TOMCAT Objavljeno December 18, 2015 Opozori Objavljeno December 18, 2015 .......med........ah niti ne tolk kt nadzorne institucije in posledično cel sistem u pm.......
Kmet2 Objavljeno December 18, 2015 Opozori Objavljeno December 18, 2015 pred 14 minutami, TOMCAT pravi: .......med........ah niti ne tolk kt nadzorne institucije in posledično cel sistem u pm....... Ne sekiraj se,če boš rabil med stočen direkt it satja v kozarec ,reč,moj fotr je čebelar že 50let,nobenih zdravil in pripravkov,čebelnjak pa sred Roga pred 17 minutami, TOMCAT pravi: .......med........ah niti ne tolk kt nadzorne institucije in posledično cel sistem u pm....... Ne sekiraj se,če boš rabil med stočen direkt it satja v kozarec ,reč,moj fotr je čebelar že 50let,nobenih zdravil in pripravkov,čebelnjak pa sred Roga TOMCAT in maus 2
TOMCAT Objavljeno December 18, 2015 Opozori Objavljeno December 18, 2015 (popravljeno) pred eno uro, Kmet2 pravi: Ne sekiraj se,če boš rabil med stočen direkt it satja v kozarec ,reč,moj fotr je čebelar že 50let,nobenih zdravil in pripravkov,čebelnjak pa sred Roga Ne sekiraj se,če boš rabil med stočen direkt it satja v kozarec ,reč,moj fotr je čebelar že 50let,nobenih zdravil in pripravkov,čebelnjak pa sred Roga ti si čist preveč dober ........... zdej pa nisem več slabe volje Popravljeno December 18, 2015. Popravil TOMCAT maus 1
DAMI34 Objavljeno December 18, 2015 Opozori Objavljeno December 18, 2015 pred 2 urami, Kmet2 pravi: Zdej sm šele slabe volje ratu,pa tej res nimajo občutka za dizajn,kot da bi me konstruktor bmflov sestavljal jaoooo meni,čisti Frainkestajn prjatu, vso bolj se mi zdi, da je tvoj kirurg prišel direkt z novoletne zabave maus, bobi1001 in Bmflar 3
maus Objavljeno December 18, 2015 Opozori Objavljeno December 18, 2015 sj mu je samo kardan narisu ... bod veseu, da ti ni kawasaki ketno narisu se bova slekla in si brazgotine kazala DAMI34 1
maus Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 (popravljeno) aveš uno, ko te počen pokrou od školke uščipne u rt ja .. to me je spraul u slabo volo Popravljeno Januar 7, 2016. Popravil maus Bmflar, bobi1001, Natty in 3 others 6
bobi1001 Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 pred 7 urami, maus pravi: aveš uno, ko te počen pokrou od školke uščipne u rt ja .. to me je spraul u slabo volo Si bos mogu cucavca umislt sam pol merki da ta nov not potegnil DAMI34, maus, pik1 in 1 other 4
maus Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 nočm ćućawca kdo mi bo pa pumagu ustat ćućnem in pol tko ostanem ... nouvej mam pa plavo rit od ušćipa
bobi1001 Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 Zjutri ustanes gres na cucava pol pa dva moziclja in te postavta na motor pa gasa Aja a si biv pr plavcih
maus Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 (popravljeno) pred 3 minutami, bobi1001 pravi: Zjutri ustanes gres na cucava pol pa dva moziclja in te postavta na motor pa gasa Aja a si biv pr plavcih Bileća (1983-1984... 77 klasa) mi smo sral in strojevi korak gazili .... bi me pa mau čudn gledal pred lokalom, k bi strojevi korak gaziu do skreta Popravljeno Januar 7, 2016. Popravil maus bobi1001 1
bobi1001 Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 Ja tud pr ns pol so ble pa poune cizme sranja maus 1
maus Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 pred 2 minutami, bobi1001 pravi: Ja tud pr ns pol so ble pa poune cizme sranja žulou bobi1001 1
bobi1001 Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 pred 2 minutami, maus pravi: žulou Pa smrdech stunfov
Igi Pop Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 pred 46 minutami, maus pravi: Bileća (1983-1984... 77 klasa) mi smo sral in strojevi korak gazili .... bi me pa mau čudn gledal pred lokalom, k bi strojevi korak gaziu do skreta Isto Bileča 83/84. Sem pozabil katera klasa. Oktobarac. Ko sem šel od tam sem rekel, da tudi z letalom nočem leteti nad Bilečo. Pa sem bil že večkrat tam. Z mopedom in avtom. Gnezdo zanikrno. Jebeš Dubovac, NOZ itd. Tudi čučavcev brez vrat se dobro spomnim. Ko sem to videl me je za 10 dni minila potreba po sranju in me je že vse bolelo.
