Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pred 1 minuto, maus pravi:

grem ... pa prijatle bom meu s sabo ... da te zlasamo ... aja .. sj te ne mormo :lol1:

.

... ti bi itak skoz sam lasou ... :eek:

• Všeč mi je 3
Objavljeno
Pravkar, pik1 pravi:

To pa že ni res...

Vćasih tut čeula :P

Objavljeno
Pravkar, pik1 pravi:

.

ne .. čigumi bi ti u lase dau ... pa ne morem :cry:  , pa ne zato, ker ne dosežem :lol1: 

Objavljeno
pred 1 minuto, maus pravi:

ne .. čigumi bi ti u lase dau ... pa ne morem :cry:  , pa ne zato, ker ne dosežem :lol1: 

prucka.jpg

Objavljeno
pred 2 minutami, maus pravi:

.

.... hahaha ... še na jajčka mi ga ne morš prlimat ... :kva2:

Objavljeno (popravljeno)
pred 1 minuto, pik1 pravi:

.

.... hahaha ... še na jajčka mi ga ne morš prlimat ... :kva2:

:eek:

lahko .. na špičko škorna dam ćigumi :ras: 

Popravljeno . Popravil maus
Objavljeno
pred 13 urami, Horzy pravi:

Moram pa danes jaz nekaj napisat v to temo... Mi ja danes dvignil pritisk starejši možakar na Roški cesti, sem se držal prometa, pred menoj mati na motorju, tako da sem vozil skladno z prometom in hitrostjo (vozili smo 40 čeprav je tam omejitev 60...gužva pač) ko se ta možakar v avtu vzporedno z menoj, na moji desni, odloči zamenjati pas brez smernika brez pogleda na desno..nič. Navkljub mojemu trobljenju je zamenjal pas, seveda sem med tem takoj pobremzal, saj bi me drugače zrinil na nasprotni pas... Sem ustavil zraven na semaforju in človeku povedal, da naj drugič malo pogleda in dobim odgovor "pri enaki hitrosti se ne prehiteva" in še nekaj krili z rokami... Ga zraven opomnim da je zamenjal pas...in spet.."kaj!?! Jaz pa ne" Zdaj mi je pa res sam pisker dvignil in sem sem povedal še nekaj sočnih in se odpeljal dalje. Jebiga..kako smo motoristi nesramni..prehitevamo enako hitro vozeče voznike in še nastavljamo se jim na tisti pas, ko ateji menjajo vozni pas. Katastrofa!! :)

Če misliš, da je tale problematičen? Meni je to en hotel narediti v stoječi koloni pred semaforjem (ni bil star ampak samo "omejen" ) . Očitno je mislil, da je motor kolo pa ga mal prestaviš...

Objavljeno
pred 3 urami, DAMI34 pravi:

Bojte se starih stricev s klobuki, in starih tet z očali. BOJTE!!

Oni majo vedno in povsod prednost, pa četudi gredo kontra po AC :P

Ko bom naslednjič šel Na brajdi, si bom od starga ata sposodil klobuk in od matere očala. Ima da crkneš od strahu.

Objavljeno (popravljeno)
pred 4 urami, nazo13 pravi:

Ko bom naslednjič šel Na brajdi, si bom od starga ata sposodil klobuk in od matere očala. Ima da crkneš od strahu.

Ma, straha kod mene nema sploh. Sm vidu in doživel vse. Se pa ravnam po zgornjem pravilu. Še blond bejbe v xsarah dodam zravn in sem zmagu :P

da ne bom off topic:

IZVID Z MRI ZA KOLENO 

Popravljeno . Popravil DAMI34
  • Všeč mi je 2
Objavljeno

To, da ne moreš najti normalne usnjene jakne.
Pa to, da ti 'prijazni' prodajalci probajo vsiliti zadnjo robo, čeprov je jakna večkotočitnoornk prevelika. Bo želva pobrala ful prostora. Bo ja. Ampak ne toliko, da bi lahko tisti šotor nosila. :mad:
Kje hudiča se najdejo dovolj majhne št.? Govorim o 34. Avstrija? Louis? In kje je dovolj izbire? Torej ne samo tiste triprevelikerozastejakneinenakibimogočešešlaampakabilahkošemanjšočejomateprosim) Ker pač, ko po 8ih letih menjam ledr menda imam pravico sprobati celo trgovino, da najdem najbolj udobno drugo kožo. Goddamnit.

