Bmflar Objavljeno Januar 12, 2017 Opozori Objavljeno Januar 12, 2017 pred 2 minutami, bobi1001 pravi: Ja k....a kok bom pa jest plaču pouhn tank ,za avto vinjeta,pa će ostane pa še za motor.ma sej se mi saj dnar nov pokvaru. Morte pri Triglavu zavarovat pa pri Petrolu vinjeto kupt,pa boste za 30 € še bencina zastonj dobil
dr.looney Objavljeno Januar 13, 2017 Opozori Objavljeno Januar 13, 2017 Glupe stranke.....ko mislis da si srecal ze najbolj neumnega cloveka na svetu, pa se ti na vratah pojavi še vecji idiot.... VS800, Bmflar, bajkr88 in 4 others 7
Frenk 67 Objavljeno Januar 13, 2017 Opozori Objavljeno Januar 13, 2017 pred 51 minutami, dr.looney pravi: Glupe stranke.....ko mislis da si srecal ze najbolj neumnega cloveka na svetu, pa se ti na vratah pojavi še vecji idiot.... Ninč., bobi1001, DAMI34 in 2 others 5
Borutt Objavljeno Januar 13, 2017 Opozori Objavljeno Januar 13, 2017 pred 34 minutami, Frenk 67 pravi: Vabljen k nam . GoBobi, C eagle, DAMI34 in 4 others 7
Yoghurt Objavljeno Januar 13, 2017 Opozori Objavljeno Januar 13, 2017 (popravljeno) Da čakam na paket že tri dni, ker so poštarji preveliki pussyji in se ne upajo voziti v snegu/dežju. Mislim resno. A zato, ker jih je premalo imajo pa potem pravico, da sploh ne prinese pošte in s tem sami določajo, katera pošiljka lahko čaka par dni. Popizdila. Peš grem na pošto in bolje za tistega, ki bo na okencu da bo zelo prijazen do mene. Popravljeno Januar 13, 2017. Popravil Yoghurt dr.looney, bobi1001, Bmflar in 2 others 5
Frenk 67 Objavljeno Januar 13, 2017 Opozori Objavljeno Januar 13, 2017 Pravkar, Yoghurt pravi: Da čakam na paket že tri dni, ker so poštarji preveliki pussyji in se ne upajo voziti v snegu/dežju. Mislim resno. A zato, ker jih je premalo imajo pa potem pravico, da sploh ne prinese pošte in da s tem sami določajo, katera pošiljka lahko čaka par dni. Popizdila. Peš grem na pošto in bolje za tistega, ki bo na okencu da bo zelo prijazen do mene. Bmflar, bobi1001 in Yoghurt 3
Bmflar Objavljeno Januar 13, 2017 Opozori Objavljeno Januar 13, 2017 Pravkar, Yoghurt pravi: Popizdila. Peš grem na pošto in bolje za tistega, ki bo na okencu da bo zelo prijazen do mene. Na Škofljici ne znajo bit drgač kot prijazni ... Tut poštarji redno dostavljajo, z mopedi se radi po plundri lajhajo
Yoghurt Objavljeno Januar 13, 2017 Opozori Objavljeno Januar 13, 2017 6 minutes ago, HD-Dyna said: Na Škofljici ne znajo bit drgač kot prijazni ... Tut poštarji redno dostavljajo, z mopedi se radi po plundri lajhajo Na Škofljici nimam problema, ko dostavlja Borut, ker je družinski prijatelj. Drugače se pa pri nas glede paketov redno dogaja, da se jim ne da pozvoniti, ker je to očitno preveč dela, in samo vržejo listek v nabiralnik... Ma neumno je, paket stoji že tri dni na pošti, zato ker se nekomu ni dalo pripeljati do hiše. Ja pi*** no, saj ne živimo sredi antarktike. Še čaj popijem, pa grem. Fun times. dr.looney in Bmflar 2
