pik1 Objavljeno Avgust 17, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2016 pred 23 minutami, Kmet2 pravi: . Bmflar, Kmet2 in DAMI34 3
maus Objavljeno Avgust 17, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2016 (popravljeno) toučem pa ne je morm zmećkat ... skor monitor poću Popravljeno Avgust 17, 2016. Popravil maus Kmet2, DAMI34 in Bmflar 3
Bmflar Objavljeno Avgust 17, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2016 Pravkar, maus pravi: toučem pa ne je morm zmećkat ... skor monitor poću Uzem težjo macolo maus, DAMI34 in Kmet2 3
Kmet2 Objavljeno Avgust 17, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2016 K ne potegne ,pa vse sm plaču tud da se vozim v hrib DAMI34, maus, RobiRoberto in 1 other 4
.... Objavljeno Avgust 17, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2016 pred 30 minutami, Kmet2 pravi: K ne potegne ,pa vse sm plaču tud da se vozim v hrib Zdaj vidiš da ni razlike med tem in med KTMom? Kmet2 1
Andrejcer Objavljeno Avgust 17, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2016 pred eno uro, Kmet2 pravi: K ne potegne ,pa vse sm plaču tud da se vozim v hrib Da nisi mogoče presegel skupne dovoljene mase??? Kmet2 in Bmflar 2
Igi Pop Objavljeno Avgust 17, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2016 Tokrat imam resen problem. Tukaj ste vse sorte maherji, morda ima kdo kakšno pametno idejo. Sem v Pragi, z avtom Peugeot 807. Zadnje kilometre je začelo v mašini pod nizkimi obrati ful ružit. Sicer vse dela normalno, nobena lučka ni posvetila. Težko je ocenit kje nastaja zvok, ker se vse prenaša, zdi pa se mi, da je nekje okrog alternator ja. Včeraj so mi polnili klimo, cevi so tudi nekje v tem predelu, ne najdem povezave ampak morda... Na Češkem bom do ponedeljka, vmes še Brno. Ne bi rad, da mi avto crkne v kakšnem tunelu. ali ima kdo kakšno idejo, ali morda ve če obstajajo v Pragi kakšni hitri servisi? Morda ni hudega, ne bi rad, da razf... mašino. Res zelo ropota, ampak samo pod določenimi obrati.
.... Objavljeno Avgust 17, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2016 (popravljeno) pred 9 minutami, Igi Pop pravi: Tokrat imam resen problem. Tukaj ste vse sorte maherji, morda ima kdo kakšno pametno idejo. Sem v Pragi, z avtom Peugeot 807. Zadnje kilometre je začelo v mašini pod nizkimi obrati ful ružit. Sicer vse dela normalno, nobena lučka ni posvetila. Težko je ocenit kje nastaja zvok, ker se vse prenaša, zdi pa se mi, da je nekje okrog alternator ja. Včeraj so mi polnili klimo, cevi so tudi nekje v tem predelu, ne najdem povezave ampak morda... Na Češkem bom do ponedeljka, vmes še Brno. Ne bi rad, da mi avto crkne v kakšnem tunelu. ali ima kdo kakšno idejo, ali morda ve če obstajajo v Pragi kakšni hitri servisi? Morda ni hudega, ne bi rad, da razf... mašino. Res zelo ropota, ampak samo pod določenimi obrati. Ruži tudi na mestu? Ali med vožnjo? Ko je v višjih obratih ne ruži? Mogoče spelješ v prenizkih obratih...kero mašino imaš? V vsakem primeru pa je tukaj težko pametovati, lahko je jermenica, lahko je vztrajnik,...če hočeš biti miren, se pač oglasi pri enem izmed servisov v Pragi. Mogoče bo kdo drug svetoval kam iti. Počakaj čez noč, zjutraj bo že kdo že kaj zinil. Popravljeno Avgust 17, 2016. Popravil Arzen
Igi Pop Objavljeno Avgust 17, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2016 Ruži na mestu in tudi med vožnjo pod nizkimi obrati, nprv koloni pred semaforji. Nad 1200 obrati utihne. pred 1 minuto, Igi Pop pravi: Ruži na mestu in tudi med vožnjo pod nizkimi obrati, nprv koloni pred semaforji. Nad 1200 obrati utihne. Mašina HDI 120 KM. 150.000 km do sedaj BP
.... Objavljeno Avgust 17, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2016 Da ni kakšna sklopka al pa vztrajnik. A ko pritisneš sklopko utihne?
