Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pred 9 minutami, maus pravi:

jih komu podariš za nou let in ga v dobro volo sprauš :huh: 

Komu pa?...... :hmm:

• Haha 2
Objavljeno
pred 4 urami, dr.looney pravi:

........ da ni več kart za koncert Enrique-ja.......  :cry:

jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii  :lol1:

• Haha 2
  • Žalosten 1
Objavljeno

...da sem danes naredil totalko z avtom in še nekako tehtam, ali iti zaradi reber v bolnico - jebiga, zafukal stran vrednost enega GS mopeda...

Objavljeno
pred 1 uro, Erik99 pravi:

...da sem danes naredil totalko z avtom in še nekako tehtam, ali iti zaradi reber v bolnico - jebiga, zafukal stran vrednost enega GS mopeda...

ne razmišljaj ampak pojdi, ker ju3 bo še bolj bolelo.

Objavljeno
pred 30 minutami, DAMI34 pravi:

ne razmišljaj ampak pojdi, ker ju3 bo še bolj bolelo.

Thx, bom počakal do ju3, vidim pa, da je čedalje slabše..., jebiga, draga šola..., vonja sprožitve erbegov pa ne bom zlepa pozabil...

Objavljeno
pred 3 minutami, Erik99 pravi:

Thx, bom počakal do ju3, vidim pa, da je čedalje slabše..., jebiga, draga šola..., vonja sprožitve erbegov pa ne bom zlepa pozabil...

Pojdi takoj, drugače ti bo vsako minuto bolj žal da nisi šel. Tudi jutri te bodo drugače "obravnavali", ker bo poškodba stara že en dan.

Objavljeno
pred 3 urami, Erik99 pravi:

v bolnico...TAKOJ!!!!!...... :eek:

Objavljeno
pred 19 urami, Erik99 pravi:

zdej je že yu3, v katero temo boš objavil rezultate: upam da v dobro voljo. :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 50 minutami, DAMI34 pravi:

zdej je že yu3, v katero temo boš objavil rezultate: upam da v dobro voljo. :P

bom kar tu dopisal, sedajle je nekaj bolje - verjetno zaradi naklofena, se je pa zjutraj res razbolelo - thx vsem za nasvete:). Mora pa malo boleti, da bo šola bolj zalegla...:(. Ženi pa kapo dol za razumevanje in skrb - jaz bi čisto drugače reagiral:blush:

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Vetrolom v zgornjesavinjskih gozdovih 11,12 decembra ,danes prve bolj realne ,nikakor dokončne ocene škode :1,500.000 kubičnih metrov lesa .Neverjetno :O:(

• Žalosten 3
Objavljeno
Ob 22. 12. 2017 ob 21:35, Mavti pravi:

Vetrolom v zgornjesavinjskih gozdovih 11,12 decembra ,danes prve bolj realne ,nikakor dokončne ocene škode :1,500.000 kubičnih metrov lesa .Neverjetno :O:(

Za nekatere odlična priložnost za dober zaslužek. Blejsko Bohinjske gozdove je lubadar dobesedno zmasakriral.  Poznam kar nekaj fantov, ki so prej "murkslali" za slabega jurja v Elanu, na LIPu...idt. Potem kupili rabljene gozdarske stroje....tri leta pozneje...novi J.Deeri, Valtre, Stayerji....nove hiše v izgradnji, pa seveda obvezen nov pick up pred bajto.

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)
Ob 12/24/2017 ob 11:49, Tedybear pravi:

Za nekatere odlična priložnost za dober zaslužek. Blejsko Bohinjske gozdove je lubadar dobesedno zmasakriral.  Poznam kar nekaj fantov, ki so prej "murkslali" za slabega jurja v Elanu, na LIPu...idt. Potem kupili rabljene gozdarske stroje....tri leta pozneje...novi J.Deeri, Valtre, Stayerji....nove hiše v izgradnji, pa seveda obvezen nov pick up pred bajto.

Ja saj to se pa strinjam, še najmajn bodo od tega imeli lastniki gozdov:mad:

Popravljeno . Popravil Mavti
Objavljeno

Neuspeli marmeladni zepki... a je blo treba mimo recepta... prou mi je! Bodo pa namazane snite od testa :dry:

Objavljeno
pred 14 urami, NinaBina pravi:

Neuspeli marmeladni zepki... a je blo treba mimo recepta... prou mi je! Bodo pa namazane snite od testa :dry:

.

... jih pa zato mal več pojej :kva2:

Objavljeno
pred 3 urami, pik1 pravi:

.

... jih pa zato mal več pojej :kva2:

Je že v bio odpadkih :ras:

Objavljeno

Presrani Rusi......cesta do slapu Peričnik in naprej v dolino Vrata je vsako zimo zaprta. Spoh, če je sneg. Na vhodu v dolino je postavljen znak- prepovedan promet za vsa vozila. Pač...postane peš cona. In se ti najde skupina Rusov z terenci, ki slalomirajo med pohodniki.  Ko sem jih vprasal, če so vidli znak za prepoved, so prikimali, ampak...na netu so prebrali, da je cesta do Aljaževega doma...verjetno so me razumeli, ko sem jim hebal mater naglas.

• Všeč mi je 3
Objavljeno

...... en član, ki me je vedno nasmejal..... me je zdej spravu u slabo voljo , ker je trmast k mula ..... zelo sem razocarana...:(:angryrant2:

• Haha 2
Objavljeno

.... razna pisma, da sem zadel na loteriji in razne oporoke itd, ki jih skoraj dnevno dobivam na mail.

ma jset bi mogu bit že večkratni miljonar:wallbash: kokr mi ludje zapuščajo. Tole sem pa spet dons dubu. premišljujem, da bi počas kr službo pustu:lol1:

Google_NEW_YEAR_AWARD.jpg

image.thumb.png.56e9554dedfc89b669e4537478c3173b.png
Objavljeno
pred 19 minutami, notranc pravi:

.... razna pisma, da sem zadel na loteriji in razne oporoke itd, ki jih skoraj dnevno dobivam na mail.

ma jset bi mogu bit že večkratni miljonar:wallbash: kokr mi ludje zapuščajo. Tole sem pa spet dons dubu. premišljujem, da bi počas kr službo pustu:lol1:

Google_NEW_YEAR_AWARD.jpg

image.thumb.png.56e9554dedfc89b669e4537478c3173b.png

Dej še men prepošl, da bova na istem  :lol1:

Objavljeno
pred eno uro, VS800 pravi:

Dej še men prepošl, da bova na istem  :lol1:

ti mi lepo nakaž 10% pa ti vse prepustim:D

Objavljeno (popravljeno)

....ne samo v slabo voljo, temveč v žalost me je spravilo to, da si ljudje nabavijo psa, ki je za njihov slog življenja in neizkušenost pri vzgoji pasme ter zahteva odločnega in samozavestnega lastnika, totalno neprimeren. In potem bo spet uboga žival na udaru, ker se bo začela temu primerno tudi obnašat ...

Popravljeno . Popravil Akito
Objavljeno

Kreteni v EHF-u!  :angryrant1::angryrant1::angryrant1::angryrant1::angryrant1::angryrant1::angryrant1::angryrant1::angryrant1::angryrant1::angryrant1::angryrant1::angryrant1::angryrant1::angryrant1::angryrant1::angryrant1::angryrant1:

• Všeč mi je 3

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!