Borutt Objavljeno Oktober 21, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2017 pred 28 minutami, twom pravi: Daj ga vsaj enkrat pusti pri miru. Sej ga že tko dost žre... Hec mora biti V slabo voljo me je spravil Bmflar, DAMI34 in C eagle 2 1
Wakasaki Objavljeno Oktober 21, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2017 pred 15 urami, DAMI34 pravi: kuga se je pa prpetlu....listje al kej..? Bmflar 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 21, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2017 pred 2 urami, Borutt pravi: Izsiljevanje? Spolzke gume pred 58 minutami, Wakasaki pravi: kuga se je pa prpetlu....listje al kej..? Polito nekaj po cesti, pa sem spregledal in legel pred 1 uro, twom pravi: Daj ga vsaj enkrat pusti pri miru. Sej ga že tko dost žre... Žre, žre, predvsem denarnico Wakasaki, Bmflar, Ninč. in 1 other 1 3
Bmflar Objavljeno Oktober 21, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2017 En je 4 € zaslužu na men Fak, nisem vedu, da sem tolk vreden maus in notranc 1 1
dr.looney Objavljeno Oktober 21, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2017 (popravljeno) ....... idiot..... ki se je danes mimo naju peljal po zadnjem..... Ce si slucajno tu na MS ti povem, da si imbecil na kubik...... Ce te kdaj srecam v zivo te bom direkt po gobc..... Ce imas tako zeljo po pozornosti pejt v cirkus , za zeljo po adrenalinu pa se loti base jump-a..... tako ne bos ogrozal drugih..... Popravljeno Oktober 21, 2017. Popravil dr.looney bobi1001, Dark, Bmflar in 4 others 2 3 2
TakeALookAround Objavljeno Oktober 21, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2017 A je sel preblizu? K drgac to dobr zgleda Cartman, XTR, Bmflar in 3 others 6
dr.looney Objavljeno Oktober 21, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2017 pred 31 minutami, DinDiin pravi: A je sel preblizu? K drgac to dobr zgleda ja .... nekomu z miselnostjo na razvojni stopnji paramecija..... to se ne počne v javnem prometu..... in me prou boli k**** kako izgleda..... Bmflar, notranc, bobi1001 in 5 others 6 1 1
notranc Objavljeno Oktober 21, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2017 pred 1 minuto, dr.looney pravi: ja .... nekomu z miselnostjo na razvojni stopnji paramecija..... to se ne počne v javnem prometu..... in me prou boli k**** kako izgleda..... Pomiri se doktarca dr.looney, bobi1001, Bmflar in 1 other 4
dr.looney Objavljeno Oktober 21, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2017 pred 1 minuto, notranc pravi: Pomiri se doktarca ...sej sem čist mirna...... notranc, bobi1001, C eagle in 3 others 3 3
Lila333 Objavljeno Oktober 21, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2017 pred 5 minutami, dr.looney pravi: ja .... nekomu z miselnostjo na razvojni stopnji paramecija..... to se ne počne v javnem prometu..... in me prou boli k**** kako izgleda..... Tako je, zaradi takih smo motoristi ožigosani kot divjaki Ninč., bobi1001, Bmflar in 2 others 4 1
TakeALookAround Objavljeno Oktober 21, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2017 Ah, mal ga je na zadnjo dal, pa je vse narobe. Ninč. in Bmflar 1 1
Lila333 Objavljeno Oktober 21, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2017 pred 2 minutami, DinDiin pravi: Ah, mal ga je na zadnjo dal, pa je vse narobe. Naj gre na poligon pa se tam cirkusira, v mestu to res ni primerno... Ninč., Bmflar in dr.looney 2 1
dr.looney Objavljeno Oktober 21, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2017 pred 3 minutami, DinDiin pravi: Ah, mal ga je na zadnjo dal, pa je vse narobe. ..me zanima, ko bi šlo kaj narobe in bi v nekoga priletel, če bi bilo še smešno..... Ninč. in Bmflar 2
XTR Objavljeno Oktober 21, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2017 20 minutes ago, DinDiin said: Ah, mal ga je na zadnjo dal, pa je vse narobe. Verjetno jo jezi ker ni tablce vidla. TakeALookAround 1
