Kaldu Objavljeno November 3, 2017 Opozori Objavljeno November 3, 2017 Današnji obisk DARS-a, Avto totalka, izrezal sem vineto, z računom o nakupu vinete, talonom( ki ti ostane, ko prilepiš nalepko) in kopijami odjavljene prometne; KURA na DARSU pa hoče še potrdilo o oddaji vozila v ekološko uničenje. ŽE tako ti zavarovalnica pusti razbitino za "neko" vrednost, sedaj pa cigani od DARSA hočejo, da peljem ostanek na uničenje, da izdajo letno vinjeto. Torej; a) kar ti ostane od totalke, ne smeš prodati po delih ali v celoti, ampak za standarde DARS-a ekološko uničiti. Kako dobiti nazaj "vrednost" ostanka in še poplačati transport totalke do ekologov pa DARS ne zanima. b)pri nakupu nadomestnega vozila plačati jim ciganom DARS-a ponovno novo vinjeto, kljub temu, da stara ni več in ne more biti v uporabi. c) Edino kar ti ostane v tem primeru (po logiki DARS) je plačati zamenjavo stekla, na totalki, da dobiš nadomestno vinjeto. d) za zadovoljstvo svoje duše prvič, ko vidim DARS-ovce na parkirišču pred gostilno prerezati jim vsak dve gumi, bandi pokvarjeni, kradljivi. Uf sedaj mi je kar lažje, samo nož moram dati v avto. P.S. sliko prilagam, da ne bo kakšen pametnjakovič razlagal o popravilih totalke. P.S.1 ali ve kdo, kje parkirajo šefi DARS-a? notranc, bobi1001, Grut in 8 others 1 10
dr.looney Objavljeno November 3, 2017 Opozori Objavljeno November 3, 2017 Ob 3. 11. 2017 ob 14:06, Kaldu pravi: P.S.1 ali ve kdo, kje parkirajo šefi DARS-a? V Celju na parkiriscu pri zelezniski postaji .. .... ...... menda..... bobi1001, Bmflar in Alla 3
maus Objavljeno November 3, 2017 Opozori Objavljeno November 3, 2017 pred 15 minutami, Kaldu pravi: Današnji obisk DARS-a, Poglej 38.člen zakona ... če ti kaj prav pride ... Zakon je sprejel Državni zbor RS tole je tudi men glupo .. ampak... več ne morm pomagat https://www.uradni-list.si/glasilo-uradni-list-rs/vsebina/121262#!/Zakon-o-cestninjenju-(ZCestn) bobi1001 1
Ninč. Objavljeno November 3, 2017 Opozori Objavljeno November 3, 2017 Eno uro smo ble s popoldankami, ampak ena mi je vso energijo požrla bobi1001, Grut in notranc 1 2
dr.looney Objavljeno November 3, 2017 Opozori Objavljeno November 3, 2017 pred 37 minutami, NinaBina pravi: Eno uro smo ble s popoldankami, ampak ena mi je vso energijo požrla bobi1001, Ninč. in notranc 2 1
Ninč. Objavljeno November 4, 2017 Opozori Objavljeno November 4, 2017 Še kr brez gat Kor13, Grut, gretzky in 4 others 3 2 1 1
Grut Objavljeno November 4, 2017 Opozori Objavljeno November 4, 2017 pred 1 minuto, NinaBina pravi: Še kr brez gat lidlovo urečko si natakn na rit ... notranc, Ninč., bobi1001 in 3 others 1 4 1
Ninč. Objavljeno November 4, 2017 Opozori Objavljeno November 4, 2017 pred 20 minutami, maiden pravi: lidlovo urečko si natakn na rit ... Od une mi bo še tamala zmrznla VS800, Grut, gretzky in 5 others 1 4 2 1
Lila333 Objavljeno November 4, 2017 Opozori Objavljeno November 4, 2017 Pravkar, NinaBina pravi: Od une mi bo še tamala zmrznla Baje plastika zadržuje toploto Grut, bobi1001, Ninč. in 2 others 2 3
bobi1001 Objavljeno November 4, 2017 Opozori Objavljeno November 4, 2017 pred 2 urami, Lila333 pravi: Baje plastika zadržuje toploto Pol bo pa vsa prešvicana Bmflar, Ninč., Lila333 in 3 others 1 5
gretzky Objavljeno November 4, 2017 Opozori Objavljeno November 4, 2017 pred 3 urami, NinaBina pravi: Še kr brez gat Ojoj. Te nič ne skrbi vnetje mehurja? Samo vprašam... bobi1001, Bmflar in dr.looney 1 2
Ninč. Objavljeno November 4, 2017 Opozori Objavljeno November 4, 2017 pred 20 minutami, gretzky pravi: Ojoj. Te nič ne skrbi vnetje mehurja? Samo vprašam... Ne, sej vidiš, da so me ze oblekl dr.looney, Lila333, gretzky in 3 others 6
gretzky Objavljeno November 4, 2017 Opozori Objavljeno November 4, 2017 pred 8 minutami, NinaBina pravi: Ne, sej vidiš, da so me ze oblekl Ok, potem pa bom lahko mirno spal. Ker me ne bo skrbelo za tvoje urološke težave. Bmflar, Lila333, bobi1001 in 3 others 2 3 1
