thumper Objavljeno November 28, 2018 Opozori Objavljeno November 28, 2018 Ob 21. 11. 2018 ob 18:35, Ninč. pravi: Blesav kroj srajce in razporeditev gumbov, ena številka večje in še vseen lukna med joški si začela pivo pit pa te glava boli? kojeinternetnastran.si.....pa piše rok dobave 1-2 dni..naroču in plačal v nedeljo pa do danes ni mejla da je šlo iz skladišča k je verjetno v nemčiji.. kanta pa stoji pr mehankarju..
Zivnorc Objavljeno November 28, 2018 Opozori Objavljeno November 28, 2018 (popravljeno) Ob 21. 11. 2018 ob 18:35, Ninč. pravi: .... in še vseen lukna med joški .... ja do kod jih pa imaš?!?.. Popravljeno November 28, 2018. Popravil Zivnorc Ninč., Zok in Kor13 3
Ninč. Objavljeno November 28, 2018 Opozori Objavljeno November 28, 2018 Jao, kolk enih podvprašanj dr.looney in Zivnorc 2
Igi Pop Objavljeno November 28, 2018 Opozori Objavljeno November 28, 2018 pred 2 minutami, Ninč. pravi: Jao, kolk enih podvprašanj Zakaj pa nisa dodala slike in bi bilo vse jasno? Če ti je nerodno lahko pokriješ obraz in te bomo lahko prepoznali samo po joških. Takole bomo gledali . dr.looney in Zivnorc 2
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno November 28, 2018 Opozori Objavljeno November 28, 2018 Konec sezone 2018! Ella, Akito, DAMI34 in 8 others 3 8
Kaldu Objavljeno November 28, 2018 Opozori Objavljeno November 28, 2018 pred 1 uro, thumper pravi: kojeinternetnastran.si.....pa piše rok dobave 1-2 dni..naroču in plačal v nedeljo pa do danes ni mejla da je šlo iz skladišča k je verjetno v nemčiji.. kanta pa stoji pr mehankarju.. Preberi še enkrat, po navadi napišejo, da je rok dobave od pošiljanja iz njihovega skladišča. Koliko traja, da odpošljejo pa je druga zgodba. Tako sem naročil zadnjo gumo, po 19 dneh so mi jo dostavili. Vmes sem že kupil novo, jo zmontiral in naredil 2000 km. Ko sem reklamiral, mi je neprijazna uslužbenka povedala, da je res rok dobave 3-4 dni ampak od trenutka, ko jo pošljejo. Kdaj bodo poslali pa ne ve.
Kugelschreiber Objavljeno November 28, 2018 Opozori Objavljeno November 28, 2018 4 minutes ago, Kaldu said: Preberi še enkrat, po navadi napišejo, da je rok dobave od pošiljanja iz njihovega skladišča. Koliko traja, da odpošljejo pa je druga zgodba. Tako sem naročil zadnjo gumo, po 19 dneh so mi jo dostavili. Vmes sem že kupil novo, jo zmontiral in naredil 2000 km. Ko sem reklamiral, mi je neprijazna uslužbenka povedala, da je res rok dobave 3-4 dni ampak od trenutka, ko jo pošljejo. Kdaj bodo poslali pa ne ve. Ker gume kupim kar pri vulkanizerju, se ne bom nafukal, ampak kdo, leta 2018, rabi 3 tedne za dostavo gume, pa bi moral napisat. O joj.
Kaldu Objavljeno November 28, 2018 Opozori Objavljeno November 28, 2018 (popravljeno) pred 2 urami, Kugelschreiber pravi: Ker gume kupim kar pri vulkanizerju, se ne bom nafukal, ampak kdo, leta 2018, rabi 3 tedne za dostavo gume, pa bi moral napisat. O joj. gumedirekt.com Popravljeno November 28, 2018. Popravil Kaldu
Buschi Objavljeno November 28, 2018 Opozori Objavljeno November 28, 2018 pred 32 minutami, Kaldu pravi: gumedirekt.com Pri giga gume rabijo mesec pa pol...sam so pol pol cenej... Kaldu 1
Grut Objavljeno November 28, 2018 Opozori Objavljeno November 28, 2018 pred 9 urami, Arzen pravi: Js bi tut tak reagiral, če bi me grutek takole hotu naskočt. Maiden je vsaj pravi mačo nick. ti maš pa krčne žile pu hrbt ... Ninč., ...., VS800 in 1 other 4
Zok Objavljeno November 29, 2018 Opozori Objavljeno November 29, 2018 On 11/28/2018 at 10:46 AM, Kaldu said: gumedirekt.com Je svak ze takorekoc pozabil, da je narocil en set... ...ko je prisel, pa je bila na fakturi samo prednja, dobil je pa obe... dr.looney in Ninč. 2
bobi1001 Objavljeno November 30, 2018 Opozori Objavljeno November 30, 2018 Ko misliš,da si našel prijatelja pa se izkaže da temu ni tako☹️ Grut, Ninč., Wakasaki in 3 others 5 1
Grut Objavljeno November 30, 2018 Opozori Objavljeno November 30, 2018 pred 4 urami, bobi1001 pravi: Ko misliš,da si našel prijatelja pa se izkaže da temu ni tako☹️ Wakasaki in dr.looney 2
