I30 Objavljeno November 4, 2014 Deli Objavljeno November 4, 2014 Napihnjeni kreten, ki bi samo komandiral in kritiziral, projekta pa ni hotel prevzeti. Komaj čakam, da bo konec in mu jeb*m vse po spisku. Za povrhu pa se izkaže še kot šalabajzer v stroki, pa bi druge učil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 4, 2014 Deli Objavljeno November 4, 2014 eh ... ni za govort :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 10, 2014 Deli Objavljeno November 10, 2014 pondelk :glare: :krneki: I30 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno November 10, 2014 Deli Objavljeno November 10, 2014 Ugriznila me je. :jezen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno November 18, 2014 Deli Objavljeno November 18, 2014 Zabita sodelavka. Če bi neumnost bolela, bi se ta blondinka morala valjat po tleh in tulit od bolečine. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 18, 2014 Deli Objavljeno November 18, 2014 Zabita sodelavka. Če bi neumnost bolela, bi se ta blondinka morala valjat po tleh in tulit od bolečine. A zato ker te je ugriznila .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 18, 2014 Deli Objavljeno November 18, 2014 in se ni zastrupila Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno November 18, 2014 Deli Objavljeno November 18, 2014 A zato ker te je ugriznila .... Itak. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno November 18, 2014 Deli Objavljeno November 18, 2014 Bumbar v avtu vozeč za mano ki kljub mojemu smerokazu za na črpalko 100m prej me ni opazil... če nebi dal po gasu in se vrnil nazaj po gorivo morda nebi tega napisal. Pa se svetim in imam polno odsevnikov in prekrasno zadnjo luč in velike žmigavce. Skoraj skuril baterijo s trobljo... :/ A ni to bolj za objavo v topicu "Spregledani motocikli"? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno November 21, 2014 Deli Objavljeno November 21, 2014 A ni to bolj za objavo v topicu "Spregledani motocikli"? Če pa me je sprvail v slabo voljo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 23, 2014 Deli Objavljeno November 23, 2014 Zdi se mi da me Pik1in IgorKr varata.....:-) DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 Zdi se mi da me Pik1in IgorKr varata.....:-) Men sta bla tut sumljiva sploh Igorkr 0b 7 zjutri :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 Men sta bla tut sumljiva sploh Igorkr 0b 7 zjutri :glare: Pa dobr,a ste se sli vozt al vlakce igrat. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 24, 2014 Deli Objavljeno November 24, 2014 Pa dobr,a ste se sli vozt al vlakce igrat. :grim .. ti se pa zase brigi ... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno November 25, 2014 Deli Objavljeno November 25, 2014 Bemtiš za eno sposobno obdelavo pa ta huda mašina s ta hudim procesorjem pa fleš diski ne pele kot bi blo treba. Klinc pa novi formati pa razvajen folk. Cajtnge v roke, ta stare črno bele s svincom ne pa multimedija pa kwa vem kwa še! Otroc pa kamn pa palca pa u hosto, banda razvajena! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno November 25, 2014 Avtor Deli Objavljeno November 25, 2014 ureme Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno November 25, 2014 Deli Objavljeno November 25, 2014 tlak v centralni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno November 25, 2014 Deli Objavljeno November 25, 2014 tlak v centralni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno November 25, 2014 Avtor Deli Objavljeno November 25, 2014 tlak v centralni napumpi ekspanzijsko ciciban 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno November 25, 2014 Deli Objavljeno November 25, 2014 Hvala! Točno to je bilo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno December 10, 2014 Deli Objavljeno December 10, 2014 uradne zadeve... neki mi ne grejo :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno December 10, 2014 Deli Objavljeno December 10, 2014 ureme Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno December 12, 2014 Deli Objavljeno December 12, 2014 Ne moreš verjet. Na silo moram iti za Novo leto na dopust. In to že od Božiča dalje. :hooray: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 12, 2014 Deli Objavljeno December 12, 2014 nč, nč, nč, veseu ko tičk na veji, čustwaaaa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno December 12, 2014 Deli Objavljeno December 12, 2014 FURS.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se