Knavs84 Objavljeno December 3, 2015 Opozori Objavljeno December 3, 2015 pred 17 minutami, I30 pravi: Ti, tkole se pa nauš z atom poguvarju! Zakljuci kar si zacel Ce si ti ata bi imel malo vec pameti pri 97 letih
Kmet2 Objavljeno December 3, 2015 Opozori Objavljeno December 3, 2015 Ob 1. 12. 2015, maus pravi: Sm se zbudu in je že december Kradljivc,krucyMucy fore...dobr je december smo vidli ,zdej je pa juni na vrsti maus in DAMI34 2
maus Objavljeno December 3, 2015 Opozori Objavljeno December 3, 2015 pred 1 minuto, Kmet2 pravi: Kradljivc,krucyMucy fore...dobr je december smo vidli ,zdej je pa juni na vrsti a sam on se zbudi, pa je december pr njeum je decembAr nepanism kradliuc DAMI34 in Kmet2 2
Ninč. Objavljeno December 3, 2015 Opozori Objavljeno December 3, 2015 pred 1 uro, Knavs84 pravi: 100 ljudi a 200 cudi Men to ni smesn...
Knavs84 Objavljeno December 3, 2015 Opozori Objavljeno December 3, 2015 pred 43 minutami, NinaBina pravi: Men to ni smesn... Smesno ali ne je resnica....Sej bo
I30 Objavljeno December 4, 2015 Opozori Objavljeno December 4, 2015 pred 19 urami, Knavs84 pravi: Zakljuci kar si zacel Ce si ti ata bi imel malo vec pameti pri 97 letih A ti bi mene na staro finto, de pametnejši odneha? Nau ti ratal! LetaZaBtOtročiČeTiPašePress pred 19 urami, NinaBina pravi: Men to ni smesn... Potrditev za njegovo razdvojeno osebnost?
maus Objavljeno December 4, 2015 Opozori Objavljeno December 4, 2015 k me skoz motjo tuki, da se ne morm posvetit pisanju na MS ... ogorćen sem, posledićno pa slabe wole VS800 1
Ninč. Objavljeno December 4, 2015 Opozori Objavljeno December 4, 2015 Uuuu, je blo spet za dobro jutro
Knavs84 Objavljeno December 4, 2015 Opozori Objavljeno December 4, 2015 pred 11 urami, I30 pravi: A ti bi mene na staro finto, de pametnejši odneha? Nau ti ratal! LetaZaBtOtročiČeTiPašePress Potrditev za njegovo razdvojeno osebnost? Sej si dokazal svojo pamet.Vtikas nos kamor se te ne tice. Glede razdvojene osebnosti pa pometi in to fejst pometi pred svojim pragom Jaz imam lepo urejeno zivljenje in ne pljuvam po nobenemu.Ti imas pa dosti za govorit o nekom, ki nimas blage veze Umiri se ata, ce ne te bo se infarkt Kmet2 in Natty 2
I30 Objavljeno December 7, 2015 Opozori Objavljeno December 7, 2015 (popravljeno) Ob 4. 12. 2015, Knavs84 pravi: Sej si dokazal svojo pamet.Vtikas nos kamor se te ne tice. Glede razdvojene osebnosti pa pometi in to fejst pometi pred svojim pragom Jaz imam lepo urejeno zivljenje in ne pljuvam po nobenemu.Ti imas pa dosti za govorit o nekom, ki nimas blage veze Umiri se ata, ce ne te bo se infarkt Njihahhaaaahahaaaaaa, se me ne tiče?! Miško mali bi se nekaj na netu pojavljal in objavljal, potem se pa drugih to ne tiče. A imaš ti mal krize identitete? Ti manjka pozornosti? Maminga mleka ni blo zadost? Jaz vsaj priznam, da dolgcajt pregajnam, pa mal take mladičke zezam. Da mi prođe vreme! Če se kaj koga ne tiče, ne obešaš tega na net! Kapiš? A kakat si že šel danes zjutraj? Si napisal na FB in slikco prilepil? Hmmm, tole bi bolj pasal ke u dobro voljo... Popravljeno December 7, 2015. Popravil I30 Ninč. 1
Zivnorc Objavljeno December 7, 2015 Opozori Objavljeno December 7, 2015 ...še mal... pa bom končal z deli v garaži..... .... pol pa ne vem kaj naprej počet.. maus in Bmflar 2
Bmflar Objavljeno December 7, 2015 Opozori Objavljeno December 7, 2015 pred 22 minutami, Zivnorc pravi: ...še mal... pa bom končal z deli v garaži..... .... pol pa ne vem kaj naprej počet.. Prid u mojo garažo .... DAMI34 in maus 2
Zivnorc Objavljeno December 7, 2015 Opozori Objavljeno December 7, 2015 ...a s kanto bencina pa šibicam.... hahahahahaa DAMI34 in maus 2
maus Objavljeno December 7, 2015 Opozori Objavljeno December 7, 2015 pundelk je prehitr pršu .. nisem se spoćiu Bmflar 1
Bmflar Objavljeno December 7, 2015 Opozori Objavljeno December 7, 2015 pred 26 minutami, Zivnorc pravi: ...a s kanto bencina pa šibicam.... hahahahahaa Kanto pust zraven mopeda, šibice pa domov otrokom za Miklavža odnes ...
