_Fingi_ Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 Motor je zaribov :headbang: :headbang: :trance_33_sleep: :rolleyes:
ShadoW88 Objavljeno Avgust 5, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2007 Da bi me nekateri že nehali preverjat :doze:
minca Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 Izjave nekaterih! :headbang: tut mene ja :( in še nesramnost zravn....
bmwslo Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 tut mene ja :( in še nesramnost zravn.... Minca "ne se sekirat za pest dreka, če ga maš polne hlače" je moj moto in poskušam iz vsega slabega izvlečt kaj dobrega in preživet v tem kaosu čimlepše. Pozitivno razmišljati, ti pa sam črno vidiš se mi zdi :unsure:
minca Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 Minca "ne se sekirat za pest dreka, če ga maš polne hlače" je moj moto in poskušam iz vsega slabega izvlečt kaj dobrega in preživet v tem kaosu čimlepše. Pozitivno razmišljati, ti pa sam črno vidiš se mi zdi :unsure: :lol1: :lol1: :lol1: tale moto je pa res dober :D....življenski se bi reklo :whistle: .... ah...v tem ne moreš videt nič pozitivnega...oz. vsaj jz ne vidim kaj je ljudem...mislm...nevem...njim je v veselje ko neki govorijo, želijo,...men pa nažalost ne.... brez veze... :trance_33_sleep:
cation Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 učenje, učenje, učenje... doh.. :glare: :SS upam, le, da se bo na koncu meseca splačalo :huh: še2izpita...
maus Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 prvi dan službe po dvotedenskem dopustu :closedeyes:
brubi46 Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 prvi dan službe po dvotedenskem dopustu :closedeyes: A mal safer furaš :rolleyes: Pa na pivo te peljem če se spomneš kdo sem .)
halls Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 Ovi fuknjeni iskalnik se mi še zmeraj za reklamami skriva! :headbang:
bmwslo Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 To da so nekateri kljub svojim letom še nezreli za samostojno življenje, kar dokazujejo s svojim pisanjem po raznih temah MS. :alien1:
ShadoW88 Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 Jeb**ti divjad in pa avtomobile brez smerokazov :angry: :angry: :headbang:
GrCaR Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 Izjave nekaterih! :headbang: se strinjam ja... sekiranje drugih za moj lajf... kr neki :unsure:
hrčo Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 Jutranji vozniki ..... aaaaaaa kar tepla bi jih :angry:
KeC Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 Ne danes in ne kaj, ampak kdo. Sam sebe seveda. :headbang:
ShadoW88 Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 422 neprebranih mailov :headbang: :headbang: , zaseden poštni predal :headbang: Folku se je zmešalo :alien1:
sayo Objavljeno Avgust 7, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 Da sem na sekretu šele potem ... opazil da ni papirja :slap:
minca Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 boleči nos :cry: :cry: pa ko si je en tamauček prebiu glavo pred mano :cry: :cry:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se