pajkica Objavljeno Januar 12, 2015 Deli Objavljeno Januar 12, 2015 ni dost, da sem bla celo dopoldne žalostna... na šihtu cel kup butlov... res super dan... na srečo, so tud sodelavke istega mnenja pa ni zgledal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 12, 2015 Deli Objavljeno Januar 12, 2015 Mojga Miškota spet jezijo :glare: maus in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 12, 2015 Deli Objavljeno Januar 12, 2015 Swe ču, da jih jebem, majkemi!! Kmet2, maus in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 12, 2015 Deli Objavljeno Januar 12, 2015 Swe ču, da jih jebem, majkemi!! Lepo po vrsti ..... Da ne bi koga zgrešil ;-) DAMI34, Kmet2 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Januar 12, 2015 Deli Objavljeno Januar 12, 2015 Swe ču, da jih jebem, majkemi!! Pridem ti pomagat. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 12, 2015 Deli Objavljeno Januar 12, 2015 kake mate ... to me je pa res u slabo wolo sprawl :glare: :krneki: DAMI34 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Januar 12, 2015 Deli Objavljeno Januar 12, 2015 bad hair day... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Januar 12, 2015 Deli Objavljeno Januar 12, 2015 kake mate ... to me je pa res u slabo wolo sprawl :glare: :krneki: Ne boj se. Te bova vzela prekoreda, da ne boš rabil čakat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Januar 12, 2015 Deli Objavljeno Januar 12, 2015 pa ni zgledal takrat je blo kr kul... prej in potem pa emmmm, moja roka prej zaspi k jst Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Januar 13, 2015 Deli Objavljeno Januar 13, 2015 Zoboblus :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno Januar 14, 2015 Deli Objavljeno Januar 14, 2015 Tale klinčev forum k ga skoz neki prenavlajo na SLABŠ.Kje je čvekalnica? DXR16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno Januar 14, 2015 Deli Objavljeno Januar 14, 2015 ja je ni Čvekalnice evo gusar spijemo pa tuki eno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno Januar 14, 2015 Deli Objavljeno Januar 14, 2015 ja je ni Čvekalnice evo gusar spijemo pa tuki eno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nxyz Objavljeno Januar 14, 2015 Deli Objavljeno Januar 14, 2015 Sej mate spodaj desno motosvet community za klepetat pajkica 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 14, 2015 Deli Objavljeno Januar 14, 2015 ćist sen wn pado Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bambi61 Objavljeno Januar 14, 2015 Deli Objavljeno Januar 14, 2015 Mene je danes spravila v slabo volja prenova Motosvetovih strani!!!! Kaj te norijo, še malo pa nem znal več šaltat! Pol pač nem več piso ker nea znam?!Im bom čisto sam na svetu zapuščen od vseh! Kmet2 in mladench 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Januar 14, 2015 Deli Objavljeno Januar 14, 2015 Mene je danes spravila v slabo volja prenova Motosvetovih strani!!!! Kaj te norijo, še malo pa nem znal več šaltat! Pol pač nem več piso ker nea znam?!Im bom čisto sam na svetu zapuščen od vseh! Ne se sekirat ti bom delal družbo Kmet2 in Bambi61 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 14, 2015 Deli Objavljeno Januar 14, 2015 Ne se sekirat ti bom delal družbo Sm vedu da maš tud druge rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Januar 14, 2015 Deli Objavljeno Januar 14, 2015 Mene je danes spravila v slabo volja prenova Motosvetovih strani!!!! Kaj te norijo, še malo pa nem znal več šaltat! Pol pač nem več piso ker nea znam?!Im bom čisto sam na svetu zapuščen od vseh! Nope, mi bomo osamljeni in zapuščeni od tebe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Januar 14, 2015 Deli Objavljeno Januar 14, 2015 Sej mate spodaj desno motosvet community za klepetat try a free demo? Hahahahaha... Rajs bi zrihtal, da se da smeskote dodajat preko gsm, ne pa da moram kode na pamet znat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno Januar 14, 2015 Deli Objavljeno Januar 14, 2015 Holy shit nisem mogel zjutraj vstati in napisati "jutro, pijem kavo" vsem trem neznancem na spletu. Zares grozen začetek dneva. Prosim da v bodoče ne uničujete moje mizerne rutine. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Januar 14, 2015 Deli Objavljeno Januar 14, 2015 Ja nic, cist so nas zajebal, zdej bomo mogl vec v zivo na kavo hodt Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 14, 2015 Deli Objavljeno Januar 14, 2015 dej ulet.... morm kavo pit drgač sam žrem Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Januar 14, 2015 Deli Objavljeno Januar 14, 2015 a kaaaaaj??? aaaaa kaaaaajjjjjjjj me je spravilo v slabo voljo??? waaaaaaaa crknu telefon, odnesu na servis (telefon HTC one!) in dubu za nadomestnega faaaaakkkkkiiiiiingggg KALKULATOR... nemorm ne pisat nit klicat normalno... šteka no potem pa še SMS od DAMI34 ahhhhhhhhhhhhhhhh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Januar 14, 2015 Deli Objavljeno Januar 14, 2015 dej ulet.... morm kavo pit drgač sam žrem bolniska, ti ulet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se