Malo offtopic, se opravičujem. :blush:

Ampak res... jaja sej bo prov... bo prov ja! Medvedu! :fyou:

• Všeč mi je 3
Objavljeno
Ob 6. 4. 2016 at 21:36, Horzy pravi:

Moram pa danes jaz nekaj napisat v to temo... Mi ja danes dvignil pritisk starejši možakar na Roški cesti, sem se držal prometa, pred menoj mati na motorju, tako da sem vozil skladno z prometom in hitrostjo (vozili smo 40 čeprav je tam omejitev 60...gužva pač) ko se ta možakar v avtu vzporedno z menoj, na moji desni, odloči zamenjati pas brez smernika brez pogleda na desno..nič. Navkljub mojemu trobljenju je zamenjal pas, seveda sem med tem takoj pobremzal, saj bi me drugače zrinil na nasprotni pas... Sem ustavil zraven na semaforju in človeku povedal, da naj drugič malo pogleda in dobim odgovor "pri enaki hitrosti se ne prehiteva" in še nekaj krili z rokami... Ga zraven opomnim da je zamenjal pas...in spet.."kaj!?! Jaz pa ne" Zdaj mi je pa res sam pisker dvignil in sem sem povedal še nekaj sočnih in se odpeljal dalje. Jebiga..kako smo motoristi nesramni..prehitevamo enako hitro vozeče voznike in še nastavljamo se jim na tisti pas, ko ateji menjajo vozni pas. Katastrofa!! :)

:hmm:

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 9 urami, Yoghurt pravi:

Pa to, da ti 'prijazni' prodajalci probajo vsiliti zadnjo robo, čeprov je jakna večkotočitnoornk prevelika. Bo želva pobrala ful prostora. Bo ja. Ampak ne toliko, da bi lahko tisti šotor nosila. :mad:
Kje hudiča se najdejo dovolj majhne št.? Govorim o 34. Avstrija? Louis? In kje je dovolj izbire? Torej ne samo tiste triprevelikerozastejakneinenakibimogočešešlaampakabilahkošemanjšočejomateprosim) Ker pač, ko po 8ih letih menjam ledr menda imam pravico sprobati celo trgovino, da najdem najbolj udobno drugo kožo. Goddamnit.

Tale trgovec je pa zelo izkušen. Večini punc so prevelike cote čez leto dni prav. Po devetih mesecih pa hudo premale.

pred eno uro, Borutt pravi:

:hmm:

Ga bo treba poslat v vojsko, da ga nauče kje je leva in kje desna.

Objavljeno
pred 9 urami, Yoghurt pravi:

Boš mogla mal manj laufat, pa mal več u Arkado hodt :blush:

Objavljeno (popravljeno)
10 hours ago, Yoghurt said:

Pojdi v Trst v moto charlie in ni vraga da kaj ne najdeš. Sodeč po eni sliki zraven fazerce bi ti dainese moral bit ok, št 40 ali 42 (italjanska XS, S) Probaj še spyke in clover ko si že tam. Imajo tudi ixon kaj več v usnju pa sumim da ne. Za visoke in izrazito vitke je menda tudi spidi v igri ampak tega ni za probati nikjer. Alternativno lahko skočiš še v Bep's (opet Trst) ali izbira je borna. Drugače pa izlet ene 250km globoko v Italijo kejr je kar nekaj moto mega store in diskontov na kupu (valerisport, market due ruote itd...). 

Popravljeno . Popravil StaraFeltna
Objavljeno

delat si jo daj po meri :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

Sicer včeraj ko sem šel do Postojne in nazaj sem nkje 7km pred Postojno naletel tipa z opel tigro ustavljenega na cesti ki mi je gladko grobo izsilil prednost praktično zadnji moment brez potrebe (sekal pas za v gmajno). Še dobro da mi je bil sumljiv... Bremze so odlične, škoda da se nisem odločil ustavit in mu podat par informacij iz prve roke saj ni bilo prič.

Objavljeno
pred 1 uro, StaraFeltna pravi:

Sicer včeraj ko sem šel do Postojne in nazaj sem nkje 7km pred Postojno naletel tipa z opel tigro ustavljenega na cesti ki mi je gladko grobo izsilil prednost praktično zadnji moment brez potrebe (sekal pas za v gmajno). Še dobro da mi je bil sumljiv... Bremze so odlične, škoda da se nisem odločil ustavit in mu podat par informacij iz prve roke saj ni bilo prič.

Še kakšen podatek napiši, da bo lažje pisal v to temo. 

Objavljeno (popravljeno)
20 minutes ago, Borutt said:

Še kakšen podatek napiši, da bo lažje pisal v to temo. 

To je vse, dodal bi še da je raztresen butelj. Oz. še to, ko je videl kako oslarijo dela se je ustrašil in mu je crknil avto na mojem pasu. Če se prepozna naj se zamisli čene drugo da nima nekoga na vesti ali pa kej polomljenega. Na srečo sva jo oba dobro odnesla, vsak po svoje.

Objavljeno

Za zajtrk sem si zaželela čokolešnik, ampak ga je nekdo že vsega pojedel... :cry:

On 8. 4. 2016 at 10:41 AM, StaraFeltna said:

Pojdi v Trst v moto charlie in ni vraga da kaj ne najdeš. Sodeč po eni sliki zraven fazerce bi ti dainese moral bit ok, št 40 ali 42 (italjanska XS, S) Probaj še spyke in clover ko si že tam. Imajo tudi ixon kaj več v usnju pa sumim da ne. Za visoke in izrazito vitke je menda tudi spidi v igri ampak tega ni za probati nikjer. Alternativno lahko skočiš še v Bep's (opet Trst) ali izbira je borna. Drugače pa izlet ene 250km globoko v Italijo kejr je kar nekaj moto mega store in diskontov na kupu (valerisport, market due ruote itd...). 

