Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pred 28 minutami, twom pravi:

Daj ga vsaj enkrat pusti pri miru. Sej ga že tko dost žre...

Hec mora biti:jezik:

V slabo voljo me je spravil:ras: 

• Všeč mi je 2
  • Hvala 1
Objavljeno
pred 15 urami, DAMI34 pravi:

IMG_20171020_163657.thumb.jpg.4f5ab289010de3599aa3fce3cb12d112.jpg

kuga se je pa prpetlu....listje al kej..?

Objavljeno
pred 2 urami, Borutt pravi:

Izsiljevanje?:eek:

Spolzke gume :P

pred 58 minutami, Wakasaki pravi:

kuga se je pa prpetlu....listje al kej..?

Polito nekaj po cesti, pa sem spregledal in legel

pred 1 uro, twom pravi:

Daj ga vsaj enkrat pusti pri miru. Sej ga že tko dost žre...

Žre, žre, predvsem denarnico

Objavljeno

En je 4 € zaslužu na men :eek:

Fak, nisem vedu, da sem tolk vreden :P

Objavljeno (popravljeno)

....... idiot..... ki se je danes mimo naju peljal po zadnjem.....:angryrant1:

Ce si slucajno tu na MS ti povem, da si imbecil na kubik......:angryrant1:

Ce te kdaj srecam v zivo te bom direkt po gobc.....:angryrant1:

Ce imas tako zeljo po pozornosti pejt v cirkus ,  za zeljo po adrenalinu pa se loti base jump-a..... tako ne bos ogrozal drugih..... :angryrant1:

Popravljeno . Popravil dr.looney
Objavljeno

A je  sel  preblizu?  K  drgac  to  dobr zgleda  :) 

Objavljeno
pred 31 minutami, DinDiin pravi:

A je  sel  preblizu?  K  drgac  to  dobr zgleda  :) 

ja .... nekomu z miselnostjo na razvojni stopnji paramecija.....:mad: to se ne počne v javnem prometu..... in me prou boli k**** kako izgleda.....:mad:

Objavljeno
pred 1 minuto, dr.looney pravi:

ja .... nekomu z miselnostjo na razvojni stopnji paramecija.....:mad: to se ne počne v javnem prometu..... in me prou boli k**** kako izgleda.....:mad:

Pomiri se doktarca :OK:

Objavljeno
pred 1 minuto, notranc pravi:

Pomiri se doktarca :OK:

...sej sem čist mirna......:rolleyes:

Objavljeno
pred 5 minutami, dr.looney pravi:

Tako je, zaradi takih smo motoristi ožigosani kot divjaki :)

Objavljeno

Ah,  mal  ga je na  zadnjo dal, pa je vse  narobe. :D  

Objavljeno
pred 2 minutami, DinDiin pravi:

Naj gre na poligon pa se tam cirkusira, v mestu to res ni primerno...

• Všeč mi je 2
  • Hvala 1
Objavljeno
pred 3 minutami, DinDiin pravi:

..me zanima, ko bi šlo kaj narobe in bi v nekoga priletel, če bi bilo še smešno.....:mad:

• Všeč mi je 2
Objavljeno
20 minutes ago, DinDiin said:

Verjetno jo jezi ker ni tablce vidla. :D 

• Haha 1
Objavljeno
pred 9 minutami, XTR pravi:

Verjetno jo jezi ker ni tablce vidla. :D 

et tu brutus......

super, pol pa jokcate in stokcate ko je kej narobe...... da pa bi kdo imel tolk jajc, pa takemu oslu v fris povedal ...ne kje pa ful je car in faca..... japade...če se pa kdo drug obregene v to je pa ziher s tistim kej narobe...... 

sej vem da je to scanje v veter in da na koncu jaz izpadem kot ena tečna stara baba..... pa mi čist dol visi.....mogoče bo pa komu prebilo in videl da pa res ni treba vsake neumnosti zagovarjat in počet ...... sej vem utopična želja.....:rolleyes:

Objavljeno
pred 45 minutami, dr.looney pravi:

sej vem da je to scanje v veter in da na koncu jaz izpadem kot ena tečna stara baba..... pa mi čist dol visi.....mogoče bo pa komu prebilo in videl da pa res ni treba vsake neumnosti zagovarjat in počet ...... sej vem utopična želja.....:rolleyes:

Ma ne, ti si sam moralizatorka pa zateženka. Pa zase se morš brigat, ker kreteni, ki te ogrožajno na cesti niso tvoja stvar. Dokler se kak tak primerek ne znajde na Soči skup s 'kolk je lajf bad' članki v Slovenskih Novicah. Kot recimo ona dva pri Bohinju izpred parih dni. Za dirkališče in s tem povezane stroške pa mende uboge pare ne premorejo zadosti evrskih argumentov.

Tako da jim takoj nehaj kratit njihove ustavne pravice do kretenčenja po cesti, prosim. Hvala.

Objavljeno
1 hour ago, dr.looney said:

ena tečna stara baba..... pa mi čist dol visi.....

:huh:

:?

A obe?

• Haha 3
Objavljeno
Pravkar, Zok pravi:

:huh:

:?

A obe?

ja gravitacije deluje na obe ne kr na eno...... :lol1:kok lahko to sploh vprašaš..... a nisi nč v šolo hodu.....:lol1:

Objavljeno

:blush:

Objavljeno
pred 9 minutami, Zok pravi:

:blush:

A si jo mogu za jezik vlečt :P

• Haha 3
Objavljeno
10 hours ago, NinaBina said:

A si jo mogu za jezik vlečt :P

A jezik ji dol visi? :huh:

• Haha 3
Objavljeno

Krvav žulj pri trtici, včeraj gonil pitbike na Brniku skor cel dan in zdej plačujem (ritno) ceno:dry:

Objavljeno
15 hours ago, dr.looney said:

et tu brutus......

super, pol pa jokcate in stokcate ko je kej narobe...... da pa bi kdo imel tolk jajc, pa takemu oslu v fris povedal ...ne kje pa ful je car in faca..... japade...če se pa kdo drug obregene v to je pa ziher s tistim kej narobe...... 

Da ne bo pomote, ne odobravam takega početja na cesti. Neumno pa se mi zdi izgubljati čas s takimi, ker nič ne zaleže. Običajno ga samo dodatno podžge, to pa vemo kam pripelje. Prej ali slej dobi svojo porcijo,.. že večkrat videno v praksi. 

Objavljeno
pred 8 minutami, XTR pravi:

Da ne bo pomote, ne odobravam takega početja na cesti. Neumno pa se mi zdi izgubljati čas s takimi, ker nič ne zaleže. Običajno ga samo dodatno podžge, to pa vemo kam pripelje. Prej ali slej dobi svojo porcijo,.. že večkrat videno v praksi.

Yp, naravna selekcija :blush:

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 8 minutami, XTR pravi:

...kar ni naravno...odmre....in prav je tako.  Le počakat je treba...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!