Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pred 2 minutami, NinaBina pravi:

@maiden smanji doživljaj :P sej ti nč noče. Ti je čist lepo povedala

bl ga že ne morem smanjit,k ga že zdej kumi najdem...:cry:

Objavljeno
pred 18 urami, NinaBina pravi:

Sodelavke... v petek ob dveh ona men živc potegne. :angryrant2:

Za pretepst, direkt :dry:

In kaj čakaš - čelno prec !

Objavljeno (popravljeno)

Do 6. septembra 2009, sem bil na današnji dan, ob taki uri, že na martinovanju v Karlotovi kleti v Vipavi ...

Popravljeno . Popravil RobiRoberto
Objavljeno
pred 43 minutami, NinaBina pravi:

Spet voda :cry::slap:

:friend1:

Objavljeno

... vulkanski pepel?!?   :huh:

Objavljeno
pred 2 minutami, Zivnorc pravi:

Vidim, da rabiš en Loonelyn :twak:

• Haha 3
Objavljeno
pred 3 urami, bobi1001 pravi:

:friend1:

Kje? A v kolenu? ..... :huh: ..... :friend1:

• Haha 2
Objavljeno
pred eno uro, Zivnorc pravi:

V Ljubljani to belo sranje on 6.30 je padalo na polno, ko sem se peljal na gorenjsko pa nič.

Torej ni vulkanski pepel, ampak pepel Ljubljanske toplarne:D.

Objavljeno

morm rečt, da sm čist na dnu zaradi nouga delounega vikenda :dry:

morm, ker spremlajo vse moje poteze :huh: 

Objavljeno (popravljeno)
pred 6 minutami, maus pravi:

morm rečt, da sm čist na dnu zaradi nouga delounega vikenda :dry:

morm, ker spremlajo vse moje poteze :huh: 

Oh ti uboga žvauca...... :friend1:

A rabis pogovor...... :lol1:

Popravljeno . Popravil dr.looney
Objavljeno

.

.... miljon stopetdeset tisoč ur čakanja pr vulkanizerju na menjavo zimskih gumic ... :(

Objavljeno
pred 29 minutami, pik1 pravi:

.

.... miljon stopetdeset tisoč ur čakanja pr vulkanizerju na menjavo zimskih gumic ... :(

....tud mene...sploh ne pridem na vrsto....pa skor soseda sva :cry: z vulkanizerjem...

Objavljeno

Moj francoz na 4 kolesa mi pred službo ni hotel vžgati. Zamudil v nočno, spil kavico (k drugač sploh ne pijem kave) za živce in tuhtam kaj bi lahko bilo. Piše mi pa drugače steering not locked, volana ne gre zaklenit, bremza trda. Upam samo da akumulator zeza, drugače bo to verjetno draga šola. Grem delat, da malce pozabim na to. :headbang:

• Žalosten 3
Objavljeno
pred 10 urami, dr.looney pravi:

Oh ti uboga žvauca...... :friend1:

A rabis pogovor...... :lol1:

ne :P

Objavljeno
pred 3 urami, pik1 pravi:

31.10. sem bil takoj na vrsti :P

Objavljeno
pred 11 minutami, Arzen pravi:

Moj francoz na 4 kolesa mi pred službo ni hotel vžgati. Zamudil v nočno, spil kavico (k drugač sploh ne pijem kave) za živce in tuhtam kaj bi lahko bilo. Piše mi pa drugače steering not locked, volana ne gre zaklenit, bremza trda. Upam samo da akumulator zeza, drugače bo to verjetno draga šola. Grem delat, da malce pozabim na to. :headbang:

Alfa u garaži dela kt urca... no ja urca mu dela, za mašino nisem čist prepričan, ker jo nism dons zaverglu :P

Objavljeno (popravljeno)
1 hour ago, HD-Dyna said:

Jaz sem si sam menjal :P

1 hour ago, Arzen said:

Kljucavnica volana - nisi prvi z Renaultom s to napako.

Ko ze omenjas akumulator - na mojem bemvejlnu sem se pred kakim mesecem imel marsikatero neljubo napako... ...zjutraj zazenem, vzge popolnoma normalno, 10 ali 15 sekund kasneje pa - emission system fault, 4x4 malfunction, gearbox malfunction, takeoff assist inoperative, DSC failure, ABS failure, blablabla... ...prakticno vse na motornem delu CAN-busa je bilo hin, motor pa ugasnil - oz. je se nekako zaganjajoce vztrajal ce sem ga drzal nad 1500 rpm kaksnih 20 sekund ali vec. Potem ko je enkrat zacel delovati stabilno sem ga za minuto izklopil, nazaj prizgal, in vse je bilo OK. Diagnostika je javljala napake na CAN busu.

Menjal sem akumulator, in ves ostali eksorcizem je naenkrat postal odvec. :) Stari akumulator pa se vedno pokaze skoraj 400 A zagonskega toka in cca 35 Ah. :huh:

Popravljeno . Popravil Zok
Objavljeno
pred 37 minutami, Zok pravi:

Jaz sem si sam menjal :P

Kljucavnica volana - nisi prvi z Renaultom s to napako.

Ko ze omenjas akumulator - na mojem bemvejlnu sem se pred kakim mesecem imel marsikatero neljubo napako... ...zjutraj zazenem, vzge popolnoma normalno, 10 ali 15 sekund kasneje pa - emission system fault, 4x4 malfunction, gearbox malfunction, takeoff assist inoperative, DSC failure, ABS failure, blablabla... ...prakticno vse na motornem delu CAN-busa je bilo hin, motor pa ugasnil - oz. je se nekako zaganjajoce vztrajal ce sem ga drzal nad 1500 rpm kaksnih 20 sekund ali vec. Potem ko je enkrat zacel delovati stabilno sem ga za minuto izklopil, nazaj prizgal, in vse je bilo OK. Diagnostika je javljala napake na CAN busu.

Menjal sem akumulator, in ves ostali eksorcizem je naenkrat postal odvec. :) Stari akumulator pa se vedno pokaze skoraj 400 A zagonskega toka in cca 35 Ah. :huh:

Problem je samo, da je moj novejši in ima električno ključavnico. :panic:

Objavljeno
pred 1 uro, HD-Dyna pravi:

.

... ja ... tud jest sem že slišal, da tam okrog julija in avgusta vulkanizerji nimajo prov neke hude gužve ... :eek:

... bom od zdej naprej avgusta menjal zimske gume ... :kva2:

• Haha 2
Objavljeno
9 minutes ago, Arzen said:

Problem je samo, da je moj novejši in ima električno ključavnico. :panic:

Sej o tej, "novejsi" (cca 15 let ali manj) kljucavnici govorim. :P

Objavljeno
pred 3 minutami, RobiRoberto pravi:

:angryrant1:

IMG_3870.JPG.be315e8dba6f329289cae0249cfba42a.JPG

imaš kaj viška! :dry:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!