Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

da je že ponedeljek in da je šele ponedeljek :rolleyes: :headbang:

Objavljeno

Tko k vsak pondelk, pondelk :closedeyes:

Objavljeno
Klasika .... budilka :krneki:

Ejga, hrčo... ...daj se v kakšen drugi časovni pas preseli; oz. seliš se lahko vsakih nekaj dni, ko jet-lag popusti. Ne bo več težav z budilko. Garantirano. :P :D :krneki:

Objavljeno

OK prou, ne bom več težila z mojo dnevno moro - BUDILKO - grem in me ne bo več nazaj :cry:

Objavljeno

Film se mi je strgal in to dobesedno. Pa-pa fotke :(

Objavljeno

Skrajna neresnost avto-moto černe, danes je preteklo že 1 teden pa mi še zdaj niso posredovali cene za avto :BUA: :BUA: :BUA: :angry: :angry: :angry:

Objavljeno

Prekleta šola k nima nobenih pravil pa zakona :headbang: :headbang: :headbang: :angry: :angry:

Objavljeno

sami nervozni ljudje okrog mene :headbang:

Objavljeno

vreme, vreme, vreme, šiht, šiht, šiht :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Objavljeno

Nisem z motorjem v službi! :headbang: 'benti dž!

Objavljeno

dž, motor u garaž, šiht, tork, vremenski vpliv... :SS

Objavljeno

Ne vmešavam se v službo onih tam zgoraj, ampak, eeeeej, ... tako zalivat pa nas ni treba !!!!

:headbang: :headbang: :headbang:

Objavljeno
Ne vmešavam se v službo onih tam zgoraj, ampak, eeeeej, ... tako zalivat pa nas ni treba !!!!

eee, se strinjam s tebo

Objavljeno

je bolnišnico Franjo odplaknilo...vsaj nekaj haska :)

Objavljeno

ocitno razsajajo neke viroze... in jaz sem mislila na kolo... bom bolj v postelji kot na kolesu :unsure:

Objavljeno

Od slabe volje danes samo spoznanje, da se dan konča že ob 23.59:59, ne pa ob 47:119:119 :)

Objavljeno

zaliva mi v stanovanje :trance_33_sleep: :slap:

Objavljeno

Neki stari peder, ker je zaradi dežja pred mano vozil 30 (po števcu). In to triliterskega dizlaža A6. Aja, omejitev je bila 70.

Je pa res, vožnjo je prilagodil razmeram.....

Zakaj se določenega folka ne da ugasnit? Tak kot televizijo, z lahkoto, z daljincem.

Objavljeno

Marskej, sem pa vesela, da imam dobre prjatle, k te mal potolažjo pa pustijo, da se z njimi napiješ :worship:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!