BREITNER Objavljeno Oktober 17, 2013 Deli Objavljeno Oktober 17, 2013 Nič! Načeloma ne dovolim, da situacije vplivajo na moje počutje. Življenje je samo eno! Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 17, 2013 Deli Objavljeno Oktober 17, 2013 Ko me je prijelo srat,cel logistični projekt gsxf750, DAMI34 in MihaGS 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 17, 2013 Deli Objavljeno Oktober 17, 2013 mam jaz par plenic viška..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 17, 2013 Deli Objavljeno Oktober 17, 2013 mam jaz par plenic viška..... Res upam,da jih ne bom nikoli rabil,isto želim tebi za naprej :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Oktober 23, 2013 Deli Objavljeno Oktober 23, 2013 glupače iz šihta... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 27, 2013 Deli Objavljeno Oktober 27, 2013 Zaenkrat se še držim,oziroma drži Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Oktober 31, 2013 Deli Objavljeno Oktober 31, 2013 (popravljeno) Žebelj v zadnji gumi.... Imel sem pa vsaj delovno popoldne! Dober kšeft, samo pogoji tam za Savo so bili bolj slabi... :yes: Tako to, če postane motorizem enoličen... Popravljeno Oktober 31, 2013. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damy Objavljeno November 3, 2013 Deli Objavljeno November 3, 2013 Folk Osel gre samo 1x na led, jaz lahko odprem že šolo drsanja.... DAMI34, maxxa, pik1 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno November 4, 2013 Deli Objavljeno November 4, 2013 Dons jim še ni ratal čeprav se kar orng trudijo :jezen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 14, 2013 Deli Objavljeno November 14, 2013 K eni že nabijajo musko BELAAAAAAAAA SNEŽINKAAAAAAAA KI PADAAAAAAAAAAA ... :angry: ... čist bom znoru :krneki: DAMI34 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 14, 2013 Deli Objavljeno November 14, 2013 K eni že nabijajo musko BELAAAAAAAAA SNEŽINKAAAAAAAA KI PADAAAAAAAAAAA ... :angry: ... čist bom znoru :krneki: maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno November 14, 2013 Deli Objavljeno November 14, 2013 idiot od ljudi, k jim daš vse đabe, pa te še drkajo v glavo.... mamu jim maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 14, 2013 Deli Objavljeno November 14, 2013 Dej men ne bom nč drku :grrr Zivnorc in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 14, 2013 Deli Objavljeno November 14, 2013 kolesarji u ljubljani.... mogoče bi jim lahk en na čeu nabil tiste prometne znake da se jih naučijo.... to so pa res najbolj brezobrazni udeleženci prometa..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 14, 2013 Deli Objavljeno November 14, 2013 Pa tisti pešsci ki z berglami čistm počas čez prehod za pešsce,ko da je vse njihovo,namest da bi tekli čez,banda pokvarjena :lol: DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 14, 2013 Deli Objavljeno November 14, 2013 jaz nisem nbenga vidla z berglam.... sem pa dve bejbe na vozičku, k si nista mogli odpret vrat v knjigarno... pa par debilov k so se rajš stran obrnil.... bravo jaz pa moja roka da sva vrata odprla pa pomagale bejbam notri :glare: slovenceljni.... umetnica51 in Lubikaa Rozzica 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 14, 2013 Deli Objavljeno November 14, 2013 Nepredstavljivo :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno November 18, 2013 Deli Objavljeno November 18, 2013 idiot od ljudi, k jim daš vse đabe, pa te še drkajo v glavo.... mamu jim isti debil! :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaldu Objavljeno November 18, 2013 Deli Objavljeno November 18, 2013 Voznica z mobitelom v roki na prehitevalnem pasu in hitrostjo 110 km/h, desno pa prazen vozni pas. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno November 18, 2013 Deli Objavljeno November 18, 2013 Umsko maloposestniški šef. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DRVOWP Objavljeno November 18, 2013 Deli Objavljeno November 18, 2013 ...birokracija pri nas...moj cimer (v pisarni) sicer Anglez, prav tako ne more verjeti da je pri nas potrebno oddati "prosnjo" cakati cca 14 dni (ce imas sreco, da se birokratu da delati drugace tudi do en mesec) da lahko placas davek drzavi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno December 16, 2013 Deli Objavljeno December 16, 2013 :jezen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno December 16, 2013 Deli Objavljeno December 16, 2013 mene pa še tok glupa pi*** ne more me je pa mraz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno December 16, 2013 Deli Objavljeno December 16, 2013 Budilka, 6 ujutro.... :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 16, 2013 Deli Objavljeno December 16, 2013 Ma hodu biiiiii :closedeyes: DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se