AREA Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Spet to pof... jesensko depresivno vreme :headbang: :headbang: :headbang:
Furioso Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 (popravljeno) To, da sem brez volje :glare: http://www.volja.net Popravljeno September 6, 2007. Popravil Furioso
metuljcica46 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 mah...zbolela sm pomoje... :closedeyes: pa še ta bedast vreme.... :closedeyes:
ShadoW88 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Ne da se mi bit do 16h v šoli :closedeyes: :headbang:
Pimpi limpi Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 (popravljeno) :headbang: Šef z svojim dolgotvezenjem in nakladanjem in izgovarjanjem! :headbang: Popravljeno September 6, 2007. Popravil Pimpi limpi
Pimpi limpi Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Ukradli so mi avto... ampak to se ne pomeni da zivljenje ni lepo :whistle: No pa sem mislila, da je to, da je moj šef mal prf...... HUDO! :wallbash: Dobr da je moj avto zavarovan tudi proti kraji! :surrender: Bom mal pozorna če ga kje vidim! :eek:
LUMPKA Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 :headbang: Šef z svojim dolgotvezenjem in nakladanjem in izgovarjanjem! :headbang: Oj tamala mam tud jaz enga tazga
2384nsdf83 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Ne da se mi bit do 16h v šoli :closedeyes: :headbang: komaj čakaš na popoldanskega dopolnilnega, a? ;)
sayo Objavljeno September 6, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 6, 2007 PODRAŽITVE :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA:
Fire Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Prisla je, vsa nasmejana in lepa, pa pravi; o lejga, kako si? Ja fajn pa ti? Nekaj imam zate,rece in mi pusti dela za dva dni. Sam se mladih umetnic mi fali, orkodijo. Kot da nimam ze tako prevec dela :headbang: :headbang: :headbang:
ShadoW88 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 En kreten k ga ubijem, če ga vidm :angry: :angry: :angry: :angry: :headbang:
Mutika Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Ni tistega, ki ga pogrešam do bolečine; ... :cry:
maus Objavljeno September 8, 2007 Opozori Objavljeno September 8, 2007 Mraazzz :closedeyes: Bom pogrel :004
katrca Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 Ukradli so mi avto... ampak to se ne pomeni da zivljenje ni lepo :whistle: to mi je pa znano!!!!!! sčasoma preboliš...in kupiš novega... :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se