maus Objavljeno Oktober 9, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2017 pred 12 urami, NinaBina pravi: Iskrena hvala inženirjem na DARSu, da je odsek AC v nedeljo zvečer ZAPRT do polnoči... da mi je vedet zakaj. A ne bi blo boljše, če že ne delajo- odpret in čao... pot se nam je podaljšala za minimum dve ure. Ful dobr to se je samo pokazalo, kaj bi bilo, če nas ne bi bilo dr.looney, lucif3rka in Ninč. 2 1
dr.looney Objavljeno Oktober 9, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2017 pred 1 minuto, maus pravi: to se je samo pokazalo, kaj bi bilo, če nas ne bi bilo pretočen promet na AC........ Ninč. in maus 1 1
maus Objavljeno Oktober 9, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2017 Pravkar, dr.looney pravi: pretočen promet na AC........ če pa ne bi bilo AC Bmflar in dr.looney 2
maus Objavljeno Oktober 9, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2017 (popravljeno) ups .. zajebu .. tut najboljšim se lahko zgodi in to me je u slabo volo spraul Popravljeno Oktober 9, 2017. Popravil maus Bmflar in Ninč. 1 1
Bmflar Objavljeno Oktober 9, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2017 Pravkar, maus pravi: MANJ DELAM, MANJ LAHKO ZAJEBEM To bi biu lahko logo na DARSovih vozilih Ninč., 3nity, bobi1001 in 2 others 2 3
maus Objavljeno Oktober 9, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2017 pred 1 minuto, HD-Dyna pravi: To bi biu lahko logo na DARSovih vozilih logo izvajalcev, ki bi bili plačani po uspehu in kvaliteti Bmflar, dr.looney, bobi1001 in 1 other 2 2
Ninč. Objavljeno Oktober 9, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2017 pred 11 urami, maus pravi: to se je samo pokazalo, kaj bi bilo, če nas ne bi bilo Ah... fantje končajo, za kerga je potem vse zaprt. A še nimate dovolj vseh drugih zastojev Vožnja more bit tekoča in dinamična! Končano VS800, Bmflar in maus 1 2
axaQ4 Objavljeno Oktober 10, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2017 (popravljeno) Kosmiči....da navadni kosmiči. ***ukani mali kosmiči. Pakunga se mi je raztrgala in mi je zletelo najmanj 27 milijonov kosmicev po celi **beni kuhni (estetska komična eksplozija je bila, fontana kosmičev). Pobiral pol jutra, zavlekli so se vsepovsod. Se grem stavit da bom še kakšnega našel čez 7 let v kakem kotu in glede na to da so zelo naravni prehrambeni izdelki , bo verjetno še precej svež. Sigurno bo pa kakšna mravlja ali pajk hodu naokrog debel in okrogel v obliki kosmiča (bodo končali v mleku, beljakovine so beljakovine) Popravljeno Oktober 10, 2017. Popravil axaQ4 lucif3rka, Bmflar, 3nity in 4 others 1 6
maus Objavljeno Oktober 10, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2017 pred 12 urami, NinaBina pravi: Ah... fantje končajo, za kerga je potem vse zaprt. A še nimate dovolj vseh drugih zastojev Vožnja more bit tekoča in dinamična! Končano a vidiš kok mal je treba, da so ljudje zadovoljni js sm tut veseu, k je v trgovini gužva in samo ena blagajna dela in pol se nas usmiljo, da lahko tam dnar zapravm in odprejo še eno blagajno ... in pol smo veseli, ker lahko prej dnar zapraumo dr.looney, Ninč. in Bmflar 1 2
dr.looney Objavljeno Oktober 10, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2017 pred 56 minutami, axaQ4 pravi: Kosmiči....da navadni kosmiči. ***ukani mali kosmiči. Pakunga se mi je raztrgala in mi je zletelo najmanj 27 milijonov kosmicev po celi **beni kuhni (estetska komična eksplozija je bila, fontana kosmičev). Pobiral pol jutra, zavlekli so se vsepovsod. Se grem stavit da bom še kakšnega našel čez 7 let v kakem kotu in glede na to da so zelo naravni prehrambeni izdelki , bo verjetno še precej svež. Sigurno bo pa kakšna mravlja ali pajk hodu naokrog debel in okrogel v obliki kosmiča (bodo končali v mleku, beljakovine so beljakovine) sesalca ne poznaš? Bmflar 1
