Igi Pop Objavljeno Avgust 21, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2016 To je cena na Peugeot servisu za alternator, jermen in šponar. Na ceno vpliva tudi, ker ve, da si v težavah. Na celem servisu nihče ne govori ne angleško ne nemško, pol pa mahaj in krili in se pogajaj za ceno. Doma bi to rešil veliko lažje in ceneje.
StaraFeltna Objavljeno Avgust 22, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2016 9 hours ago, Fantocci said: Ko sem že mislil, da bo treba pobrat tablice dol in ga dati na njuškalo v takem stanju kot je bil za par sto Evrov (in se vrniti domov po kakšen kombi) sem našel napako na gumijasti cevi za dovod zraka v hladilnik zraka, ki jo je zaradi tlaka raztrgalo na dolžini 2cm. Baje dokaj pogosta napaka na Lagunah. Kot vedno, duck tape Tudi pri fiatih. Razlika? Pri meni je blo 8cm luknje, pravi carski rez... Pa duct tape je. Res pa da je prvi ki je to naredil je to naredil pod imenom duck tape pa se je po nekod ohranilo (predvsem vojska). Nekje kot pri nas superga v slengu poeni "teniska". No jaz sem jo menjal. 80€ za original kos (ni blo druge) pa pir za delo. Rop sredi belega dneva z odkritim obrazom.
Roger G. Jagger Objavljeno Avgust 22, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2016 Ima morda kdo polnilec akumulatorjev za posodit?(avto) lp, Yagi
I30 Objavljeno Avgust 22, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2016 Cince marince k ne vejo a b se usral al sam prdnil.
stuhec Objavljeno Avgust 22, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2016 Kam je izginil daljnogled pred 2 urami, Yagi-san pravi: Ima morda kdo polnilec akumulatorjev za posodit?(avto) lp, Yagi Mam
sayo Objavljeno Avgust 22, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 22, 2016 Opažam da so nekateri avtomobilisti sovražno nastrojeni proti motoristom, na Vrhniki me je v petek ko je padal dež zanalašč zrinil proti sredinskemu cestnemu otoku da sem komaj ustavil...
FLY Objavljeno Avgust 22, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2016 (popravljeno) Imaš ostre očke Jaz pa opažam da so tudi nekateri iz Boruttovega Blue Angels MC sovražno nastrojeni do motoristov Popravljeno Avgust 22, 2016. Popravil FLY Yoghurt, Ninč., Kmet2 in 1 other 4
Roger G. Jagger Objavljeno Avgust 22, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2016 8 hours ago, stuhec said: Mam OK, samo ti si iz Prekmurja ali? Jaz ga potrebujem v Ljubljani! lp, Yagi
Andrejcer Objavljeno Avgust 22, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2016 Obrnil se mi je. Sam na sebe sem stuhec 1
mladench Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 ćelava mi guma jst bi se pa pelu maus in Bmflar 2
DAMI34 Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 pred 1 minuto, mladench pravi: ćelava mi guma jst bi se pa pelu Bolje čelava guma, kot čelava frizura Evo, sm te potolažu maus, mladench, Kmet2 in 1 other 4
maus Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 pred 5 minutami, DAMI34 pravi: Bolje čelava guma, kot čelava frizura Evo, sm te potolažu slajk visoko ćelo in to brez profila @Kmet2 ima vsaj mal profila solorider, DAMI34, Kmet2 in 1 other 4
mladench Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 ahhhh pol pa sam gassss auš kj na mopedu dons? DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 pred 5 minutami, mladench pravi: ahhhh pol pa sam gassss auš kj na mopedu dons? Nope, moj je na servisu, reklamacija, mtc error, exhoup fly valve šteka, oziroma servo ki ga krmili, pol mi pa moped fukne v safe mode s cca 40 konjiči, pa se pejd pol zajebavat po crsti Abs error, še iščemo napako, mogoče je sam za prezračit sistem Troblja ne dela ko moped preseže 95C Kovčki v reklamaciji Porodne težave. Upam, da bo Miha kmal zrihtal. pred 9 minutami, maus pravi: slajk visoko ćelo in to brez profila @Kmet2 ima vsaj mal profila Sej js tut mam orofil, ob strani, lah kolenčkam Bmflar in maus 2
