Roger G. Jagger Objavljeno Januar 8, 2017 Opozori Objavljeno Januar 8, 2017 (popravljeno) 27 minutes ago, XTR said: Prevrtaj glavo vijaka... To je plan. Sam sem upal na se kasno resitev. A za prevrtat mora bit sveder iste sirine, kot vijak ali vecji/manjsi? Lp, Yagi Popravljeno Januar 8, 2017. Popravil Yagi-san
XTR Objavljeno Januar 8, 2017 Opozori Objavljeno Januar 8, 2017 Ti je že DAMI34 napisal drugo možnost, če ne pa nekoliko večji premer svedra kot je zunanja mera navoja. Vrtaj pa samo malo globje od debeline glave, itak bo padla stran. DAMI34 1
dr.looney Objavljeno Januar 8, 2017 Opozori Objavljeno Januar 8, 2017 pred 38 minutami, XTR pravi: Ti je že DAMI34 napisal drugo možnost, če ne pa nekoliko večji premer svedra kot je zunanja mera navoja. Vrtaj pa samo malo globje od debeline glave, itak bo padla stran. če bo to naredil bo notranje navoje uničil. za primerjavo, če je šrauf M8 pol vrtaj s svedrom 6. Če nisi spreten s tem potem ti to naj naredi nekdo,ki zna.
XTR Objavljeno Januar 8, 2017 Opozori Objavljeno Januar 8, 2017 (popravljeno) 3 minutes ago, dr.looney said: če bo to naredil bo notranje navoje uničil. za primerjavo, če je šrauf M8 pol vrtaj s svedrom 6. Če nisi spreten s tem potem ti to naj naredi nekdo,ki zna. Če upošteva celotna navodila ne bo uničil notranjih navojev! Popravljeno Januar 8, 2017. Popravil XTR
Wakasaki Objavljeno Januar 8, 2017 Opozori Objavljeno Januar 8, 2017 (popravljeno) pred 2 urami, Yagi-san pravi: in to zadnji vijak. Ni vrjante! Kako resit? Kaksen nasvet? A se ni dal dobit neke opcije, ki vreze niv navoj in potem s kontra stranjo ven.... a je glava-na sliki-hin al prov navoj?al se vrti tista kocka z navojem v klemi aku... dvigni aku pa preveri Če je glava za šraufncigr pol loh še z gidoro 10 rešiš, če pa se vrti kocka pa navadn izvijač vmes stisni Popravljeno Januar 8, 2017. Popravil Wakasaki Bmflar, GoBobi in dr.looney 3
Roger G. Jagger Objavljeno Januar 8, 2017 Opozori Objavljeno Januar 8, 2017 Krizni izvijac se vrti....! Lp
XTR Objavljeno Januar 8, 2017 Opozori Objavljeno Januar 8, 2017 Se hecaš al resno misliš? Ključka nimaš? DAMI34, Wakasaki in dr.looney 3
Wakasaki Objavljeno Januar 9, 2017 Opozori Objavljeno Januar 9, 2017 pred 10 urami, Yagi-san pravi: Krizni izvijac se vrti....! Lp dej gedorco gor pa gasa......pomoje je 10-ka dr.looney 1
Roger G. Jagger Objavljeno Januar 9, 2017 Opozori Objavljeno Januar 9, 2017 15 hours ago, XTR said: Se hecaš al resno misliš? Ključka nimaš? Ce bi se hecal, potem bi nabijal, pa se pregledno nebi bilo..... Kaksneg kljucka? lp, Yagi
Bmflar Objavljeno Januar 9, 2017 Opozori Objavljeno Januar 9, 2017 Pravkar, Yagi-san pravi: Ce bi se hecal, potem bi nabijal, pa se pregledno nebi bilo..... Kaksneg kljucka? Tazga .... al pa gedoro seveda ... Roger G. Jagger 1
maus Objavljeno Januar 9, 2017 Opozori Objavljeno Januar 9, 2017 (popravljeno) pred 3 minutami, HD-Dyna pravi: Tazga .... al pa gedoro seveda ... zlo pregledno klućek uporab, pa te nau spraulal u slabo volo .... mene je že to, da si uniču vijak Popravljeno Januar 9, 2017. Popravil maus Bmflar, DAMI34 in Roger G. Jagger 3
