Žan96 Objavljeno Julij 3, 2014 Deli Objavljeno Julij 3, 2014 Nove gume, velik servis, nova ketna, zavarovanje, registracija. Zmetu dnarja k dreka. Pa še prihodki zarat dela prek študenta so višji k triglav. Tole je j****** na suho, brez vazelina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 4, 2014 Deli Objavljeno Julij 4, 2014 Karmen izkušeno oko ne potrebuje ogledalca umetnica51 in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Julij 4, 2014 Deli Objavljeno Julij 4, 2014 Karmen izkušeno oko ne potrebuje ogledalca Kmet2 in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Julij 5, 2014 Deli Objavljeno Julij 5, 2014 so opazl, da sem bolj sumljive sorte in me po hitrem postopku poslal domov. Bom pršu zadevi enkrat do konca... ampak ne danes, ker sem omejen na puzanje v army slogu. umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Julij 7, 2014 Deli Objavljeno Julij 7, 2014 še kar nič od stanovanja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Julij 9, 2014 Deli Objavljeno Julij 9, 2014 ne da sem slabe volje, ta teden je krrr neki... eno samo brezvezno čakanje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Julij 14, 2014 Deli Objavljeno Julij 14, 2014 motorčina :jezen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Julij 20, 2014 Deli Objavljeno Julij 20, 2014 letos pa nimam sreče z denarjem oz se kr ne more končat ta agonija Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Julij 20, 2014 Deli Objavljeno Julij 20, 2014 fiam nekaj zateeeee Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Avgust 1, 2014 Deli Objavljeno Avgust 1, 2014 letos pa nimam sreče z denarjem oz se kr ne more končat ta agonija Denar samo pokvari človeka. Nebi pa vedel kako je z ženskami. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Avgust 1, 2014 Deli Objavljeno Avgust 1, 2014 ....nazo če še nis 35+ .... baje da original ženska prekaša vse miljone in miljarde na svetu... ....mal si poglej zgodbo o ohridskem biseru al pa o težko dostopnih kristalih :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 3, 2014 Deli Objavljeno Avgust 3, 2014 .... huuuuuuuuuuuuuda "glavobolja" :( .... ker sem se včeraj spet mal "spozabil" in zmešal čist vse pijače, ki so mi jih ponudli ... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 3, 2014 Deli Objavljeno Avgust 3, 2014 .... huuuuuuuuuuuuuda "glavobolja" :( .... ker sem se včeraj spet mal "spozabil" in zmešal čist vse pijače, ki so mi jih ponudli ... sam tebe pa res nč ne izuči pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 3, 2014 Deli Objavljeno Avgust 3, 2014 sam tebe pa res nč ne izuči ... men itak ne paše pit ... .... pijem sam zarad družbe ... :) ... da se komu kej ne zamerm ... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 3, 2014 Deli Objavljeno Avgust 3, 2014 eni so se nehal prov zarad te tvoje slabe navade družt z nami :lol: DAMI34 in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 3, 2014 Deli Objavljeno Avgust 3, 2014 (popravljeno) eni so se nehal prov zarad te tvoje slabe navade družt z nami :lol: evo, zdj smo pa najdli krivca Popravljeno Avgust 3, 2014. Popravil DAMI34 Kmet2 in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Avgust 8, 2014 Deli Objavljeno Avgust 8, 2014 Lenoba. Tako me je dotolkla, da lahko štejete do 261 miljonov, pa ne bom mogel vstati. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 10, 2014 Deli Objavljeno Avgust 10, 2014 kave mi je zmanjkal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Avgust 10, 2014 Deli Objavljeno Avgust 10, 2014 (popravljeno) ...Ja lej pajkica...jest mam viška sam vodko iz Rusije... sam je tolk draga da jo imam sam za okras... :unsure: :lol: Popravljeno Avgust 10, 2014. Popravil umetnica51 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 10, 2014 Deli Objavljeno Avgust 10, 2014 kr mej jaz bi kavo čakam poštarja da jo prnese Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 14, 2014 Deli Objavljeno Avgust 14, 2014 .... to, da sem zapravu še tazadnje štiri evre... :( DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Avgust 14, 2014 Deli Objavljeno Avgust 14, 2014 Spet prazn tank.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 21, 2014 Deli Objavljeno Avgust 21, 2014 Ne moreš vrjet ,v moji buči najdli nekaj viška :closedeyes: gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Avgust 21, 2014 Deli Objavljeno Avgust 21, 2014 Ne moreš vrjet ,v moji buči najdli nekaj viška :closedeyes: nč bat prjatu.... možgani sigurno niso dons me še nč ni spravl v slabo voljo.... še je čas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 21, 2014 Deli Objavljeno Avgust 21, 2014 Niso je potrjeno :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se