Edina št. 34, ki sem jo v vseh trgovinah našla, je bila od Rev'it. V BSju na šmartinki sem probala Dainese kombinezon št 40 (naša 38 semizdi) in je bil tudi prevelik, prav tako druge jakne Dainese št. 40. Sem zmenjena, da me pokličejo, ko dobijo manjšo...
Moram priznati, da sem bila kar malo razočarana. Pa nisem neki suha, visoka pa sploh ne. Samo črno ledr jakno bi. :)
Hvala za nasvet, bom vsekakor pogledala še po Italiji, čeprav jezika ne znam. Se bomo z obrazno mimiko in kretnjami sporazumevali, angleščina pri njih najbrž odpade :whistle:.

On 8. 4. 2016 at 11:11 AM, maus said:

delat si jo daj po meri :P

Najbrž je kar konkretno višja cena, bi najprej raje probala najti kaj standardnega.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

qurc, mal si se zredila čez zimo.... eno, še kar zapolnjeno štacuno, predvsem z oblačili maš tud u palmanova outletu. 125 iz LJ. tam znajo uslužbenke precej po hrvašk povedat čene pa esperanto vedno prime.... :) 

Objavljeno
10 minutes ago, UnionJack said:

qurc, mal si se zredila čez zimo.... eno, še kar zapolnjeno štacuno, predvsem z oblačili maš tud u palmanova outletu. 125 iz LJ. tam znajo uslužbenke precej po hrvašk povedat čene pa esperanto vedno prime.... :) 

Ne razumem. :?

Objavljeno
24 minutes ago, Yoghurt said:

Za zajtrk sem si zaželela čokolešnik, ampak ga je nekdo že vsega pojedel... :cry:

...Pa nisem neki suha, visoka pa sploh ne ....

i suspect u gain weight :) of c i might be wrong :) 

Objavljeno
1 minute ago, UnionJack said:

i suspect u gain weight :) of c i might be wrong :) 

Potem bi mogoče lažje našla jakno... :hmm::)

Objavljeno
3 minutes ago, Yoghurt said:

Potem bi mogoče lažje našla jakno... :hmm::)

pejt u italijo. cifre so itak manjše pa še cene so dodóbra nižje.

kevlar kavbojke tle so 220, tam 145, enake, samo jebene dimenzije nimajo zame....

tam monokromatske izbire ni glih veliko, so pa vsaj trecolori narjene z občutkom.

Objavljeno
24 minutes ago, Yoghurt said:

Za zajtrk sem si zaželela čokolešn

Edina št. 34, ki sem jo v vseh trgovinah našla, je bila od Rev'it. V BSju na šmartinki sem probala Dainese kombinezon št 40 (naša 38 semizdi) in je bil tudi prevelik, prav tako druge jakne Dainese št. 40. Sem zmenjena, da me pokličejo, ko dobijo manjšo...
Moram priznati, da sem bila kar malo razočarana. Pa nisem neki suha, visoka pa sploh ne. Samo črno ledr jakno bi. :)
Hvala za nasvet, bom vsekakor pogledala še po Italiji, čeprav jezika ne znam. Se bomo z obrazno mimiko in kretnjami sporazumevali, angleščina pri njih najbrž odpade :whistle:.

Najbrž je kar konkretno višja cena, bi najprej raje probala najti kaj standardnega.

No po edini sliki sodeč si kar vitka in če ti je preohlapna dainese racing jakna št 40(ITA), XS si najbrž tudi mičkena. Vsaj sodeč po moji mali ženički ki je 157cm pa ne ravno vitke sorte. Njej sede št 40 a rokavi so ene 1-2cm predolgi kar je moteče. Št 40 pri znamki spidi ima še malenksot daljše rokave fit je pa enak.

Ko najdeš kar ti paše poglej po speltu za zadnje kose v tvoji številki pa če si nepopularna št. lahko dobiš dober deal. Vsaj jaz nimam težav dobit škornje 46 ker ponavadi ostajajo... Čelad v št. M pa lahko le sanjam (najbolj popularna velikost buče).

Iščeš kaj takega morda?

http://www.ebay.it/itm/Spidi-giacca-p125-cafe-race-in-pelle-ovina-donna-lady-moto-/131747032435?var=&hash=item1eacbc2d73:m:mMT2RmEI7qt8Iwx9ctezrjg

oz

http://www.ebay.it/itm/GIACCA-GIUBBOTTO-MOTO-VERA-PELLE-MARRONE-REVIT-DONNA-REBEL-TG-38-PROTEZIONI-CE-/262318099419?hash=item3d13608bdb:g:pikAAOSwUuFW1Ypi

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!