ton Objavljeno December 28, 2014 Deli Objavljeno December 28, 2014 Nesplužene in nič posipane ceste. Spet jih je presenetilo. :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno December 29, 2014 Deli Objavljeno December 29, 2014 pi*** pa lih zdej se bo spet podražu olje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 29, 2014 Deli Objavljeno December 29, 2014 zmrzn šmrkl iz nosa, ki mi je padu pred gojzar, na katerem mi je spodrsnilo in sem skoraj padel :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 29, 2014 Deli Objavljeno December 29, 2014 Ni bil moj. Moji so vsi pri meni. Majo žurko, tolk jih je :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 29, 2014 Deli Objavljeno December 29, 2014 sj je biu moj :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno December 29, 2014 Deli Objavljeno December 29, 2014 necakinja , tecna k muha prišla na počitnice Lp, n Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 29, 2014 Deli Objavljeno December 29, 2014 sou Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 29, 2014 Deli Objavljeno December 29, 2014 (popravljeno) rabiš še leb :krneki: Popravljeno December 29, 2014. Popravil maus DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno December 29, 2014 Deli Objavljeno December 29, 2014 Hocs rect: tekilo in limono.. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno December 29, 2014 Deli Objavljeno December 29, 2014 Ma ste že naštel: smrklni iz nosa, slaba vola pa glavobol, da se mi še fotkat cuckov u snegu ni dal, za en qrc program po TV-ju, sit sam ga sebe, mah qrc vse skup.. a v jutr kej bolš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 29, 2014 Deli Objavljeno December 29, 2014 Nope, jutri bo še mrzl k pr norcih.... :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno December 30, 2014 Deli Objavljeno December 30, 2014 (popravljeno) Nope, jutri bo še mrzl k pr norcih.... :glare: Pa pojutršnem tud. No, se vsaj usekvat nau treba. Mau zamigaš, pa kar sam dol odfrči pa zacingla. Aja on topik: Babnca mi je psa iz sobe nagnala. Hudič babji pa pol praša, zakaj pa nena kuzla ni not. Ja če pa ni hotla z garaže pridt. Sm jest kriv? A nej jo na kolenh kuzlo fehtam? Qrc pa babe, gre zgleda luna na pouhn! A čem okn ubit, de bo še babnco u rit zebl? :evilgrin: Popravljeno December 30, 2014. Popravil I30 notranc, DXR16, Alla in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 1, 2015 Deli Objavljeno Januar 1, 2015 faaaak, ni mogu mi motorja skoz dimnik zvlečt, tko da nč od darila Ninč., osa rider in I30 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Januar 4, 2015 Deli Objavljeno Januar 4, 2015 konec praznikov Lp,n Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Januar 5, 2015 Deli Objavljeno Januar 5, 2015 Slaba novica takoj po praznikih. Ko te preseneti tragična vest o prijatelju, sorodni duši s katerim si se premalo družil. Res nam je ta sistem zjebal lajf in večino lepega, ko zase in prijatelje nimamo več časa... Ma nej gre vse skup u pizdo!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Januar 5, 2015 Deli Objavljeno Januar 5, 2015 Plačilna lista. Spet je manj kot dva jurja. notranc, DAMI34 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Januar 5, 2015 Deli Objavljeno Januar 5, 2015 cene goriva navzdol, jaz pa lansko leto tankal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 6, 2015 Deli Objavljeno Januar 6, 2015 cene goriva navzdol, jaz pa lansko leto tankal Bo pa še za drugo leto ostal .... notranc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 7, 2015 Deli Objavljeno Januar 7, 2015 guma made in brazil .. u rit naj se kausnejo ti italjani Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ferrarist Objavljeno Januar 10, 2015 Deli Objavljeno Januar 10, 2015 ...a se še komu dogaja, da bivša 2 mesca po brci v rit še vedno točno ve kateri dan si kje bil, koga si peljal, s kom se družiš in kdaj si prišel domov????WTF????!!!!!????? Sem mogoče 4 leta delil postlo s psihičem???!!!??? Ninč. 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Januar 10, 2015 Deli Objavljeno Januar 10, 2015 Sem mogoče 4 leta delil postlo s psihičem???!!!??? Ja DAMI34 in Ferrarist 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Januar 10, 2015 Avtor Deli Objavljeno Januar 10, 2015 ...a se še komu dogaja, da bivša 2 mesca po brci v rit še vedno točno ve kateri dan si kje bil, koga si peljal, s kom se družiš in kdaj si prišel domov????WTF????!!!!!????? Sem mogoče 4 leta delil postlo s psihičem???!!!??? Nastavila ti je sledilne naprave, zdaj ti bo ukradla še identiteto I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Januar 10, 2015 Deli Objavljeno Januar 10, 2015 ni dost, da sem bla celo dopoldne žalostna... na šihtu cel kup butlov... res super dan... na srečo, so tud sodelavke istega mnenja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno Januar 10, 2015 Deli Objavljeno Januar 10, 2015 čudno stokajne iz sosednjega stanvajna... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Januar 12, 2015 Deli Objavljeno Januar 12, 2015 čudno stokajne iz sosednjega stanvajna... :evilgrin: A je blo kermu kej slab? Si šu prašat, če rab pomoč? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se