axaQ4 Objavljeno Oktober 10, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2017 (popravljeno) 20 minutes ago, dr.looney said: sesalca ne poznaš? Dogovor je imel s kosmiči in storil bridko smrt (ciklon ga je zapustil) 14 dni pred incidentom z razsutjem. Metla od takrat opravlja njegovo funkcijo več ali majn neuspešno. Zbiram sredstva za novo sesalo. Sprejemam donacije v bitcoinih, ne prosim več kot za enega. Skromnost mi je vrlina. Popravljeno Oktober 10, 2017. Popravil axaQ4 dr.looney, lucif3rka, 3nity in 2 others 1 4
Ninč. Objavljeno Oktober 10, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2017 pred eno uro, maus pravi: a vidiš kok mal je treba, da so ljudje zadovoljni js sm tut veseu, k je v trgovini gužva in samo ena blagajna dela in pol se nas usmiljo, da lahko tam dnar zapravm in odprejo še eno blagajno ... in pol smo veseli, ker lahko prej dnar zapraumo In ti primerjas monopolno podjetje s štacunami k jih je miljavžnt maus in dr.looney 1 1
maus Objavljeno Oktober 10, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2017 pred 6 minutami, NinaBina pravi: In ti primerjas monopolno podjetje s štacunami k jih je miljavžnt sj se ni treba vozt po avtocestah ... to je samo plačljiva opcija Bmflar in Ninč. 1 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 10, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2017 fsran motojčk Grut, maus in Bmflar 1 1 1
.... Objavljeno Oktober 10, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2017 pred 13 urami, NinaBina pravi: Ah... fantje končajo, za kerga je potem vse zaprt. A še nimate dovolj vseh drugih zastojev Vožnja more bit tekoča in dinamična! Končano Saj je bila tekoča in dinamična, samo ne na AC Ninč. 1
maus Objavljeno Oktober 10, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2017 pred 5 minutami, DAMI34 pravi: fsran motojčk to je pa res za souze souzit od jokanja Grut, DAMI34, dr.looney in 2 others 1 4
Grut Objavljeno Oktober 10, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2017 to,da Frodo ni poslušou opozoril in nasvetou Sama glede Goluma ... Ninč., dr.looney, Frenk 67 in 1 other 4
Zivnorc Objavljeno Oktober 11, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2017 tole: VS800, dr.looney in Bmflar 3
pik1 Objavljeno Oktober 11, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2017 pred 1 uro, Zivnorc pravi: tole: . ... a te je tvoja u vojsko poslala ??? Zivnorc, Bmflar in Ninč. 1 2
kao normalna Objavljeno Oktober 14, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2017 Se pogovarjam z enim direktorčkom, baje bajno bogatim, mi pove da jaz sem pa ziher prekvalificirana za tajnico in mu povem, da ja valda, da sem, saj delam raziskavo zdravila za raka, in me vpraša če mu povem kako napreduje.. Pa sem mu rekla, da mu izdam, če donira bilijonček..pa mi pacek pove da za ljubice troši. Mu povem, da naj se žrtvuje za narod, si odreže tiča, saj medtem ko mu ljubice lahko zagotovijo minutni užitek, bi od hvaležnosti naroda prejel prejel nobelovo nagrado in postal lastnik ostalih laskavih prestižnih nagrad, in s tem zadovoljil svojo doživljenjsko notranjo praznino. Ni se strinjal. Unbelievable. maxxa 1
Cartman Objavljeno Oktober 14, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2017 Kreteni. Mojtibog ma jih je....! Grut 1
