DAMI34 Objavljeno Oktober 15, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2017 pred 22 urami, Tedybear pravi: Ne danes , ampak vceraj. Več sreče kot pameti. Alzo: Postavim motor na zadnje stojalo, da namažem verigo in da ga mal tudi spucam. Krpo odložim na sedež, motor pa zalaufam, da se veriga mal ogreje pred mazanjem. Skocim na drug konec garaže po sprej...vmes motor z enim cudnim zvokom ugasne. WTF???? Pogledam, zakaj sam od sebe.....FAAAK...kje je pa krpa? Jo opazim globoko notri v vodilu verige, zabito v prednjem zobniku verižnega seta. Padatijebemvsepospisku, 40 kvadratov tal okoli, pa dva centimetra odkrite verige....in kam ti pade?!!!! Zrihtal sem si dodatne pol ure dela, da sem hebeno krpo spravil ven. Čiščenje potem odpadlo. predvsem pazi da nitke od krpe niso šle med oring pa verigo, ker potem bo kmalu veriga "ciao"
Borutt Objavljeno Oktober 15, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2017 pred 11 urami, Arzen pravi: Vozim se iz nočnega šihta dam in to po AC. Ob 6h zjutraj je megla tako da sem prižgal zadnjo meglenko, da se mi kak idiot ne zaleti od zadaj, saj vozim 110-120 po voznem pasu. Pač lagano. No, potem pa ko sem skoraj dol z AC, pa naenkrat eno vozilo da dolge, ok ne rečem, da poblenda pa je to to, sem si mislil, da je verjetno zaradi meglenke a mi je vseen živc potegnil samo zaradi tega, ker sploh ni ugasnil dolgih luči pa sem zaviral. Seveda, murja. Me ustavijo in mi gre pametovat, da sem bremzal na 40 na uro. Kaj mu čem rečt, pa sem mu rekel ej ti si men svetil z dolgimi pol pa men pametuješ ko nisem nič videl zaradi tebe. Jaz sem kao nevarno reagiral, saj si mel razdaljo, sem te videl da nisi tak blizu ampak na 40 na AC. Svašta. Dobri pravljičarji. Pihat mi ni dal, ker sem mu odgovoril, da sem z nočnega. Odgovoril je le, da bo opozorilo pa da bo kazen po pošti. Pomoje se mu je mudilo na konc izmene al zakaj ni napisal kazni na licu mesta, ne vem. Me je pa spravil v slabo voljo s svojimi pravljicami pa še spat ne morem, ker mi tak živc potegnil. To po pošti je kr neki, dj na licu mesta pa da vem kok je za plačat. Na netu nisem zasledil kok je kazen za nenadno zaviranje, bolj se mi dozdeva da bom fasal za jezikanje, čeprav sem mu samo odgovoril na to ko mi je očital nevarno vožnjo, da potem lahko jaz njemu enako očitam. Najbolj me pa v slabo voljo spravi to da ni doma nobenga alkohola ko ga nucaš da lažje zaspiš in da končno vozim mirno in strpno pol pa tala bedarija. Nobene pošte ne bo. Si pa opisal primer, ko se dobita dva ne preveč pametna. sesir, GoBobi, .... in 2 others 1 4