dr.looney Objavljeno Oktober 21, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2017 pred 9 minutami, XTR pravi: Verjetno jo jezi ker ni tablce vidla. et tu brutus...... super, pol pa jokcate in stokcate ko je kej narobe...... da pa bi kdo imel tolk jajc, pa takemu oslu v fris povedal ...ne kje pa ful je car in faca..... japade...če se pa kdo drug obregene v to je pa ziher s tistim kej narobe...... sej vem da je to scanje v veter in da na koncu jaz izpadem kot ena tečna stara baba..... pa mi čist dol visi.....mogoče bo pa komu prebilo in videl da pa res ni treba vsake neumnosti zagovarjat in počet ...... sej vem utopična želja..... Bmflar, C eagle, Quest in 3 others 5 1
jskrablin Objavljeno Oktober 21, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2017 pred 45 minutami, dr.looney pravi: sej vem da je to scanje v veter in da na koncu jaz izpadem kot ena tečna stara baba..... pa mi čist dol visi.....mogoče bo pa komu prebilo in videl da pa res ni treba vsake neumnosti zagovarjat in počet ...... sej vem utopična želja..... Ma ne, ti si sam moralizatorka pa zateženka. Pa zase se morš brigat, ker kreteni, ki te ogrožajno na cesti niso tvoja stvar. Dokler se kak tak primerek ne znajde na Soči skup s 'kolk je lajf bad' članki v Slovenskih Novicah. Kot recimo ona dva pri Bohinju izpred parih dni. Za dirkališče in s tem povezane stroške pa mende uboge pare ne premorejo zadosti evrskih argumentov. Tako da jim takoj nehaj kratit njihove ustavne pravice do kretenčenja po cesti, prosim. Hvala. dr.looney in Bmflar 1 1
Zok Objavljeno Oktober 21, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2017 1 hour ago, dr.looney said: ena tečna stara baba..... pa mi čist dol visi..... A obe? dr.looney, Ninč. in Bmflar 3
dr.looney Objavljeno Oktober 21, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2017 Pravkar, Zok pravi: A obe? ja gravitacije deluje na obe ne kr na eno...... kok lahko to sploh vprašaš..... a nisi nč v šolo hodu..... Bmflar, Ninč. in Zok 1 2
Ninč. Objavljeno Oktober 21, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2017 pred 9 minutami, Zok pravi: A si jo mogu za jezik vlečt Bmflar, Roger G. Jagger in dr.looney 3
Zok Objavljeno Oktober 22, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2017 10 hours ago, NinaBina said: A si jo mogu za jezik vlečt A jezik ji dol visi? Bmflar, Ninč. in dr.looney 3
axaQ4 Objavljeno Oktober 22, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2017 Krvav žulj pri trtici, včeraj gonil pitbike na Brniku skor cel dan in zdej plačujem (ritno) ceno Quest 1
XTR Objavljeno Oktober 22, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2017 15 hours ago, dr.looney said: et tu brutus...... super, pol pa jokcate in stokcate ko je kej narobe...... da pa bi kdo imel tolk jajc, pa takemu oslu v fris povedal ...ne kje pa ful je car in faca..... japade...če se pa kdo drug obregene v to je pa ziher s tistim kej narobe...... sej vem da je to scanje v veter in da na koncu jaz izpadem kot ena tečna stara baba..... pa mi čist dol visi.....mogoče bo pa komu prebilo in videl da pa res ni treba vsake neumnosti zagovarjat in počet ...... sej vem utopična želja..... Da ne bo pomote, ne odobravam takega početja na cesti. Neumno pa se mi zdi izgubljati čas s takimi, ker nič ne zaleže. Običajno ga samo dodatno podžge, to pa vemo kam pripelje. Prej ali slej dobi svojo porcijo,.. že večkrat videno v praksi. dr.looney, lucif3rka, Bmflar in 2 others 5
Bmflar Objavljeno Oktober 22, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2017 pred 8 minutami, XTR pravi: Da ne bo pomote, ne odobravam takega početja na cesti. Neumno pa se mi zdi izgubljati čas s takimi, ker nič ne zaleže. Običajno ga samo dodatno podžge, to pa vemo kam pripelje. Prej ali slej dobi svojo porcijo,.. že večkrat videno v praksi. Yp, naravna selekcija Ninč., dr.looney in XTR 3
BIF Objavljeno Oktober 22, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2017 pred 8 minutami, XTR pravi: Da ne bo pomote, ne odobravam takega početja na cesti. Neumno pa se mi zdi izgubljati čas s takimi, ker nič ne zaleže. Običajno ga samo dodatno podžge, to pa vemo kam pripelje. Prej ali slej dobi svojo porcijo,.. že večkrat videno v praksi. ...kar ni naravno...odmre....in prav je tako. Le počakat je treba... Bmflar in dr.looney 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se