Kmet2 Objavljeno April 4, 2016 Opozori Objavljeno April 4, 2016 Debili ki pletejo mreže Bmflar in Natty 2
I30 Objavljeno April 5, 2016 Opozori Objavljeno April 5, 2016 Pa koji qrac moram bit tle med štirmi stenam. Jst se bom kr umru!
Bmflar Objavljeno April 5, 2016 Opozori Objavljeno April 5, 2016 pred 39 minutami, I30 pravi: Pa koji qrac moram bit tle med štirmi stenam. Jst se bom kr umru! Pejt vn u naravo ... Sej maš Tivoli blizu, pa Pivnico tut
'.' Objavljeno April 5, 2016 Opozori Objavljeno April 5, 2016 sem se nameraval fuknit čez most pa mi ni ratalo. Več sreče drugič. Bmflar 1
I30 Objavljeno April 5, 2016 Opozori Objavljeno April 5, 2016 pred eno uro, HD-Dyna pravi: Pejt vn u naravo ... Sej maš Tivoli blizu, pa Pivnico tut Še mau! Brojim sitno. Bmflar 1
Horzy Objavljeno April 6, 2016 Opozori Objavljeno April 6, 2016 (popravljeno) Moram pa danes jaz nekaj napisat v to temo... Mi ja danes dvignil pritisk starejši možakar na Roški cesti, sem se držal prometa, pred menoj mati na motorju, tako da sem vozil skladno z prometom in hitrostjo (vozili smo 40 čeprav je tam omejitev 60...gužva pač) ko se ta možakar v avtu vzporedno z menoj, na moji desni, odloči zamenjati pas brez smernika brez pogleda na desno..nič. Navkljub mojemu trobljenju je zamenjal pas, seveda sem med tem takoj pobremzal, saj bi me drugače zrinil na nasprotni pas... Sem ustavil zraven na semaforju in človeku povedal, da naj drugič malo pogleda in dobim odgovor "pri enaki hitrosti se ne prehiteva" in še nekaj krili z rokami... Ga zraven opomnim da je zamenjal pas...in spet.."kaj!?! Jaz pa ne" Zdaj mi je pa res sam pisker dvignil in sem sem povedal še nekaj sočnih in se odpeljal dalje. Jebiga..kako smo motoristi nesramni..prehitevamo enako hitro vozeče voznike in še nastavljamo se jim na tisti pas, ko ateji menjajo vozni pas. Katastrofa!! Popravljeno April 6, 2016. Popravil Horzy Bmflar, MMF, dog66 in 2 others 5
jskrablin Objavljeno April 6, 2016 Opozori Objavljeno April 6, 2016 Tile stari fotri inu stare mame so ... splošna nevarnost na cesti. Slabo vidi, slabo sliši, slabo reagira, večopravilnost neobstoječa. Se jih je treba konkretno paziti. Pa seveda. Vse znajo in vse vejo. Ker imajo izpit že vsaj 50 let in kaj pol mulci vemo in pametujemo! Da boš vedel za drugič. nazo13, Natty, MMF in 4 others 7
Horzy Objavljeno April 6, 2016 Opozori Objavljeno April 6, 2016 Hvala Vzeto na znanje Natty in jskrablin 2
Bmflar Objavljeno April 7, 2016 Opozori Objavljeno April 7, 2016 pred 19 minutami, Kmet2 pravi: Bolečina Naum lajku maus, Kmet2, pik1 in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno April 7, 2016 Opozori Objavljeno April 7, 2016 pred 56 minutami, HD-Dyna pravi: Naum lajku Skregan Natty, DAMI34 in Bmflar 3
maus Objavljeno April 7, 2016 Opozori Objavljeno April 7, 2016 pred eno uro, HD-Dyna pravi: Naum lajku js sm pa lajku Kmet2, DAMI34, Natty in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno April 7, 2016 Opozori Objavljeno April 7, 2016 Pravkar, maus pravi: js sm pa lajku Hvala ,sej vem da mi privoščiš Natty, DAMI34, Bmflar in 2 others 5