lucif3rka Objavljeno Januar 9, 2017 Opozori Objavljeno Januar 9, 2017 Včeraj pršu na net en fajn oglas za stanovanje, valda pač ne bom klicala sinoči, ker je prepozno, pa ne bom pred sestankom zjutraj, ker je prezgodaj... Potem je pa že nekdo bil na ogledu zjutraj in je zelo zainteresiran in zdej me čakanje ubija Bmflar, VS800 in maus 3
Roger G. Jagger Objavljeno Januar 9, 2017 Opozori Objavljeno Januar 9, 2017 9 minutes ago, maus said: ... mene je že to, da si uniču vijak Noro mehek vijak je. Z roko sem ga "unicu" ... Bom resu. Lp, Yagi maus 1
Bmflar Objavljeno Januar 9, 2017 Opozori Objavljeno Januar 9, 2017 pred 1 minuto, Yagi-san pravi: Noro mehek vijak je. Z roko sem ga "unicu" ... Ni vijak mehak, ti si premočan Tale temperatura me spravlja v slabo voljo ... -6,5 stopinje C ob 13h... DAMI34, Roger G. Jagger in maus 3
dr.looney Objavljeno Januar 9, 2017 Opozori Objavljeno Januar 9, 2017 že tretja intervencija letos....... za primerjavo lansko leto smo jih imeli 5 v celem letu maus in Bmflar 2
maus Objavljeno Januar 10, 2017 Opozori Objavljeno Januar 10, 2017 sneg ... skor zametl me je Bmflar, DAMI34 in Wakasaki 3
DAMI34 Objavljeno Januar 10, 2017 Opozori Objavljeno Januar 10, 2017 pred 1 minuto, maus pravi: sneg ... skor zametl me je I hate winter!!! maus, Bmflar in Wakasaki 3
Wakasaki Objavljeno Januar 10, 2017 Opozori Objavljeno Januar 10, 2017 pred 7 minutami, maus pravi: sneg ... skor zametl me je manjka dokazno gradivo K pogledam čez okno in je vse rjavo.....kje je ta sneg zdej? maus 1
maus Objavljeno Januar 10, 2017 Opozori Objavljeno Januar 10, 2017 pred 1 minuto, Wakasaki pravi: manjka dokazno gradivo men ni treba slikat, js si zapomnem ampak... me je pa vseeno v slabo volo spraul ... ampak vseeno je en dan bližje pomladi Bmflar in Wakasaki 2
Wakasaki Objavljeno Januar 10, 2017 Opozori Objavljeno Januar 10, 2017 like na besedo pomlad DAMI34, maus in Bmflar 3
dr.looney Objavljeno Januar 10, 2017 Opozori Objavljeno Januar 10, 2017 pred 2 urami, maus pravi: sneg ... skor zametl me je A si ležal zunaj? Ker ga še ni meter in pol. ...... maus in Bmflar 2
maus Objavljeno Januar 10, 2017 Opozori Objavljeno Januar 10, 2017 (popravljeno) pred 3 minutami, dr.looney pravi: A si ležal zunaj? Ker ga še ni meter in pol. ...... pust me pr mir zametl mi je podplate, Popravljeno Januar 10, 2017. Popravil maus Bmflar in dr.looney 2
dr.looney Objavljeno Januar 10, 2017 Opozori Objavljeno Januar 10, 2017 A rabis prvo pomoc ? maus in Bmflar 2
lucif3rka Objavljeno Januar 10, 2017 Opozori Objavljeno Januar 10, 2017 Nobenega novega oglasa za stanovanje, tistega včeraj so mi pa pred nosom speljali
Bmflar Objavljeno Januar 10, 2017 Opozori Objavljeno Januar 10, 2017 pred 20 minutami, lucif3rka pravi: Nobenega novega oglasa za stanovanje, tistega včeraj so mi pa pred nosom speljali Mogoče si prezahtevna
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se