pajkica Objavljeno Januar 14, 2015 Deli Objavljeno Januar 14, 2015 a še kar? a pol pa ne... bacilov pa ne rabim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Januar 14, 2015 Deli Objavljeno Januar 14, 2015 Ce jst nc ne fasem, ne vem cesa se ti bojis Mislm.. bacilov ne fasem.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 14, 2015 Deli Objavljeno Januar 14, 2015 ko se jih losaš povej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Januar 14, 2015 Deli Objavljeno Januar 14, 2015 Sj jst sm zdrava, mulc ma vrocino. Ampak ok zmenjen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 15, 2015 Deli Objavljeno Januar 15, 2015 taka megla, da še svojih trepalnic ne vidim :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 15, 2015 Deli Objavljeno Januar 15, 2015 Ce jst nc ne fasem, ne vem cesa se ti bojis Boga ..... .... NEklepetalnica me je spravila v slabo voljo !!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Januar 15, 2015 Deli Objavljeno Januar 15, 2015 Boga ..... .... NEklepetalnica me je spravila v slabo voljo !!!!! v slabo voljo me spravi selektivno prebiranje izjav, vzetih iz konteksta, sploh ce sem se v izogib dvoumnemu (moskemu) razumevanju ze sama potrudila in naslednjem stavku pojasnila, cesa ne fasem Bmflar in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 15, 2015 Deli Objavljeno Januar 15, 2015 v slabo voljo me spravi selektivno prebiranje izjav, vzetih iz konteksta, sploh ce sem se v izogib dvoumnemu (moskemu) razumevanju ze sama potrudila in naslednjem stavku pojasnila, cesa ne fasem Moški ponavadi vidimo samo tisto kar želimo in to je popolnoma nenamerno .... ... zemlja pa je ploščata Scarlett, Kmet2 in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Januar 15, 2015 Deli Objavljeno Januar 15, 2015 Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 15, 2015 Deli Objavljeno Januar 15, 2015 :xx: Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Januar 16, 2015 Deli Objavljeno Januar 16, 2015 Bolniska na kvadrat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Januar 16, 2015 Deli Objavljeno Januar 16, 2015 ... v postelji? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Januar 16, 2015 Deli Objavljeno Januar 16, 2015 Ne. To bom takrat, ko bo bolniska na kubik. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Januar 16, 2015 Deli Objavljeno Januar 16, 2015 Kretencek na dolenjki ki me je zrinu z levega pasu na drugo stran,pol je pa se cukast gledu ko sem mu jebu vse po spisku. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Januar 16, 2015 Deli Objavljeno Januar 16, 2015 Kretencek na dolenjki ki me je zrinu z levega pasu na drugo stran,pol je pa se cukast gledu ko sem mu jebu vse po spisku. :grim A sta počla, al si se uspešno zmaknu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Januar 16, 2015 Deli Objavljeno Januar 16, 2015 A sta počla, al si se uspešno zmaknu Na sreco je bil na drugi strani se plac. Scarlett, notranc in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Januar 17, 2015 Deli Objavljeno Januar 17, 2015 kaj? Miličarji. Sem pihat mogu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nxyz Objavljeno Januar 17, 2015 Deli Objavljeno Januar 17, 2015 Pacienti,ki očitno zdaj praznujejo novo leto. P...m.... pa ta pirotehnika,uboge živali. I30 in Scarlett 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Januar 21, 2015 Deli Objavljeno Januar 21, 2015 Moški ponavadi vidimo samo tisto kar želimo in to je popolnoma nenamerno .... ... zemlja pa je ploščata Samo, da baba ni flohasta, pa je vse OK. Drugače pa: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 21, 2015 Deli Objavljeno Januar 21, 2015 Bolečine po OP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 21, 2015 Deli Objavljeno Januar 21, 2015 Bolečine po OP Sej bo, sej bo... Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Januar 21, 2015 Deli Objavljeno Januar 21, 2015 Fuknen dan, ki se je začel fukneno.... Pa so rekli, da je b il včeraj najbolj depresiven dan v letu. Očitno za en dan zamujam.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Januar 21, 2015 Deli Objavljeno Januar 21, 2015 ... res je... zamujaš za dva dni.... pondelk je bil najbolj depresiven..... Scarlett in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 21, 2015 Deli Objavljeno Januar 21, 2015 ufff... zamudu ... če bi vedu, bi biu depresiven :krneki: dons me še nč ni spravilo v slabo voljo Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Januar 21, 2015 Deli Objavljeno Januar 21, 2015 Fuknen dan, ki se je začel fukneno.... Pa so rekli, da je b il včeraj najbolj depresiven dan v letu. Očitno za en dan zamujam.... Tud jaz.... :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se