maus Objavljeno April 7, 2016 Opozori Objavljeno April 7, 2016 pred 2 minutami, Kmet2 pravi: Hvala ,sej vem da mi privoščiš ne zato ... zato sm, da ne bi biu z mano skregan, če ti ne bi lajku nikol ti ni nč prou Natty, pik1, Bmflar in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno April 7, 2016 Opozori Objavljeno April 7, 2016 pred 10 urami, Horzy pravi: Moram pa danes jaz nekaj napisat v to temo... Mi ja danes dvignil pritisk starejši možakar na Roški cesti, sem se držal prometa, pred menoj mati na motorju, tako da sem vozil skladno z prometom in hitrostjo (vozili smo 40 čeprav je tam omejitev 60...gužva pač) ko se ta možakar v avtu vzporedno z menoj, na moji desni, odloči zamenjati pas brez smernika brez pogleda na desno..nič. Navkljub mojemu trobljenju je zamenjal pas, seveda sem med tem takoj pobremzal, saj bi me drugače zrinil na nasprotni pas... Sem ustavil zraven na semaforju in človeku povedal, da naj drugič malo pogleda in dobim odgovor "pri enaki hitrosti se ne prehiteva" in še nekaj krili z rokami... Ga zraven opomnim da je zamenjal pas...in spet.."kaj!?! Jaz pa ne" Zdaj mi je pa res sam pisker dvignil in sem sem povedal še nekaj sočnih in se odpeljal dalje. Jebiga..kako smo motoristi nesramni..prehitevamo enako hitro vozeče voznike in še nastavljamo se jim na tisti pas, ko ateji menjajo vozni pas. Katastrofa!! Bojte se starih stricev s klobuki, in starih tet z očali. BOJTE!! Oni majo vedno in povsod prednost, pa četudi gredo kontra po AC nazo13, maus, Natty in 2 others 5
Kmet2 Objavljeno April 7, 2016 Opozori Objavljeno April 7, 2016 pred 1 minuto, maus pravi: ne zato ... zato sm, da ne bi biu z mano skregan, če ti ne bi lajku nikol ti ni nč prou Pa še prav imaš
maus Objavljeno April 7, 2016 Opozori Objavljeno April 7, 2016 Pravkar, Kmet2 pravi: Pa še prav imaš vem
DAMI34 Objavljeno April 7, 2016 Opozori Objavljeno April 7, 2016 pred 7 minutami, maus pravi: js sm pa lajku js tut, nej raj njega boli kot pa mene nazo13, maus, Bmflar in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno April 7, 2016 Opozori Objavljeno April 7, 2016 Pravkar, DAMI34 pravi: Bojte se starih stricev s klobuki, in starih tet z očali. BOJTE!! Oni majo vedno in povsod prednost, pa četudi gredo kontra po AC Ti si tam tam že med temi strici ......po letih gledam nazo13, maus, DAMI34 in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno April 7, 2016 Opozori Objavljeno April 7, 2016 pred 4 minutami, Kmet2 pravi: Ti si tam tam že med temi strici ......po letih gledam nimam klobuka, teta sem sicer kmalu ratal, pa babi ni uspelo, debelih očal pa tut nimam Kmet2, Bmflar in maus 3
I30 Objavljeno April 7, 2016 Opozori Objavljeno April 7, 2016 pred eno uro, DAMI34 pravi: nimam klobuka, teta sem sicer kmalu ratal, pa babi ni uspelo, debelih očal pa tut nimam To ti vse lohk koj zrihtamo. Kmet2 in nazo13 2
pik1 Objavljeno April 7, 2016 Opozori Objavljeno April 7, 2016 pred 35 minutami, maus pravi: hropci . ... KDOOOOOOOOOO ??? ... a greš ven ... da se bova zmenila ??? DAMI34, maus, nazo13 in 2 others 5
maus Objavljeno April 7, 2016 Opozori Objavljeno April 7, 2016 pred 9 minutami, pik1 pravi: . ... KDOOOOOOOOOO ??? ... a greš ven ... da se bova zmenila ??? grem ... pa prijatle bom meu s sabo ... da te zlasamo ... aja .. sj te ne mormo DAMI34, Natty, pik1 in 3 others 6
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se