Bmflar Objavljeno Januar 13, 2017 Opozori Objavljeno Januar 13, 2017 Pravkar, Yoghurt pravi: Drugače se pa pri nas glede paketov redno dogaja, da se jim ne da pozvoniti, ker je to očitno preveč dela, in samo vržejo listek v nabiralnik... Tudi meni se je to že parkrat zgodilo, ker je mislil, da smo vsi v službi... On listek v nabiralnik jest pa telefon pa na Pošto klicat, da naj kar nazaj pride, ker jest ne bom za njim laufal.... A ti jest prpelem popoldan mimogrede paket maus in DAMI34 2
Yoghurt Objavljeno Januar 13, 2017 Opozori Objavljeno Januar 13, 2017 1 minute ago, HD-Dyna said: Tudi meni se je to že parkrat zgodilo, ker je mislil, da smo vsi v službi... On listek v nabiralnik jest pa telefon pa na Pošto klicat, da naj kar nazaj pride, ker jest ne bom za njim laufal.... A ti jest prpelem popoldan mimogrede paket In mi prihranil zadovoljstvo ob tem, ko jim bom povedala kam si lahko vtaknejo svoj odnos do strank? Ne hvala. bobi1001, maus, Bmflar in 2 others 5
maus Objavljeno Januar 13, 2017 Opozori Objavljeno Januar 13, 2017 pred 5 minutami, HD-Dyna pravi: A ti jest prpelem popoldan mimogrede paket pa še kosiu nj ti skuha DAMI34, bobi1001 in Bmflar 3
bobi1001 Objavljeno Januar 13, 2017 Opozori Objavljeno Januar 13, 2017 Ženo nazaj v službo pelat,ker je pozabila telefon Bmflar 1
.... Objavljeno Januar 14, 2017 Opozori Objavljeno Januar 14, 2017 Da po 10 dneh še vedni nisem 100% zdrav. Po bolečem grlu, prehladu in miceni gripici, sem imel probleme zarad kašlja, ki mi je prinesel sluz, ki sem jo redno pljuval. Zdaj me muči samo še kašelj, pa še to ponavadi ponoči, tisti tasuh za katerega se že čuti, da je afterparty in upam, res upam, da bo kmalu konec, poln kufer mam že kašljanja ponoč, hočem miren spanec. Upam, da me dvojna merica rakije zvečer sprav v boljšo voljo (in stanje).
GoBobi Objavljeno Januar 14, 2017 Opozori Objavljeno Januar 14, 2017 Replika na slovensko poštarijo - naročil v četrtek okrog 1-ih zjutraj v Lojzlnu paket stvari, ki sem jih želela, trojne SMB najlonke s črto in... ...ju get d point. Taisti četrtek dopoldne dobil sporočilo, da so stvari zmetali skupaj in odposlali. Danes zjutraj ob devetih me kliče mojster, da stoji pred vrat in da ma paket zame. Zakaj niste pozvonil? Imamo tako prakso in navodila, da pokličemo najprej po telefonu, bi pa tudi pozvonil, če se mi ne bi oglasili na telefon. Hvala lepa in nasvidenje. Prva liga Louis in DHL. Res ste v redu (že ene tretjič). Ajd! P.S.: sem pa tudi jaz enkrat bil "pasji", pa klical na pošto, tako kot HD-Dyna, da naj poštar pride nazaj s paketom po listek, ker sem doma ponavadi, če je avto pred hišo. Pa je rekla poštarca, da bo prišel malo kasneje, ker je paket še na pošti saj je prevelik za na moped. Prav! No, pa ga je prinesel malo kasneje, se mi opravičil, da me med tednom dopoldne ni pričakoval doma in da ga zato ni imel s seboj. To je bilo poleti. Ravno prejšnji teden (po skoraj pol leta), pa me je dopoldne (po mobitelu) klical na moj mobitel (ki je bil napisan na paketih iz Čajne), da ima par večjih paketov zame, pa če sem doma, da pride z avtom. Bravo poštar . UnionJack, C eagle, Bmflar in 1 other 4