Tedybear Objavljeno Oktober 14, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2017 (popravljeno) Ne danes , ampak vceraj. Več sreče kot pameti. Alzo: Postavim motor na zadnje stojalo, da namažem verigo in da ga mal tudi spucam. Krpo odložim na sedež, motor pa zalaufam, da se veriga mal ogreje pred mazanjem. Skocim na drug konec garaže po sprej...vmes motor z enim cudnim zvokom ugasne. WTF???? Pogledam, zakaj sam od sebe.....FAAAK...kje je pa krpa? Jo opazim globoko notri v vodilu verige, zabito v prednjem zobniku verižnega seta. Padatijebemvsepospisku, 40 kvadratov tal okoli, pa dva centimetra odkrite verige....in kam ti pade?!!!! Zrihtal sem si dodatne pol ure dela, da sem hebeno krpo spravil ven. Čiščenje potem odpadlo. Popravljeno Oktober 14, 2017. Popravil Tedybear dr.looney, GoBobi, Kaldu in 9 others 5 2 5
Erik99 Objavljeno Oktober 14, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2017 To, da namesto, da bi nekje na Jadranki užil še zadnjo vožnjo letos, se je baba spomnila, da bi naj malo belil ciciban, lucif3rka, Frenk 67 in 3 others 6
.... Objavljeno Oktober 15, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2017 Vozim se iz nočnega šihta dam in to po AC. Ob 6h zjutraj je megla tako da sem prižgal zadnjo meglenko, da se mi kak idiot ne zaleti od zadaj, saj vozim 110-120 po voznem pasu. Pač lagano. No, potem pa ko sem skoraj dol z AC, pa naenkrat eno vozilo da dolge, ok ne rečem, da poblenda pa je to to, sem si mislil, da je verjetno zaradi meglenke a mi je vseen živc potegnil samo zaradi tega, ker sploh ni ugasnil dolgih luči pa sem zaviral. Seveda, murja. Me ustavijo in mi gre pametovat, da sem bremzal na 40 na uro. Kaj mu čem rečt, pa sem mu rekel ej ti si men svetil z dolgimi pol pa men pametuješ ko nisem nič videl zaradi tebe. Jaz sem kao nevarno reagiral, saj si mel razdaljo, sem te videl da nisi tak blizu ampak na 40 na AC. Svašta. Dobri pravljičarji. Pihat mi ni dal, ker sem mu odgovoril, da sem z nočnega. Odgovoril je le, da bo opozorilo pa da bo kazen po pošti. Pomoje se mu je mudilo na konc izmene al zakaj ni napisal kazni na licu mesta, ne vem. Me je pa spravil v slabo voljo s svojimi pravljicami pa še spat ne morem, ker mi tak živc potegnil. To po pošti je kr neki, dj na licu mesta pa da vem kok je za plačat. Na netu nisem zasledil kok je kazen za nenadno zaviranje, bolj se mi dozdeva da bom fasal za jezikanje, čeprav sem mu samo odgovoril na to ko mi je očital nevarno vožnjo, da potem lahko jaz njemu enako očitam. Najbolj me pa v slabo voljo spravi to da ni doma nobenga alkohola ko ga nucaš da lažje zaspiš in da končno vozim mirno in strpno pol pa tala bedarija. 3nity, gretzky in Bmflar 1 2
Cartman Objavljeno Oktober 15, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2017 pred 20 urami, Tedybear pravi: Ne danes , ampak vceraj. Več sreče kot pameti. Alzo: Postavim motor na zadnje stojalo, da namažem verigo in da ga mal tudi spucam. Krpo odložim na sedež, motor pa zalaufam, da se veriga mal ogreje pred mazanjem. Skocim na drug konec garaže po sprej...vmes motor z enim cudnim zvokom ugasne. WTF???? Pogledam, zakaj sam od sebe.....FAAAK...kje je pa krpa? Jo opazim globoko notri v vodilu verige, zabito v prednjem zobniku verižnega seta. Padatijebemvsepospisku, 40 kvadratov tal okoli, pa dva centimetra odkrite verige....in kam ti pade?!!!! Zrihtal sem si dodatne pol ure dela, da sem hebeno krpo spravil ven. Čiščenje potem odpadlo. Prodej ta jajca japonska in kup taprau motor. S kerdanom. De se ne bos preveč matral s prodajo, evo 500 pa roka, fer. Za rablen študentski krpožer.. DAMI34, Quest in gretzky 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se