Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

A si se čutil ogovorjenega?  :mellow: 

Ali slučajno res misliš, da v mojem življenju obstaja samo branje motosvet foruma in vaših umotvorov?  :closedeyes:

Skuliraj se, ne jemlji vsega osebno, ugasni računalo in pojdi raje v gozd. Svet bo takoj lepši.  :smoke:

To maš pa prav.

Objavljeno

K ti na pumpi, ko plačaš benz POSILJUJEJO z nakupom mleka

Objavljeno

K ti na pumpi, ko plačaš benz POSILJUJEJO z nakupom mleka

Mene pa dons z jafa piškoti...

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Pa ............. 3,14zda.............. :kva1: ............... človk niti kufeta ne more več u miru soit in skup s frendi mal podebatirat. :kva1:

Zlata Ladjica - včeraj popoldan.................. vsakih 5 minut se najde en mudel, ki ti TURI nekaj. :jezen

Če ne kupiš "kralja ulice",  šopka cvetja, vrtnice, ...................... :yawn: ................. pol pa ratajo še nesramni. :evilgrin:

Mislm................... :eek:

Objavljeno

Pa ............. 3,14zda.............. :kva1: ............... človk niti kufeta ne more več u miru soit in skup s frendi mal podebatirat. :kva1:

Zlata Ladjica - včeraj popoldan.................. vsakih 5 minut se najde en mudel, ki ti TURI nekaj. :jezen

Če ne kupiš "kralja ulice",  šopka cvetja, vrtnice, ...................... :yawn: ................. pol pa ratajo še nesramni. :evilgrin:

Mislm................... :eek:

Ja to so ti,k zbirajo za servis :grim

Objavljeno

..... da zmerom, ko v službi nimam kej pametnega za počet, tko kot danes, zunaj lije, takrat ko se pa vsi vozjo, imam pa vse psihopate na glavi ....   :headbang:  :headbang:  

Objavljeno

Ja to so ti,k zbirajo za servis :grim

:hmm: Sam...................kokr vem ................... majo taki pacienti SERVIS .................... itak brezplačno.................... :P

Objavljeno

ma u k....to vreme ubija...pa še prehlad ....kr neki...morala na dnu

Objavljeno

ma u k....to vreme ubija...pa še prehlad ....kr neki...morala na dnu

mene tut ... čist me je ubiu ta vreme :glare:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

šiht... zakaj bi stvari reševali enostavno, če se jih da zakomplicirat

:BUA::cry:  :SS 

Objavljeno

... u bistvu še nč ....  :010 

... no, je pa še par minut časa ..... :whistle:

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Ne bom rekla, da sem žalostna, ampak utrujena od vsega… začelo se je na šihtu, ene spletkarske igrice (med »kolegicami«), do mene ni nič uradnega prišlo. Vprašanje kaj bo s te kaše…

Motor en teden nazaj mi ga je sviral, nekaj dni po tistem sm povozila ježka (verjetno je že bil povožen, sam ga nisem opazila, oz. prepozno).

Včeraj je kampec napovedal tud pralni stroj… ful dobr. Zdele moram počakat cimro, da se zmenive kako pa kaj.

Kr pester teden oz 14 dni je za mano… najhuj pa je, da sploh ne razmišljam več kaj govorim ;) punce na šihtu se za glavo držijo, še preden usta odprem :D

Objavljeno

Qurc spet dž :glare:

Objavljeno

lahk samo tole napopam!!

:SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS

Objavljeno

To je, ker Ninč preveč govori na šihtu .. pol je pa dež!  :grrr

ja žou je res tko... včasih se zaradi narave mojega dela počutim kot pokvarjena kaseta ;)

Objavljeno

... to, da morm it jutr domov za dva dni ...  :jezen

Objavljeno

.... to, da je bil tak mraz, da bi mogu glih u bundi hodt okol ....  :headbang:

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Turisti na levem prehitevalnem pasu.....90kmh...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!