dr.looney Objavljeno Januar 14, 2017 Opozori Objavljeno Januar 14, 2017 Eno uro in pol smo že brez elektrike..... solorider in Bmflar 2
Kmet2 Objavljeno Januar 14, 2017 Opozori Objavljeno Januar 14, 2017 pred 9 minutami, dr.looney pravi: Eno uro in pol smo že brez elektrike..... A si plačala položnico sploh ...... DAMI34, C eagle, solorider in 2 others 5
dr.looney Objavljeno Januar 14, 2017 Opozori Objavljeno Januar 14, 2017 pred 4 minutami, Kmet2 pravi: A si plačala položnico sploh ...... pol bi vedela zakaj je ni...... notranc, Kmet2, Bmflar in 1 other 4
Bmflar Objavljeno Januar 14, 2017 Opozori Objavljeno Januar 14, 2017 pred 17 minutami, dr.looney pravi: Eno uro in pol smo že brez elektrike..... A rabiš ene dva ajmerja ? solorider, Kmet2, dr.looney in 1 other 4
dr.looney Objavljeno Januar 14, 2017 Opozori Objavljeno Januar 14, 2017 pred 17 minutami, HD-Dyna pravi: A rabiš ene dva ajmerja ? Lahko tut tri...... se bom pocas preselila v spodnji štuk. Ata in mama imata krusno pec in imata prijetno toplo. Pr men je pa že malo hladno... Bmflar 1
DAMI34 Objavljeno Januar 15, 2017 Opozori Objavljeno Januar 15, 2017 pred 10 urami, Texo pravi: Tako se začne....če jo hočeš podljšati še za kakih 5-10jurjev, jo moraš kar ppogosto prati z nafto/petrolejem, da ostane mehka/gibljiva. Preverjeno. dr.looney in Bmflar 2
Tex Objavljeno Januar 15, 2017 Opozori Objavljeno Januar 15, 2017 1 hour ago, DAMI34 said: Tako se začne....če jo hočeš podljšati še za kakih 5-10jurjev, jo moraš kar ppogosto prati z nafto/petrolejem, da ostane mehka/gibljiva. Preverjeno. Jap .. jebi ga, z to verigo se res nisem nekaj extra pretegnil z čiščenjem .. tako da sem pričakoval tak rezultat .. je le drugače, če živiš v bloku in nimaš svoje garaže/delavnice .. Neeee, ne ne .. nima lenoba nič pri tem .. Bo pa od zdaj naprej oiler mazal in bo tudi čiščenje lažje/hitrejše .. Bmflar in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno Januar 15, 2017 Opozori Objavljeno Januar 15, 2017 pred 3 minutami, Texo pravi: Jap .. jebi ga, z to verigo se res nisem nekaj extra pretegnil z čiščenjem .. tako da sem pričakoval tak rezultat .. je le drugače, če živiš v bloku in nimaš svoje garaže/delavnice .. Neeee, ne ne .. nima lenoba nič pri tem .. Bo pa od zdaj naprej oiler mazal in bo tudi čiščenje lažje/hitrejše .. jaz sem svojo tako uničil po Romuniji, kjer je bilo veliko makedama, pa samo sprejanje in sprejanje, v 3700km se je lepo pobrusila, potem so pa začeli x ringi vn leteti. Bmflar in Tex 2
skalar36 Objavljeno Januar 15, 2017 Opozori Objavljeno Januar 15, 2017 18 hours ago, Texo said: Ne sekiri se pr men je isto. Đamaha pač... Tex in Bmflar 2
Tex Objavljeno Januar 15, 2017 Opozori Objavljeno Januar 15, 2017 ja, bo treba drug motor kupit .. skalar36 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se