maus Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: Nope, moj je na servisu, reklamacija, mtc error, exhoup fly valve šteka, oziroma servo ki ga krmili, pol mi pa moped fukne v safe mode s cca 40 konjiči, pa se pejd pol zajebavat po crsti Abs error, še iščemo napako, mogoče je sam za prezračit sistem Troblja ne dela ko moped preseže 95C Kovčki v reklamaciji Porodne težave. Upam, da bo Miha kmal zrihtal. Sej js tut mam orofil, ob strani, lah kolenčkam a daš prosm nalepko ninđa dol tok okvar k ma ta KTM nima cela proizvodnja ninđ skupaj ampak resno mladench, DAMI34, maxxa in 4 others 7
DAMI34 Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 Zarad te nalepke je moped še cel, kljub valanju po tleh, pa pustu me tut ni na cesti. Razmišljam, da bi še eno tako nalepko gor dal mladench, Bmflar in maus 3
mladench Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 u jebemti Kurc pa Taka Mašina I30, maus, Bmflar in 1 other 4
Bmflar Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: Zarad te nalepke je moped še cel, kljub valanju po tleh, pa pustu me tut ni na cesti. Razmišljam, da bi še eno tako nalepko gor dal Hmmm, a po tvojem je osel rojen v Lipici lipicanc maus, Kmet2 in mladench 3
DAMI34 Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 pred 3 minutami, HD-Dyna pravi: Hmmm, a po tvojem je osel rojen v Lipici lipicanc Ne , je pa čistokrvni lipicanski osu. To pa tut nekaj pomeni. Kmet2, mladench, Ninč. in 2 others 5
maus Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 pred 10 minutami, HD-Dyna pravi: Hmmm, a po tvojem je osel rojen v Lipici lipicanc Bmflar 1
Aljaz(gsr) Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 (popravljeno) Jaoo priporočena pošta iz Avstrije, od prometne policije. A ma kdo kake izkušnje stem, poslali so mi da morm javit kdo je takrat vozil. Vem, da pri nas se da to zmutit, da kao ne veš kdo je furu, kaj pa v Avstriji. Popravljeno Avgust 23, 2016. Popravil Aljaz(gsr) Skratki :-)
DAMI34 Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 pred 12 minutami, Aljaz(gsr) pravi: Jaoo priporočena pošta iz Avstrije, od prometne policije. A ma kdo kake izkušnje stem, poslali so mi da morm javit kdo je takrat vozil. Vem, da pri nas se da to zmutit, da kao ne veš kdo je furu, kaj pa v Avstriji. Napiš da je Maus vozu maus, solorider, Bmflar in 3 others 6
maus Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 pred 15 minutami, Aljaz(gsr) pravi: Jaoo priporočena pošta iz Avstrije, od prometne policije. A ma kdo kake izkušnje stem, poslali so mi da morm javit kdo je takrat vozil. Vem, da pri nas se da to zmutit, da kao ne veš kdo je furu, kaj pa v Avstriji. plači pred 2 minutami, DAMI34 pravi: Napiš da je Maus vozu japajade Aljaz(gsr), DAMI34 in Bmflar 3
Borutt Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 pred 5 urami, Aljaz(gsr) pravi: Jaoo priporočena pošta iz Avstrije, od prometne policije. A ma kdo kake izkušnje stem, poslali so mi da morm javit kdo je takrat vozil. Vem, da pri nas se da to zmutit, da kao ne veš kdo je furu, kaj pa v Avstriji. Pri nas se ne da zmutiti, če ne veš, kdo je vozil. Lastnik vozila dobi kazen. maus 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 pred 2 urami, Borutt pravi: Pri nas se ne da zmutiti, če ne veš, kdo je vozil. Lastnik vozila dobi kazen. V Avstriji se da, sam pol ne smeš več nikol v AU Bmflar in maus 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se