maus Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 (popravljeno) pred 26 minutami, Igi Pop pravi: Isto Bileča 83/84. Sem pozabil katera klasa. Oktobarac. Ko sem šel od tam sem rekel, da tudi z letalom nočem leteti nad Bilečo. Pa sem bil že večkrat tam. Z mopedom in avtom. Gnezdo zanikrno. Jebeš Dubovac, NOZ itd. Tudi čučavcev brez vrat se dobro spomnim. Ko sem to videl me je za 10 dni minila potreba po sranju in me je že vse bolelo. pol sva bla istočasno not .. js sm biu tut takrat ... v zgornjih prostorih kasarne ... tretji vhod iz leve, če gledaš oduspodi gor .. js sm se tut večkrat mim pelju .. enkrat clo ustavu, ker je nalival kot iz škafa ... ja to me je v slabo volo spraul. A se me spomneš vojna pošta 3215/15 od 7.10.1983 pa do (ne vidi se najboljše v vojaški knjižici) Dao svećanu obavezu dana 22.10.1983 pod rednim brojem 97. (kapetan Miodrag Lalović) Popravljeno Januar 7, 2016. Popravil maus Kmet2, sayo in bobi1001 3
Igi Pop Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 Sva bila blizu, prvi vhod z leve - prva četa. Se te ne spomnim, so nas premalokrat spustili v kantino Itak smo imeli ful časa gas maske na glavah. Jest sem un, ki je imel vedno postolje od PM na hrbtu. Preden sem skužil sistem sem bil malo duhovit in objesten, pol sem pa dobil par privilegijev. Sem videl na netu, da obstaja neko društvo Bilečancev in da vsako leto pridejo v Bilečo iz cele juge. Duvajo se, da so razni tjulnji, legije in podobni specialci pič... dim. Brez veze. Bom pa tebe z veseljem oblajal, če se srečava kje ob cesti. maus 1
maus Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 (popravljeno) pred 8 minutami, Igi Pop pravi: Sva bila blizu, prvi vhod z leve - prva četa. Se te ne spomnim, so nas premalokrat spustili v kantino Itak smo imeli ful časa gas maske na glavah. Jest sem un, ki je imel vedno postolje od PM na hrbtu. Preden sem skužil sistem sem bil malo duhovit in objesten, pol sem pa dobil par privilegijev. Sem videl na netu, da obstaja neko društvo Bilečancev in da vsako leto pridejo v Bilečo iz cele juge. Duvajo se, da so razni tjulnji, legije in podobni specialci pič... dim. Brez veze. Bom pa tebe z veseljem oblajal, če se srečava kje ob cesti. kokr se spomnim sm biu js tretja četa ... u prvem štuku .. tut js sm doskrat nosu postolje PM-ja, pa sem meu zadaj noge čist krvave, ker sem majhen in sm z nogcam v nogce postolja drgnu ... ampak sm ga kr zmogu nest tja k smo šli ... zdele sem pozabu .. sj ne vem kok je blo ... ene 10 km ... pa še 3x atomski jebiga .. tok sm biu mlad, da sploh nism vedu kok nosm ko me boš oblajevau, lahko tut kavo plačaš da naum off toppic: js mam res plavico od uščipa pokrova Popravljeno Januar 7, 2016. Popravil maus bobi1001 in Igi Pop 2
Kmet2 Objavljeno Januar 8, 2016 Opozori Objavljeno Januar 8, 2016 pred 10 urami, maus pravi: pol sva bla istočasno not .. js sm biu tut takrat ... v zgornjih prostorih kasarne ... tretji vhod iz leve, če gledaš oduspodi gor .. js sm se tut večkrat mim pelju .. enkrat clo ustavu, ker je nalival kot iz škafa ... ja to me je v slabo volo spraul. A se me spomneš vojna pošta 3215/15 od 7.10.1983 pa do (ne vidi se najboljše v vojaški knjižici) Dao svećanu obavezu dana 22.10.1983 pod rednim brojem 97. (kapetan Miodrag Lalović) Že leta 1983 si star zgledu DAMI34, maus in bobi1001 3
Bmflar Objavljeno Januar 8, 2016 Opozori Objavljeno Januar 8, 2016 Zmanjkal mi je koleščkov v žepu .... maus in Kmet2 2
maus Objavljeno Januar 8, 2016 Opozori Objavljeno Januar 8, 2016 pred 37 minutami, Kmet2 pravi: Že leta 1983 si star zgledu tole me je u slabo volo spraul dokaz je pa vseeno, da se nism siu rodiu bobi1001 in Kmet2 2
sayo Objavljeno Januar 8, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Januar 8, 2016 pred 16 urami, maus pravi: pol sva bla istočasno not .. js sm biu tut takrat ... v zgornjih prostorih kasarne ... tretji vhod iz leve, če gledaš oduspodi gor .. js sm se tut večkrat mim pelju .. enkrat clo ustavu, ker je nalival kot iz škafa ... ja to me je v slabo volo spraul. A se me spomneš vojna pošta 3215/15 od 7.10.1983 pa do (ne vidi se najboljše v vojaški knjižici) Dao svećanu obavezu dana 22.10.1983 pod rednim brojem 97. (kapetan Miodrag Lalović) Jaz 4 leta kasneje http://bilecaslo.si/ maus 1
RobiRoberto Objavljeno Januar 10, 2016 Opozori Objavljeno Januar 10, 2016 Obilne padavine, močan veter Objavjleno 10.1.2016 ob 11h V ponedeljek bodo predvsem v zahodni polovici države obilne padavine. Predvidoma bo padlo od 40 do 100 litrov dežja …
maus Objavljeno Januar 10, 2016 Opozori Objavljeno Januar 10, 2016 konc vikenda bobi1001, Bmflar, DAMI34 in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se