Zok Objavljeno November 6, 2017 Opozori Objavljeno November 6, 2017 (popravljeno) Zdejle grem na tehnicnega... ...pa bom mel v avtu tri originalno zapakirane komplete za prvo pomoc. edited: no, zdej imam se dva, ampak mi bodo tamkajsnji stricje v imenu zakona prodali se enega... Popravljeno November 6, 2017. Popravil Zok Bmflar, notranc, dr.looney in 2 others 1 2 2
Zok Objavljeno November 6, 2017 Opozori Objavljeno November 6, 2017 ...sem ze prej imel stiri komplete, pa sploh vedel nisem... original komplet, dva "nasa" avtomobilisticna in starega motoristicnega. Pa ker mi ni bilo potrebno kupiti se petega (ceprav so vsi stirje originalno zapakirani kljub pretecenem roku), se za danes umikam iz te teme. bobi1001, notranc in dr.looney 3
lucif3rka Objavljeno November 7, 2017 Opozori Objavljeno November 7, 2017 Ni delovalo. bobi1001, Zok, GoBobi in 7 others 1 7 2
.... Objavljeno November 7, 2017 Opozori Objavljeno November 7, 2017 Hudičevko bo pa lih poslušal bobi1001, lucif3rka, gretzky in 2 others 5
Ninč. Objavljeno November 10, 2017 Opozori Objavljeno November 10, 2017 Sodelavke... v petek ob dveh ona men živc potegne. Za pretepst, direkt dr.looney, notranc, Bmflar in 1 other 1 2 1
dr.looney Objavljeno November 10, 2017 Opozori Objavljeno November 10, 2017 pred 43 minutami, NinaBina pravi: Sodelavke... v petek ob dveh ona men živc potegne. Za pretepst, direkt Nea se sekirat..... se ne splaca..... Grut, Bmflar, notranc in 1 other 2 1 1
Grut Objavljeno November 10, 2017 Opozori Objavljeno November 10, 2017 pred 18 minutami, dr.looney pravi: Nea se sekirat..... se ne splaca..... kva da ne...tako sam pučakaš v garderobi...nardiš ji zastoj mejk ap ukol ukolarjou,ugriznš jo za vratno žilo,pa na kurji uč ji stopiš... Wakasaki, Zok, Ninč. in 4 others 1 6
Ninč. Objavljeno November 10, 2017 Opozori Objavljeno November 10, 2017 Hvala pikec Sej vem da se ne, sam pač obstaja tud življenje izven delovnega časa... Grut, Bmflar, notranc in 1 other 1 2 1
Grut Objavljeno November 10, 2017 Opozori Objavljeno November 10, 2017 pred 1 minuto, NinaBina pravi: Hvala pikec Sej vem da se ne, sam pač obstaja tud življenje izven delovnega časa... točno tko...zdej se pa naprau pa vn pejt na en kebab.... Bmflar, dr.looney in notranc 3
dr.looney Objavljeno November 10, 2017 Opozori Objavljeno November 10, 2017 pred 1 minuto, maiden pravi: kva da ne...tako sam pučakaš v garderobi...nardiš ji zastoj mejk ap ukol ukolarjou,ugriznš jo za vratno žilo,pa na kurji uč ji stopiš... Tolk cajta si ze na svetu pa ne ves, da je ignoriranje najvisja stopnja nasilja...... P.S. ..... pol pa praus da sem jest nasilna..... poglej sebe.... sej ti vratna žila tolk utripa da jo jest slisim .... Bmflar, Grut, notranc in 1 other 1 1 2
Grut Objavljeno November 10, 2017 Opozori Objavljeno November 10, 2017 pred 1 minuto, dr.looney pravi: Tolk cajta si ze na svetu pa ne ves, da je ignoriranje najvisja stopnja nasilja...... P.S. ..... pol pa praus da sem jest nasilna..... poglej sebe.... sej ti vratna žila tolk utripa da jo jest slisim .... tebe bom pa takoj zdela prjavu u uni t seksualniški temi...k me nasilniško nasiljuješ k me tok ignoreraš....ježouka... pred 3 minutami, dr.looney pravi: Tolk cajta si ze na svetu pa ne ves, da je ignoriranje najvisja stopnja nasilja...... P.S. ..... pol pa praus da sem jest nasilna..... poglej sebe.... sej ti vratna žila tolk utripa da jo jest slisim .... pa še to..to ni vratna,temveč kurčna žila... dr.looney, Bmflar, Ninč. in 1 other 1 1 1 1
Ninč. Objavljeno November 10, 2017 Opozori Objavljeno November 10, 2017 @maiden smanji doživljaj sej ti nč noče. Ti je čist lepo povedala Grut in Bmflar 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se