Ninč. Objavljeno December 8, 2015 Opozori Objavljeno December 8, 2015 V bistvu niti nisem slabe volje... ampak prou scuzana od tega folka... UnionJack 1
Knavs84 Objavljeno December 8, 2015 Opozori Objavljeno December 8, 2015 Ob 7.12.2015 at 7:16, I30 pravi: Njihahhaaaahahaaaaaa, se me ne tiče?! Miško mali bi se nekaj na netu pojavljal in objavljal, potem se pa drugih to ne tiče. A imaš ti mal krize identitete? Ti manjka pozornosti? Maminga mleka ni blo zadost? Jaz vsaj priznam, da dolgcajt pregajnam, pa mal take mladičke zezam. Da mi prođe vreme! Če se kaj koga ne tiče, ne obešaš tega na net! Kapiš? A kakat si že šel danes zjutraj? Si napisal na FB in slikco prilepil? Hmmm, tole bi bolj pasal ke u dobro voljo... Prosetaj misko Jaz sem odrasel in se obnasam normalno...ne napadam nobenega....vsak lahko objavi kar zeli....zato je forum Ce ti kaj ne pase, ignoriras in je....ne pa vsako stvar pa enmu utrujat, pa drugmu utrujat Fant primi se malo v roke
UnionJack Objavljeno December 8, 2015 Opozori Objavljeno December 8, 2015 (popravljeno) On 3 December 2015 at 11:59 AM, Knavs84 said: 100 ljudi a 200 cudi ok, nisi ravno povezovalni niti lingvistični trust ampak se vsaj trudis z veseljem okrog dekletove kulinarike in fetusne zasnove, naj mu bo zdravja in sreče ! btw tle me spomne na debato dveh primork; ma imam Brankota na sumu, da ta drugi otrok ni njegov! drgač pa matematično gre nekak tkole; 100 žena 200 sisa, 100 muško 200 jaja kolko i tko od njih je sad čudo Popravljeno December 8, 2015. Popravil UnionJack KARMEN1 in Ninč. 2
Knavs84 Objavljeno December 8, 2015 Opozori Objavljeno December 8, 2015 pred 36 minutami, UnionJack pravi: ok, nisi ravno povezovalni niti lingvistični trust ampak se vsaj trudis z veseljem okrog dekletove kulinarike in fetusne zasnove, naj mu bo zdravja in sreče ! btw tle me spomne na debato dveh primork; ma imam Brankota na sumu, da ta drugi otrok ni njegov! drgač pa matematično gre nekak tkole; 100 žena 200 sisa, 100 muško 200 jaja kolko i tko od njih je sad čudo 100 cudes sveta Pa lep vecer
I30 Objavljeno December 9, 2015 Opozori Objavljeno December 9, 2015 pred 16 urami, Knavs84 pravi: Prosetaj misko Jaz sem odrasel in se obnasam normalno...ne napadam nobenega....vsak lahko objavi kar zeli....zato je forum Ce ti kaj ne pase, ignoriras in je....ne pa vsako stvar pa enmu utrujat, pa drugmu utrujat Fant primi se malo v roke Fant? Tvoja mama ti je lohk fant! Jest sm ti lohk pa u narbolšm primer st'r fotr, če s pa iz cajta čezplotnih avantur, pa fotr. Tko de ko me srečaš, me lepo pozdrav! SmGaŽeMalPogrešuPress
Knavs84 Objavljeno December 9, 2015 Opozori Objavljeno December 9, 2015 (popravljeno) pred 2 urami, I30 pravi: Fant? Tvoja mama ti je lohk fant! Jest sm ti lohk pa u narbolšm primer st'r fotr, če s pa iz cajta čezplotnih avantur, pa fotr. Tko de ko me srečaš, me lepo pozdrav! SmGaŽeMalPogrešuPress Marsikateri fant se pr 20letih ne obnasa kot ti mogoce bi bilo dobro da bi za kak apaurincek zaprosilTaksnih kot si ti pa ze ne bom pozdravljal Popravljeno December 9, 2015. Popravil Knavs84 ker
skalar36 Objavljeno December 9, 2015 Opozori Objavljeno December 9, 2015 V slabo volo me je spravl to, de mi je zmankal unga pod pultam. Sam sm pa vesel ke sm tipičn Slovenc, Rad pijem, sm fouš, šimfam, pa dobe vole sm ke je sosedu crknla krava. Sam me nobena stvar ne sprau u dobra vola, ke mi je zmankal unga pod pultam... Kmet2, UnionJack, pik1 in 1 other 4
sayo Objavljeno December 9, 2015 Avtor Opozori Objavljeno December 9, 2015 Mene je spravl v slabo voljo to, k ne vem kaj je Skalarju zmankal pod pultom skalar36 1
I30 Objavljeno December 10, 2015 Opozori Objavljeno December 10, 2015 pred 22 urami, Knavs84 pravi: Marsikateri fant se pr 20letih ne obnasa kot ti mogoce bi bilo dobro da bi za kak apaurincek zaprosilTaksnih kot si ti pa ze ne bom pozdravljal Sej pol te bo pa mama okol ušes, k nauš fotra pozdravu!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se