DAMI34 Objavljeno Oktober 15, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2017 pred 11 urami, Arzen pravi: Vozim se iz nočnega šihta dam in to po AC. Ob 6h zjutraj je megla tako da sem prižgal zadnjo meglenko, da se mi kak idiot ne zaleti od zadaj, saj vozim 110-120 po voznem pasu. Pač lagano. No, potem pa ko sem skoraj dol z AC, pa naenkrat eno vozilo da dolge, ok ne rečem, da poblenda pa je to to, sem si mislil, da je verjetno zaradi meglenke a mi je vseen živc potegnil samo zaradi tega, ker sploh ni ugasnil dolgih luči pa sem zaviral. Seveda, murja. Me ustavijo in mi gre pametovat, da sem bremzal na 40 na uro. Kaj mu čem rečt, pa sem mu rekel ej ti si men svetil z dolgimi pol pa men pametuješ ko nisem nič videl zaradi tebe. Jaz sem kao nevarno reagiral, saj si mel razdaljo, sem te videl da nisi tak blizu ampak na 40 na AC. Svašta. Dobri pravljičarji. Pihat mi ni dal, ker sem mu odgovoril, da sem z nočnega. Odgovoril je le, da bo opozorilo pa da bo kazen po pošti. Pomoje se mu je mudilo na konc izmene al zakaj ni napisal kazni na licu mesta, ne vem. Me je pa spravil v slabo voljo s svojimi pravljicami pa še spat ne morem, ker mi tak živc potegnil. To po pošti je kr neki, dj na licu mesta pa da vem kok je za plačat. Na netu nisem zasledil kok je kazen za nenadno zaviranje, bolj se mi dozdeva da bom fasal za jezikanje, čeprav sem mu samo odgovoril na to ko mi je očital nevarno vožnjo, da potem lahko jaz njemu enako očitam. Najbolj me pa v slabo voljo spravi to da ni doma nobenga alkohola ko ga nucaš da lažje zaspiš in da končno vozim mirno in strpno pol pa tala bedarija. zadnja meglenka slepi in zmanjšuje vidljivost zadajvozečemu, sam povem, vsem bi razbil zadnje meglenke, ki jih imate vklopljene tudi ko se vam vozilo približa. In niti nimate pojma da bi jih po za zkonu takoj morali ugasniti, ne, svetite v megli kot božična drevesca, matr me je to spravlo v slabo voljo!!! Mavti, maxxa, 3nity in 8 others 5 4 2
.... Objavljeno Oktober 15, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2017 pred 2 urami, Borutt pravi: Nobene pošte ne bo. Si pa opisal primer, ko se dobita dva ne preveč pametna. pred 2 urami, DAMI34 pravi: zadnja meglenka slepi in zmanjšuje vidljivost zadajvozečemu, sam povem, vsem bi razbil zadnje meglenke, ki jih imate vklopljene tudi ko se vam vozilo približa. In niti nimate pojma da bi jih po za zkonu takoj morali ugasniti, ne, svetite v megli kot božična drevesca, matr me je to spravlo v slabo voljo!!! Megla je bila, razumeš? Ne rečem, da bi se dotični približal na nekaj metrov, dolge mi je prižgal na cca 30-40m in se vozil tako kakšen km. Mene bolj spravi v slabo voljo to, ko v megli naletiš na vozilo, ki nima nobenih prižganih luči zadaj (sploh tanovejša jih nimajo) in še bolj me spravi, ko mi idioti s previsokimi sprednjimi žarometi svetijo. Slednjih je bistveno več kot teh z zadnjimi meglenkami. Prižgem jih le ob res hudi megli.
