sjeng Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 niii...k ga ne bom več nikol vidla :cry: :cry: :cry: Opiš mi ga pa ti ga najdem, če ne bo hotu it ti ga bom pa zvezal pa ga boš mela v kleti ;)
soncy Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 Opiš mi ga pa ti ga najdem, če ne bo hotu it ti ga bom pa zvezal pa ga boš mela v kleti ;) a bi še men tako uskugo naredu? :hmm: aja, nimam kleti,nč ne bo :cry:
metuljcica46 Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 a bi še men tako uskugo naredu? :hmm: aja, nimam kleti,nč ne bo :cry: sej če ga maš v stanovanju v eni sobci bo tut vredu :kva2:
minca Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 oh lejo no...sj ni prvi in zadnji k ti je pomežiknu....men vrjem ;) to pa res ni stvar k bi te lahko v slabo voljo spravla...glej na to z drgačne plati.....si simpatična in ti je kr en pomežiknu...supr to an :OK: vem, samo še vseen :cry: :trance_33_sleep: .... ah...sej bo boljš že jutr :D
minca Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 Opiš mi ga pa ti ga najdem, če ne bo hotu it ti ga bom pa zvezal pa ga boš mela v kleti ;) imeu je reebokove superge..pa kavbojke...pa fuuul hudo rit :blush: ,...oranžn pulovar :blush: :blush: dej mi ga poišč :grim :D
tamikena Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 samo spomin na nekoga! :headbang:
halls Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 imeu je reebokove superge..pa kavbojke...pa fuuul hudo rit :blush: ,...oranžn pulovar :blush: :blush: dej mi ga poišč :grim :D Čefur? :hmm:
tomica66 Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 :headbang: ..da sem ugotovil, da ni vredno metet biserje tistim, ki si še surovega krompirja ne zaslužijo....... :headbang:
Sončece Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 Spomini povezani z današnjim datumom.
minca Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 (popravljeno) Čefur? :hmm: ne :nono: ...k sm ga poslušala ko je z tisto babo na oknčku govoriu, je imeu ful lep glas... :blush: :blush: slabo sm spala ponoč....zdej sm pa vsa zalimana,.... :cry: :cry: Popravljeno Julij 31, 2007. Popravil minca
Klajba Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 predouk sm spau pa sm zlomlen Naredi en par počepov pa en par sklec, pol se pa previdno pretegni, pa ti bo odleglo, ker se bojo mišice nadihale in raztegnile.
GREY WOLF Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 imeu je reebokove superge..pa kavbojke...pa fuuul hudo rit :blush: ,...oranžn pulovar :blush: :blush: dej mi ga poišč :grim :D POCENI PRODAM SUPERGE REEBOK,KAVBOJKE,PULOVER... hudaritapresss :whistle:
fossil Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 Naredi en par počepov pa en par sklec, pol se pa previdno pretegni, pa ti bo odleglo, ker se bojo mišice nadihale in raztegnile. ne skrbi, na šihti se dosti pretegnem, bom do tam prečakal da tistih 13-16 ton spet dobim v roke
minca Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 POCENI PRODAM SUPERGE REEBOK,KAVBOJKE,PULOVER...hudaritapresss :whistle: nehi se zajebavat :cry: :cry: :cry: uuua rit maš hudo?? :naughty: :naughty: :whistle:
GREY WOLF Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 nehi se zajebavat :cry: :cry: :cry: uuua rit maš hudo?? :naughty: :naughty: :whistle: No pa je šla simpatija po vodi... :whistle: :unsure:
minca Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 No pa je šla simpatija po vodi... :whistle: :unsure: :lol:....sploh ne...jz jih mam več skupi :whistle: :whistle: +1 al pa -1 se niti tok ne pozna :lo1: :whistle:
brubi46 Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 :lol:....sploh ne...jz jih mam več skupi :whistle: :whistle: +1 al pa -1 se niti tok ne pozna :lo1: :whistle: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: odličen odgovor!
GREY WOLF Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 :lol:....sploh ne...jz jih mam več skupi :whistle: :whistle: +1 al pa -1 se niti tok ne pozna :lo1: :whistle: Yep, samo REEbok,pa kaubojke,pa pulover, takih je malo...da o riti niti ne govorimo...+1-1=0 ostajaš sama :whistle:
tomica66 Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 :headbang: ....motor na servisu, zunaj pa sončen dan.....do petka na "suhem"..... :headbang:
minca Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: odličen odgovor! :grim :whistle: :whistle: Yep, samo REEbok,pa kaubojke,pa pulover, takih je malo...da o riti niti ne govorimo...+1-1=0ostajaš sama :whistle: ni važno kakšne ma superge, kavbojke in pulovar :grrr....važn da ima rit dobro :naughty: :whistle: :whistle: sama pa nisem nikol :grrr :whistle: :whistle:
snoopy Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 Nov dan...in jutri spet isto... :BUA: :(
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se