Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Današnji obisk DARS-a,

Avto totalka, izrezal sem vineto, z računom o nakupu vinete, talonom( ki ti ostane, ko prilepiš nalepko) in kopijami odjavljene prometne; KURA na DARSU pa hoče še potrdilo o oddaji vozila v ekološko uničenje. ŽE tako ti zavarovalnica pusti razbitino za "neko" vrednost, sedaj pa cigani od DARSA hočejo, da peljem ostanek na uničenje, da izdajo letno vinjeto. Torej;

a) kar ti ostane od totalke, ne smeš prodati po delih ali v celoti, ampak za standarde DARS-a ekološko uničiti. Kako dobiti nazaj "vrednost" ostanka in še poplačati transport totalke do ekologov pa DARS ne zanima.

b)pri nakupu nadomestnega vozila plačati jim ciganom DARS-a ponovno novo vinjeto, kljub temu, da stara ni več in ne more biti v uporabi.

c) Edino kar ti ostane v tem primeru (po logiki DARS) je plačati zamenjavo stekla, na totalki, da dobiš nadomestno vinjeto.

d) za zadovoljstvo svoje duše prvič, ko vidim DARS-ovce na parkirišču pred gostilno prerezati jim vsak dve gumi, bandi pokvarjeni, kradljivi. 

Uf sedaj mi je kar lažje, samo nož moram dati v avto.

P.S. sliko prilagam, da ne bo kakšen pametnjakovič razlagal o popravilih totalke.

P.S.1 ali ve kdo, kje parkirajo šefi DARS-a?

20170922_101623_HDR.jpg

Objavljeno
Ob 3. 11. 2017 ob 14:06, Kaldu pravi:

P.S.1 ali ve kdo, kje parkirajo šefi DARS-a?

V Celju na parkiriscu pri zelezniski postaji .. .... :whistle: ...... menda..... 

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Eno uro smo ble s popoldankami, ampak ena mi je vso energijo požrla :slap:

• Haha 1
  • Zmeden 2
Objavljeno
pred 37 minutami, NinaBina pravi:

Eno uro smo ble s popoldankami, ampak ena mi je vso energijo požrla :slap:

:friend1:

• Všeč mi je 2
  • Hvala 1
Objavljeno
pred 20 minutami, maiden pravi:

lidlovo urečko si natakn na rit ... :lol1:

Od une mi bo še tamala zmrznla :P

Objavljeno
Pravkar, NinaBina pravi:

Od une mi bo še tamala zmrznla :P

Baje plastika zadržuje toploto :D

Objavljeno
pred 2 urami, Lila333 pravi:

Baje plastika zadržuje toploto :D

Pol bo pa vsa prešvicana :eek:

Objavljeno
pred 3 urami, NinaBina pravi:

Še kr brez gat :angryrant2:

Ojoj. Te nič ne skrbi vnetje mehurja? Samo vprašam...

• Haha 1
  • Zmeden 2
Objavljeno
pred 20 minutami, gretzky pravi:

Ojoj. Te nič ne skrbi vnetje mehurja? Samo vprašam...

Ne, sej vidiš, da so me ze oblekl :lol1:

Objavljeno
pred 8 minutami, NinaBina pravi:

Ne, sej vidiš, da so me ze oblekl :lol1:

Ok, potem pa bom lahko mirno spal. Ker me ne bo skrbelo za tvoje urološke težave. ;) 

Objavljeno (popravljeno)

Zdejle grem na tehnicnega... ...pa bom mel v avtu tri originalno zapakirane komplete za prvo pomoc. :dry:

edited: no, zdej imam se dva, ampak mi bodo tamkajsnji stricje v imenu zakona prodali se enega...

Popravljeno . Popravil Zok
Objavljeno

...sem ze prej imel stiri komplete, pa sploh vedel nisem... :lol1:original komplet, dva "nasa" avtomobilisticna in starega motoristicnega. :cool:

Pa ker mi ni bilo potrebno kupiti se petega (ceprav so vsi stirje originalno zapakirani kljub pretecenem roku), se za danes umikam iz te teme. :P

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Sodelavke... v petek ob dveh ona men živc potegne. :angryrant2:

Za pretepst, direkt :dry:

Objavljeno
pred 43 minutami, NinaBina pravi:

Sodelavke... v petek ob dveh ona men živc potegne. :angryrant2:

Za pretepst, direkt :dry:

Nea se sekirat..... se ne splaca..... :friend1:

Objavljeno
pred 18 minutami, dr.looney pravi:

Nea se sekirat..... se ne splaca..... :friend1:

kva da ne...tako sam pučakaš v garderobi...nardiš ji zastoj mejk ap ukol ukolarjou,ugriznš jo za vratno žilo,pa na kurji uč ji stopiš...:dry:

Objavljeno

Hvala pikec :winkiss:

Sej vem da se ne, sam pač obstaja tud življenje izven delovnega časa...

Objavljeno
pred 1 minuto, NinaBina pravi:

Hvala pikec :winkiss:

Sej vem da se ne, sam pač obstaja tud življenje izven delovnega časa...

točno tko...zdej se pa naprau pa vn pejt na en kebab....:cool:

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 1 minuto, maiden pravi:

kva da ne...tako sam pučakaš v garderobi...nardiš ji zastoj mejk ap ukol ukolarjou,ugriznš jo za vratno žilo,pa na kurji uč ji stopiš...:dry:

Tolk cajta si ze na svetu pa ne ves, da je ignoriranje najvisja stopnja nasilja...... :winkiss:

P.S.  

..... pol pa praus da sem jest nasilna..... poglej sebe.... sej ti vratna žila tolk utripa da jo jest slisim .... :ras:

Objavljeno
pred 1 minuto, dr.looney pravi:

Tolk cajta si ze na svetu pa ne ves, da je ignoriranje najvisja stopnja nasilja...... :winkiss:

P.S.  

..... pol pa praus da sem jest nasilna..... poglej sebe.... sej ti vratna žila tolk utripa da jo jest slisim .... :ras:

tebe bom pa takoj zdela prjavu u uni t seksualniški temi...k me nasilniško nasiljuješ k me tok ignoreraš....ježouka...:dry:

pred 3 minutami, dr.looney pravi:

P.S.  

pa še to..to ni vratna,temveč kurčna žila...:ras:

Objavljeno

@maiden smanji doživljaj :P sej ti nč noče. Ti je čist lepo povedala

• Zmeden 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!