Kaldu Objavljeno Oktober 16, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2017 pred 10 urami, Arzen pravi: Megla je bila, razumeš? Ne rečem, da bi se dotični približal na nekaj metrov, dolge mi je prižgal na cca 30-40m in se vozil tako kakšen km. Mene bolj spravi v slabo voljo to, ko v megli naletiš na vozilo, ki nima nobenih prižganih luči zadaj (sploh tanovejša jih nimajo) in še bolj me spravi, ko mi idioti s previsokimi sprednjimi žarometi svetijo. Slednjih je bistveno več kot teh z zadnjimi meglenkami. Prižgem jih le ob res hudi megli. Meglenke so ratale zelo moderne, pa večina sploh ne ve, kaj je "huda megla". Sam je že dolgo nisem doživel, pa delam po 50Kkm na leto. Najbolj popiz.. zjutraj na AC, ko modeli prižigajo meglenko, kljub zadostni frekvenci vozil in ne prehudi megli. Dostikrat tudi blenkanje ne pomaga. Pa se voziš na prehitevalnim pasu za kretenom (še večkrat pa za ovco), ki mu/ji prihaja, ker ima njegov/njen avto zadnjo meglenko (in morda celo prednji). V megli taka luč prav BLEŠČI. A res ne vedo, da je meglenka opremljena z 21W žarnico, enako kot zavorne luči? lucif3rka, DAMI34, bajkr88 in 5 others 7 1
bikez Objavljeno Oktober 16, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2017 @Arzen, naredil si šolo. Ti sam ugasn meglenko k je ne rabiš pa ti noben ne bo dolge luči v rit pržigal. Še nikol se mi ni zgodil, da bi mi nekdo dolgo luč pržgal zadaj kar tko za brez veze. GoBobi, dr.looney, DAMI34 in 5 others 7 1
.... Objavljeno Oktober 16, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2017 Zdaj se pa vsi obnašate kot da se vozim skoz z lučjo. Nobenega ni bilo na cesti (bila je nedelja zjutraj ob 6), ko se je to vozilo približevalo, sem bil pozoren in pripravljen, da bodisi ugasnem bodisi vidim, da me prehiti. In se je za menoj vozil kar nekaj metrov in ne verjamem, da ga je motilo. In kot rečeno, ni mi poblendal ampak pustil dolge luči. Tudi meni še ni do zdaj noben dolge prižgal od zadaj, imajo pa ali prednje meglenke in to ko ni megle ali pa imajo previsoko nastavljene luči (teh je ogromno). To je z moje strani zadnje pojasnevanje, saj vidim, da ste me že ožigosali. Tudi v redu.
bajkr88 Objavljeno Oktober 16, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2017 nic ne leti nate arzen...ampak sovrazimmm kretene ki majo zadnjo meglenko ko ni potrebe... to res moti . takmu ponavad ne nuca blendat k ne dojame ker je debil ... kazni jim nabit! bikez, GoBobi, lucif3rka in 4 others 5 2
axaQ4 Objavljeno Oktober 17, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2017 (popravljeno) Šmrku. Prehlajen sem. Točno ta me je spravu v slabo voljo. So pa vsaj robčki, ki jih frcam v koš za smeti v stilu Air Jordana, lepo obteženi z njim in več zadenem (to je pa za temo kaj te spravilo v dobro voljo). Popravljeno Oktober 17, 2017. Popravil axaQ4 Zok in Yoghurt 2
Frenk 67 Objavljeno Oktober 18, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2017 Sem vedu, da bi moral it z mopedom Grut, Ninč., maus in 3 others 4 1 1
lucif3rka Objavljeno Oktober 18, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2017 Kr nč ni blo za sestavit v kinderjajčku, brezveze. maus, C eagle, bikez in 9 others 6 2 4
Tedybear Objavljeno Oktober 18, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2017 Ob 15. 10. 2017 ob 18:29, DAMI34 pravi: predvsem pazi da nitke od krpe niso šle med oring pa verigo, ker potem bo kmalu veriga "ciao" Kar se je dalo, sem spucal. Upam. DAMI34, Bmflar in Ninč. 3
Lila333 Objavljeno Oktober 20, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2017 Greš v sočo na rehabilitacijo pa ti rečejo, danes ne bo nič, ni nobenega fizioterapevta frej...brez obvestila, pa saj nič hudega, saj si se pripeljal samo 70 km malo na izlet... dr.looney, gusar, Frenk 67 in 4 others 7
Tedybear Objavljeno Oktober 20, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2017 Da je nov avto (no, ne avto ampak Fiat) zdržal nepoškodovan cele tri tedne. Danes se je našel oča, ki je svojo Oktavijo med manevriranjem po parkirišču prav lepo parkiral direkt v zadnji odbijač Fiata. Padamuhebemvsepospisku.... Ninč., maus, Quest in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Oktober 20, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2017 Frenk 67, C eagle, Zok in 12 others 1 14
Frenk 67 Objavljeno Oktober 20, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2017 Ne štekam, desnega si podrsu, levga pa odtrgu?
