Bmflar Objavljeno Januar 2, 2017 Opozori Objavljeno Januar 2, 2017 pred 57 minutami, maus pravi: utrujen sm Od bas ??? maus 1
maus Objavljeno Januar 2, 2017 Opozori Objavljeno Januar 2, 2017 pred 2 urami, HD-Dyna pravi: Od bas ??? tut ... ampak ... kr slabe vole sem ratu ... use klokice naštimal, da me zbudijo, da me zbudijo Bmflar 1
Bmflar Objavljeno Januar 2, 2017 Opozori Objavljeno Januar 2, 2017 pred 8 minutami, maus pravi: tut ... ampak ... kr slabe vole sem ratu ... use klokice naštimal, da me zbudijo, da me zbudijo Težka bo jutr ja ... Sn že dons slabe vole bajkr88 in maus 2
maus Objavljeno Januar 2, 2017 Opozori Objavljeno Januar 2, 2017 pred 3 minutami, HD-Dyna pravi: Težka bo jutr ja ... Sn že dons slabe vole js sj edina dobra lastnost je, da je jutri že torek Bmflar 1
Ninč. Objavljeno Januar 2, 2017 Opozori Objavljeno Januar 2, 2017 pred 55 minutami, maus pravi: js sj edina dobra lastnost je, da je jutri že torek Ampak to še ne pomeni, da ne more biti slab... Bmflar 1
Bmflar Objavljeno Januar 2, 2017 Opozori Objavljeno Januar 2, 2017 pred 20 minutami, NinaBina pravi: Ampak to še ne pomeni, da ne more biti slab... Vsak dan na šihtu je slab,tko da .... bajkr88 1
Ninč. Objavljeno Januar 2, 2017 Opozori Objavljeno Januar 2, 2017 pred 4 minutami, HD-Dyna pravi: Vsak dan na šihtu je slab,tko da .... Samo če to ti dovoliš... maus 1
Bmflar Objavljeno Januar 2, 2017 Opozori Objavljeno Januar 2, 2017 pred eno uro, NinaBina pravi: Samo če to ti dovoliš... Nope - dan na šihtu je izgubljen dan ! bajkr88 in maus 2
maus Objavljeno Januar 2, 2017 Opozori Objavljeno Januar 2, 2017 k je vse skup spet ratalo nepregledno Bmflar 1
Bmflar Objavljeno Januar 3, 2017 Opozori Objavljeno Januar 3, 2017 Tale tork zna bit pa bl zajeban kt večina pundelkov maus 1
maus Objavljeno Januar 3, 2017 Opozori Objavljeno Januar 3, 2017 pred 11 minutami, HD-Dyna pravi: Tale tork zna bit pa bl zajeban kt večina pundelkov jp edin dobr je, da je mau snežil, da je blo manj trenja k sm puzou do službe dumou bom že odskaklou Bmflar in Ninč. 2
mladench Objavljeno Januar 3, 2017 Opozori Objavljeno Januar 3, 2017 1.1.2017 hit me hard. Ponovna poškodba že operiranega kolena. Čakanje na pregled, slikanje in poseg... doma zdj že četrti par bergl. Bwah
DAMI34 Objavljeno Januar 3, 2017 Opozori Objavljeno Januar 3, 2017 pred 4 minutami, mladench pravi: 1.1.2017 hit me hard. Ponovna poškodba že operiranega kolena. Čakanje na pregled, slikanje in poseg... doma zdj že četrti par bergl. Bwah ne bom lajku, želim ti pa okrevanje. ps. če rabiš 5ti par bergel, ti lahko posodim ene partizanske podramenske Ninč., maus, mladench in 1 other 4
lucif3rka Objavljeno Januar 4, 2017 Opozori Objavljeno Januar 4, 2017 Tretji dan leta, ko po decembru komaj čakaš januarski priliv... In avto odpove sodelovanje sredi Zaloške. maus in Bmflar 2
Bmflar Objavljeno Januar 4, 2017 Opozori Objavljeno Januar 4, 2017 pred 39 minutami, lucif3rka pravi: Tretji dan leta, ko po decembru komaj čakaš januarski priliv... In avto odpove sodelovanje sredi Zaloške. Poklicala bi, sem zraven, bi prišel takoj pomagat ... pred 33 minutami, Kmet2 pravi: Jutri OP Drži se, mi pa bomo držali pesti za tebe ! lucif3rka, Wakasaki, Quest in 4 others 7
Kmet2 Objavljeno Januar 4, 2017 Opozori Objavljeno Januar 4, 2017 pred 1 minuto, HD-Dyna pravi: Poklicala bi, sem zraven, bi prišel takoj pomagat ... Drži se, mi pa bomo držali pesti za tebe ! Full bas bom rabil po OP ..... Hvala prijatelj ! Quest, DAMI34, Bmflar in 2 others 5
Bmflar Objavljeno Januar 4, 2017 Opozori Objavljeno Januar 4, 2017 pred 1 minuto, Kmet2 pravi: Full bas bom rabil po OP ..... Hvala prijatelj ! Maš eno čist dost Prosim, prosim ... Kmet2 in maus 2
Kmet2 Objavljeno Januar 4, 2017 Opozori Objavljeno Januar 4, 2017 pred 5 minutami, HD-Dyna pravi: Maš eno čist dost Prosim, prosim ... Rajši umerem , kot da prosim ko bom ležal pridi , bo Dunja na mizi in domaće dobrote od Damija, zadnjič mi je nafilal cel gepek z suhim sadjem .................ta je pa res moj taprau prjatu ......a bi bil ti tud moj tabulš prjatu DAMI34, maus in Bmflar 3
Bmflar Objavljeno Januar 4, 2017 Opozori Objavljeno Januar 4, 2017 Pravkar, Kmet2 pravi: Rajši umerem , kot da prosim ko bom ležal pridi , bo Dunja na mizi in domaće dobrote od Damija, zadnjič mi je nafilal cel gepek z suhim sadjem .................ta je pa res moj taprau prjatu ......a bi bil ti tud moj tabulš prjatu Suho sadje ? Od prjatla ? Yp, tut ti ne rabiš sovražnikov Pridem, ker si uporabil magično besedo Kmet2, DAMI34, dr.looney in 2 others 5
dr.looney Objavljeno Januar 4, 2017 Opozori Objavljeno Januar 4, 2017 pred 1 uro, Kmet2 pravi: Jutri OP Bmflar, Kmet2 in Wakasaki 3
maus Objavljeno Januar 4, 2017 Opozori Objavljeno Januar 4, 2017 res sem zgrožen, ker je forum ratu spet nepregleden spet ne vem, kere gume nj vozm in kteRR motoRR nj kupm Bmflar, Wakasaki in DAMI34 3
Bmflar Objavljeno Januar 4, 2017 Opozori Objavljeno Januar 4, 2017 pred 2 minutami, maus pravi: res sem zgrožen, ker je forum ratu spet nepregleden spet ne vem, kere gume nj vozm in kteRR motoRR nj kupm Tomos A3S in pa Tigar guem, kaj tebi ni jasn maus 1
maus Objavljeno Januar 4, 2017 Opozori Objavljeno Januar 4, 2017 pred 2 minutami, HD-Dyna pravi: Tomos A3S in pa Tigar guem, kaj tebi ni jasn NEĆ mi ni jasn .. štekaš ... in to me je v slabo volo spraul Bmflar 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se