Tedybear Objavljeno December 1, 2018 Opozori Objavljeno December 1, 2018 TV programi. Sama Božična tematika....Ostane mi samo Real - Valencia...upam, da ne bojo v rdečih kapah... izibajker 1
izibajker Objavljeno December 1, 2018 Opozori Objavljeno December 1, 2018 pred eno uro, Tedybear pravi: TV programi. Sama Božična tematika....Ostane mi samo Real - Valencia...upam, da ne bojo v rdečih kapah... Do silvestrovega bo norija s to tematiko... Se da pa na Yutubu občasno najt prvo pomoč... Tedybear 1
Tedybear Objavljeno December 1, 2018 Opozori Objavljeno December 1, 2018 Sem najdu drugo pomoč......spil sem tri viskače, pa zalil z enim pirom...trenutno je program...odličen, ker se mi rahlo hebe.....? Bmflar, dr.looney, DAMI34 in 4 others 1 1 5
DAMI34 Objavljeno December 2, 2018 Opozori Objavljeno December 2, 2018 pred 12 urami, Tedybear pravi: Sem najdu drugo pomoč......spil sem tri viskače, pa zalil z enim pirom...trenutno je program...odličen, ker se mi rahlo hebe.....? v tem stanju lahko pogledaš tudi "Sam doma" 1 , 2 in 3 del Ninč., Wakasaki, VS800 in 1 other 1 3
RobiRoberto Objavljeno December 4, 2018 Opozori Objavljeno December 4, 2018 Danes se to zelooo pogosto dogaja.
Buschi Objavljeno December 17, 2018 Opozori Objavljeno December 17, 2018 Ko že misliš, da človeka poznaš, mu pomagaš, mu delaš usluge, z njim čvekaš kot s kolegom...že dest let...pa ti zarine nož, pa kaj nož, mačeto v hrbet. Zdej razmišljam že celo da bi dal odpoved v službi. Fak, eni so res hinavske barabe. Vedno sem v ljudeh iskal dobro, upal da bi bli podobni meni, ker živim po načelu: Kaj seješ, to žanješ...pa sem se že tolikokrat opekel... Akito, DAMI34, bajkr88 in 6 others 9
dr.looney Objavljeno December 17, 2018 Opozori Objavljeno December 17, 2018 pred 10 minutami, Buschi pravi: Ko že misliš, da človeka poznaš, mu pomagaš, mu delaš usluge, z njim čvekaš kot s kolegom...že dest let...pa ti zarine nož, pa kaj nož, mačeto v hrbet. Zdej razmišljam že celo da bi dal odpoved v službi. Fak, eni so res hinavske barabe. Vedno sem v ljudeh iskal dobro, upal da bi bli podobni meni, ker živim po načelu: Kaj seješ, to žanješ...pa sem se že tolikokrat opekel... V sluzbi tezko najdes prijatelje.... ... sej bo bolš ce ne prej pa pu novem let.... Ninč. 1
Buschi Objavljeno December 17, 2018 Opozori Objavljeno December 17, 2018 Pa ja, mislim da mam mesec odpovednega roka.
thumper Objavljeno December 17, 2018 Opozori Objavljeno December 17, 2018 (popravljeno) pred 1 uro, Buschi pravi: Pa ja, mislim da mam mesec odpovednega roka. eh ..nič ni slajšega , ko ga življenje štrafa.. pa ko vpije "pomagej mi!!" tebi pa piska po ušesih ... iz prve roke ti povem , da se čez 10 let vse prav obrne.. celo kakšen mesec prej,, meni se folk , ki misli živet več kot 10 let sploh ne upa več zamerit.. Popravljeno December 17, 2018. Popravil thumper Akito, sesir, Ninč. in 2 others 1 4
Zok Objavljeno December 18, 2018 Opozori Objavljeno December 18, 2018 5 hours ago, dr.looney said: V sluzbi tezko najdes prijatelje.... Lahko pa ravno v sluzbi najdes najboljse prijatelje. Bmflar in dr.looney 2
dr.looney Objavljeno December 18, 2018 Opozori Objavljeno December 18, 2018 pred 3 urami, Zok pravi: Lahko pa ravno v sluzbi najdes najboljse prijatelje. .... tudi to se zgodi ...... ? fazerčk 1
Kaldu Objavljeno December 19, 2018 Opozori Objavljeno December 19, 2018 Ob 17. 12. 2018 ob 20:57, Buschi pravi: Ko že misliš, da človeka poznaš, mu pomagaš, mu delaš usluge, z njim čvekaš kot s kolegom...že dest let...pa ti zarine nož, pa kaj nož, mačeto v hrbet. Zdej razmišljam že celo da bi dal odpoved v službi. Fak, eni so res hinavske barabe. Vedno sem v ljudeh iskal dobro, upal da bi bli podobni meni, ker živim po načelu: Kaj seješ, to žanješ...pa sem se že tolikokrat opekel... Buši, ostani tak kot si. Dobrota se z dobroto vrača. Vsak ki to izkoristi, bo prej ko slej dobil račun za nazaj. Za vsakega palica raste. Kar te ne ubije, te ojača. Zok, Ninč., thumper in 4 others 5 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se