Igi Pop Objavljeno Avgust 17, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2016 pred 51 minutami, Igi Pop pravi: Sklopka nima vpliva. Ruži z in brez. Zdele me jebe še net. Tole sem napisal ravnokar in ne pred 53 minutami.
.... Objavljeno Avgust 17, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2016 No, odpri havbo in poglej, če se kje kakšna stvarca ne udarja ob kej in sproža zvoke. Je zvok vseskozi v "ritmu"? V tem primeru bi lahko bila kakšna jermenica ali napenjalec. Mogoče ležaj na pumpi. Mogoče pa le kakšna objemka, ki jo je treba samo zašraufat. Saj pravim, poglej sam okoli motorja vse cevi. Si delal kakšen servis pred kratkim?
DAMI34 Objavljeno Avgust 17, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2016 pred eno uro, Igi Pop pravi: Tokrat imam resen problem. Tukaj ste vse sorte maherji, morda ima kdo kakšno pametno idejo. Sem v Pragi, z avtom Peugeot 807. Zadnje kilometre je začelo v mašini pod nizkimi obrati ful ružit. Sicer vse dela normalno, nobena lučka ni posvetila. Težko je ocenit kje nastaja zvok, ker se vse prenaša, zdi pa se mi, da je nekje okrog alternator ja. Včeraj so mi polnili klimo, cevi so tudi nekje v tem predelu, ne najdem povezave ampak morda... Na Češkem bom do ponedeljka, vmes še Brno. Ne bi rad, da mi avto crkne v kakšnem tunelu. ali ima kdo kakšno idejo, ali morda ve če obstajajo v Pragi kakšni hitri servisi? Morda ni hudega, ne bi rad, da razf... mašino. Res zelo ropota, ampak samo pod določenimi obrati. Če ne gorijo lucke je qul, mogoce mašina sam trese, samočišcenje, euro6 norme, pa pr nizkih obratih trese, da zgorijo saje. Mal ga teraj bo hitrej zgorrlo in ponehalo. Ce maš pa avto v garanciji te pa itak boli qurac, crkne, asistenca in go home. pred 17 minutami, Arzen pravi: Da ni kakšna sklopka al pa vztrajnik. A ko pritisneš sklopko utihne? To je fordov problem, masni vztrajnik Bmflar 1
.... Objavljeno Avgust 17, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2016 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: Če ne gorijo lucke je qul, mogoce mašina sam trese, samočišcenje, euro6 norme, pa pr nizkih obratih trese, da zgorijo saje. Mal ga teraj bo hitrej zgorrlo in ponehalo. Ce maš pa avto v garanciji te pa itak boli qurac, crkne, asistenca in go home. To je fordov problem, masni vztrajnik Tudi tast je imel isti problem na VW, samo to sem si kar mislil, da ne bo prav, ker pr tastu je bilo vedno glasneje.
