Grut Objavljeno September 2, 2017 Opozori Objavljeno September 2, 2017 Da zobna miška ne obstaja... Ninč., notranc, dr.looney in 2 others 1 4
dr.looney Objavljeno September 2, 2017 Opozori Objavljeno September 2, 2017 pred 3 minutami, maiden pravi: Da zobna miška ne obstaja... Kaj šele bo...ko bos zvedu da ni dedka mraza..... C eagle, Bmflar, pik1 in 3 others 1 5
Grut Objavljeno September 2, 2017 Opozori Objavljeno September 2, 2017 Pravkar, dr.looney pravi: Kaj šele bo...ko bos zvedu da ni dedka mraza..... Takoj nardim samomor iz zasede.... dr.looney, notranc, C eagle in 2 others 1 2 2
Bmflar Objavljeno September 2, 2017 Opozori Objavljeno September 2, 2017 pred 3 urami, dr.looney pravi: Kaj šele bo...ko bos zvedu da ni dedka mraza..... Sam da je Miklavž Grut, dr.looney in C eagle 1 1 1
dr.looney Objavljeno September 2, 2017 Opozori Objavljeno September 2, 2017 pred 11 minutami, HD-Dyna pravi: Sam da je Miklavž ....tut tega ni..... samo parkelnji so.... C eagle, Bmflar, Ninč. in 1 other 1 3
DAMI34 Objavljeno September 2, 2017 Opozori Objavljeno September 2, 2017 pred 3 urami, mladench pravi: glej pozitivno, snežilo najbrž ne bo Wakasaki in C eagle 2
mladench Objavljeno September 2, 2017 Opozori Objavljeno September 2, 2017 pred eno uro, DAMI34 pravi: glej pozitivno, snežilo najbrž ne bo Ma napoved u nulo zadel še jutr praujo, da bo dežval pol pa sijajjj sončece... mogoc mi v drugo rata letos durmitor Ninč., DAMI34, Wakasaki in 1 other 4
Grut Objavljeno September 2, 2017 Opozori Objavljeno September 2, 2017 (popravljeno) pred 2 urami, dr.looney pravi: ....tut tega ni..... samo parkelnji so.... ne niso sam parklni,viš ku nč ne veš... Popravljeno September 2, 2017. Popravil maiden Bmflar, Ninč. in dr.looney 3
DAMI34 Objavljeno September 2, 2017 Opozori Objavljeno September 2, 2017 pred 17 minutami, mladench pravi: Ma napoved u nulo zadel še jutr praujo, da bo dežval pol pa sijajjj sončece... mogoc mi v drugo rata letos durmitor če maš čas raje počakaj sonce itak, če ga pa nimaš, je lep tudi v dežju Bmflar, Wakasaki, C eagle in 1 other 3 1
mladench Objavljeno September 2, 2017 Opozori Objavljeno September 2, 2017 pred eno uro, DAMI34 pravi: če maš čas raje počakaj sonce itak, če ga pa nimaš, je lep tudi v dežju Bom kr počaku mam cajt Bmflar, Wakasaki, notranc in 2 others 3 2
Bmflar Objavljeno September 2, 2017 Opozori Objavljeno September 2, 2017 pred 3 urami, dr.looney pravi: ....tut tega ni..... samo parkelnji so.... Te vidm ja ... Na dnevni bazi bikez, Grut, gretzky in 2 others 1 4
dr.looney Objavljeno September 2, 2017 Opozori Objavljeno September 2, 2017 Pravkar, HD-Dyna pravi: Te vidm ja ... Na dnevni bazi ...očala rabiš, ker tako milo bitje, kot sem jaz, zamenjaš parkeljna....... bikez, C eagle, Ninč. in 2 others 5
Bmflar Objavljeno September 2, 2017 Opozori Objavljeno September 2, 2017 pred 2 minutami, dr.looney pravi: ...očala rabiš, ker tako milo bitje, kot sem jaz, zamenjaš parkeljna....... Prou lahko dr.looney in Grut 2
dr.looney Objavljeno September 2, 2017 Opozori Objavljeno September 2, 2017 pred 1 minuto, HD-Dyna pravi: Prou lahko ...tole ti bo miklavž prnesu..... pa parklnov se pazi, nikol ne veš kdaj ti lahko za hrbtom stoji...... Bmflar, Grut in C eagle 3
Bmflar Objavljeno September 2, 2017 Opozori Objavljeno September 2, 2017 Pravkar, dr.looney pravi: ...tole ti bo miklavž prnesu..... pa parklnov se pazi, nikol ne veš kdaj ti lahko za hrbtom stoji...... Hvala za Looneyin, senm pru nucou eno porcijo dr.looney in Grut 2
dr.looney Objavljeno September 2, 2017 Opozori Objavljeno September 2, 2017 Pravkar, HD-Dyna pravi: Hvala za Looneyin, senm pru nucou eno porcijo ...vedno na uslugo...... Grut, Bmflar in Ninč. 3
bikez Objavljeno September 2, 2017 Opozori Objavljeno September 2, 2017 (popravljeno) pred 7 urami, dr.looney pravi: ....tut tega ni..... samo parkelnji so.... ja, lani so k nam pršl s ketnam . pred 3 urami, HD-Dyna pravi: Te vidm ja ... Na dnevni bazi To je trol. Dohtarca, zamenji sliko . Popravljeno September 2, 2017. Popravil bikez Grut, dr.looney, Ninč. in 1 other 1 3
dr.looney Objavljeno September 3, 2017 Opozori Objavljeno September 3, 2017 pred 11 urami, bikez pravi: To je trol. Dohtarca, zamenji sliko . ...a bo tale v redu...... bikez, Grut, Bmflar in 1 other 2 1 1
Bmflar Objavljeno September 3, 2017 Opozori Objavljeno September 3, 2017 pred 2 minutami, dr.looney pravi: ...a bo tale v redu...... BO ! ! ! pik1, dr.looney, GoBobi in 2 others 3 1 1
gretzky Objavljeno September 3, 2017 Opozori Objavljeno September 3, 2017 pred 5 urami, dr.looney pravi: ...a bo tale v redu...... Bolj primerna, ja. Bmflar, dr.looney, Grut in 1 other 4
lucif3rka Objavljeno September 7, 2017 Opozori Objavljeno September 7, 2017 Spet sm pozabla jest... In v času za kosilo in zjutraj... To me nikakor ne spravlja v dobro voljo Bmflar 1
Zivnorc Objavljeno September 7, 2017 Opozori Objavljeno September 7, 2017 ... u bistvu bi moral napisat v uno temo... kaj me je spravlo v dobro voljo... ampak, bi se izgubilo bistvo... ...ampak v dobro voljo me je spravla tista slikca od @lucif3rka zgoraj.... C eagle, Bmflar, lucif3rka in 1 other 1 3
Grut Objavljeno September 9, 2017 Opozori Objavljeno September 9, 2017 ...soseda k ma še kr brke... bikez, Bmflar in dr.looney 3
bikez Objavljeno September 10, 2017 Opozori Objavljeno September 10, 2017 pred 23 urami, maiden pravi: ...soseda k ma še kr brke... Ima jih zato, da te mal požgačka . Grut in Bmflar 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se