DAMI34 Objavljeno Oktober 20, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2017 pred eno uro, Frenk 67 pravi: Ne štekam, desnega si podrsu, levga pa odtrgu? Jp, po nekaj metrih skupnega drsenja sem se odločil, da verjetno ni to najbolj varno (desni ovinek) in odrinil moped, ki je potem lepo preskoči še na levo stran in naredil čimveč škode. Očitno ni bil zadovoljen z mojo odločitvijo. Pa na desno sem se ulegel, moped pa name, zato ni velik škode na desni. Ninč., maus, Andrejcer in 6 others 1 8
Andrejcer Objavljeno Oktober 20, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2017 Glavno, da si ti ok. Frenk 67, Bmflar in Ninč. 3
C eagle Objavljeno Oktober 20, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2017 31 minutes ago, DAMI34 said: Jp, po nekaj metrih skupnega drsenja sem se odločil, da verjetno ni to najbolj varno (desni ovinek) in odrinil moped, ki je potem lepo preskoči še na levo stran in naredil čimveč škode. Očitno ni bil zadovoljen z mojo odločitvijo. Pa na desno sem se ulegel, moped pa name, zato ni velik škode na desni. si fejst odrgnjen? Upam, da si OK.
izibajker Objavljeno Oktober 20, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2017 pred eno uro, DAMI34 pravi: Jp, po nekaj metrih skupnega drsenja sem se odločil, da verjetno ni to najbolj varno (desni ovinek) in odrinil moped, ki je potem lepo preskoči še na levo stran in naredil čimveč škode. Očitno ni bil zadovoljen z mojo odločitvijo. Pa na desno sem se ulegel, moped pa name, zato ni velik škode na desni. To, da imaš ledrast kombinezon, te je verjetno obvarovalo hujše odrgnine. Corduro bi najbrž kar konkretno pobrusil... Glavno da si ok.
DAMI34 Objavljeno Oktober 21, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2017 pred 8 urami, C eagle pravi: si fejst odrgnjen? Upam, da si OK. Nič, samo malo udarca ko sva z mopedom legla na bok. pred 8 urami, izibajker pravi: To, da imaš ledrast kombinezon, te je verjetno obvarovalo hujše odrgnine. Corduro bi najbrž kar konkretno pobrusil... Glavno da si ok. Pojma nimam, 10 m drsenja al še manj.. verjetno tudi s corduro skozi cel prideš izibajker, Bmflar in C eagle 2 1
Frenk 67 Objavljeno Oktober 21, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2017 pred 10 urami, DAMI34 pravi: Jp, po nekaj metrih skupnega drsenja sem se odločil, da verjetno ni to najbolj varno (desni ovinek) in odrinil moped, ki je potem lepo preskoči še na levo stran in naredil čimveč škode. Očitno ni bil zadovoljen z mojo odločitvijo. Pa na desno sem se ulegel, moped pa name, zato ni velik škode na desni. Važno, da nema gubitaka u živoj sili, moped se že zrihta. DAMI34, Bmflar, Ninč. in 2 others 2 2 1
Frenk 67 Objavljeno Oktober 21, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2017 ŠIIIT PS Ni moj! Moj je, kot vsak pošten KTM, na servisu. ciciban, DAMI34, GoBobi in 4 others 7
Borutt Objavljeno Oktober 21, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2017 pred 14 urami, DAMI34 pravi: Izsiljevanje?
Gost Objavljeno Oktober 21, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2017 23 minutes ago, Borutt said: Izsiljevanje? Daj ga vsaj enkrat pusti pri miru. Sej ga že tko dost žre...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se