DAMI34 Objavljeno Avgust 17, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2016 pred 5 minutami, Arzen pravi: Tudi tast je imel isti problem na VW, samo to sem si kar mislil, da ne bo prav, ker pr tastu je bilo vedno glasneje. S tem ropotom se da živet tudi kakih 10kkm, vsaj jaz sem, preden srm menjal sklopko Bmflar 1
Igi Pop Objavljeno Avgust 17, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2016 V garanciji ni več, ruži pa fejst. Bom jutri poklical asistenco, če imajo kakšno idejo, sicer pa nadomestni avto, prevoz itd. Rad bi zrihtal s čim manj gnjavaže, sicer pa imam neko pojačano asistenco in mi ogled Moto GP zaradi tega ne bo propadel. Hvala za trud in lp ...., DAMI34 in Bmflar 3
DAMI34 Objavljeno Avgust 17, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2016 Pravkar, Igi Pop pravi: V garanciji ni več, ruži pa fejst. Bom jutri poklical asistenco, če imajo kakšno idejo, sicer pa nadomestni avto, prevoz itd. Rad bi zrihtal s čim manj gnjavaže, sicer pa imam neko pojačano asistenco in mi ogled Moto GP zaradi tega ne bo propadel. Hvala za trud in lp Pametno Bmflar 1
.... Objavljeno Avgust 17, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2016 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: S tem ropotom se da živet tudi kakih 10kkm, vsaj jaz sem, preden srm menjal sklopko Vem dami, tudi mi smo šele po nekaj mesecih tega ropota dokončno menjali sklopko. Danes ima VW skoraj 300.000km prevoženih brez problema. V tem času menjali samo sklopko, ter en senzor, ki je bil 250€. Ostalo samo servisi. Nikoli več ne bom gledal rokometa - naši vedno razočarajo! Bmflar 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 21, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2016 Slabe volje sem zato, ker mi je na sposejenem prenosniku uspelo "oživeti" samo mopet forum, ostalih na keterih sem tudi prisoten pa ne, ker razen za modelarji.com nimam nikjer zapisanega uporabniškega imena in gesla, na modelarji.com pa mi napisano uporabniško ime in geslo "ne prime več" ... Bmflar 1
Igi Pop Objavljeno Avgust 21, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2016 Ob 17. avgust 2016 at 23:16, Arzen pravi: Vem dami, tudi mi smo šele po nekaj mesecih tega ropota dokončno menjali sklopko. Danes ima VW skoraj 300.000km prevoženih brez problema. V tem času menjali samo sklopko, ter en senzor, ki je bil 250€. Ostalo samo servisi. Nikoli več ne bom gledal rokometa - naši vedno razočarajo! Moj avto je še vedno v Pragi. V Brno smo prišli z Rentacarjem. Jutri gremo najprej nazaj v Prago po avto, potem pa domov. Vsaj upam, da bo avto res zrihtan,kot je obljubljeno. Jutri bo stresen in dolg dan. Aja, crknil je alternator, stane 700 EUR.
Fantocci Objavljeno Avgust 21, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2016 (popravljeno) Nisem slabe volje, ampak ko že omenjate težave z dvosledniki: težko otovorjena Laguna 1.9 dCi, 15 let stara, je morala med potjo na morje vleči potnike s potovalkami in čoln poln robe. Zaradi kolesarja se je bilo treba sredi strmega brega ustavit, počakat, da so šli nasproti vozeči mimo in potem nabiti na 4500 obratov, da se je zadeva premaknila. In na teh 4500 je nekaj eksplodiralo, avto je začel cukat, ob tem je zakadil kot stari FAP. Turbina sem vedel, da ni, ker je bila menjana pol leta nazaj. Ko sem že mislil, da bo treba pobrat tablice dol in ga dati na njuškalo v takem stanju kot je bil za par sto Evrov (in se vrniti domov po kakšen kombi) sem našel napako na gumijasti cevi za dovod zraka v hladilnik zraka, ki jo je zaradi tlaka raztrgalo na dolžini 2cm. Baje dokaj pogosta napaka na Lagunah. Kot vedno, duck tape in vezice rešijo vsak problem. Avto je prišel domov b.p. in cevi ne bom menjal, po moje je sedaj boljša od nove Popravljeno Avgust 21, 2016. Popravil Fantocci FLY, StaraFeltna, Yoghurt in 1 other 4
maus Objavljeno Avgust 21, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2016 nedelja zvečer me vedno mau u depro spraula UnionJack, DAMI34 in Bmflar 3
TakeALookAround Objavljeno Avgust 21, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2016 6 minutes ago, UnionJack said: K. Durant Hehe, kva jim dela dec!!!
.... Objavljeno Avgust 21, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2016 pred 2 urami, Igi Pop pravi: Moj avto je še vedno v Pragi. V Brno smo prišli z Rentacarjem. Jutri gremo najprej nazaj v Prago po avto, potem pa domov. Vsaj upam, da bo avto res zrihtan,kot je obljubljeno. Jutri bo stresen in dolg dan. Aja, crknil je alternator, stane 700 EUR. Zanimivo...men ko je crknil alternator, avta niti prižgat nisem mogel več. Glej cene alternatorjev...http://www.autodoc.si/rezervni-deli/alternator-10450/peugeot/807/807-e/27570-2-0-hdi A to je cena na original servisu?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se