisti na levem prehitevalnem pasu.....90kmh...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se