maus Objavljeno December 19, 2018 Opozori Objavljeno December 19, 2018 včerajšni kuhanček zakaj je biu včeraj tok dober, dons je pa tok krneki notranc, dr.looney, Igi Pop in 1 other 2 2
RobiRoberto Objavljeno December 27, 2018 Opozori Objavljeno December 27, 2018 (popravljeno) Mogoče "mi bo malo odleglo". Danes po kosilu se bosta nazaj v Ljubljano vrnila moja sestra in njen mož, ki sta bila v Idriji od sobote, tako da je konec mojega skrbniškega dopusta, ker bom moral zopet skrbeti za mamo: 1. Zjuraj menjava plenic in zajtrk 2. Dopoldne malica 3. Okrog 12-te ure kosilo iz Doma starejših - pomoč na domu, po kosilu moje pranje vse posode 4. Popoldne malica in menjava plenic, če tega nisem naredil že pred kosilom 5. Okrog 18-te ure večerja. 6. Po vremenu pred "osrednjim dnevnikom" še zadnja menjava plenic. 7. Včasih med dnevom tudi pozvoni moj mujo, seveda me kliče mama, in mi pove, da se je pokakala ... Nisem še pozabil, da mi je psihologinja pred mojim prvim odpustom iz URI Soča rekla, da me odpuščajo v takem stanju, da bom moral biti v bodoče najbolj pomemben sam sebi in se tudi posvečati najbolj samemu sebi, vendar to zaradi moje mame ni mogoče. Mama je v takem stanju že približno od enega leta pred mojo prometno nesrečo, ko sem še hodil v službo, in ko sem nekoč moji sestri omenil, da bi bilo za vse nas najbolje, da bi mamo "preselili" v dom za starejše osebe, mi je odgovorila, da njena mama ne bo nikoli v domu za starejše osebe, sestra pa pride v Idrijo približno vsak tretji vikend ... Popravljeno December 27, 2018. Popravil RobiRoberto sesir, Marko P., amateur in 4 others 7
Borutt Objavljeno December 27, 2018 Opozori Objavljeno December 27, 2018 pred 18 minutami, RobiRoberto pravi: Mogoče "mi bo malo odleglo". Danes po kosilu se bosta nazaj v Ljubljano vrnila moja sestra in njen mož, ki sta bila v Idriji od sobote, tako da je konec mojega skrbniškega dopusta, ker bom moral zopet skrbeti za mamo: 1. Zjuraj menjava plenic in zajtrk 2. Dopoldne malica 3. Okrog 12-te ure kosilo iz Doma starejših - pomoč na domu, po kosilu moje pranje vse posode 4. Popoldne malica in menjava plenic, če tega nisem naredil že pred kosilom 5. Okrog 18-te ure večerja. 6. Po vremenu pred "osrednjim dnevnikom" še zadnja menjava plenic. 7. Včasih med dnevom tudi pozvoni moj mujo, seveda me kliče mama, in mi pove, da se je pokakala ... Nisem še pozabil, da mi je psihologinja pred mojim prvim odpustom iz URI Soča rekla, da me odpuščajo v takem stanju, da bom moral biti v bodoče najbolj pomemben sam sebi in se tudi posvečati najbolj samemu sebi, vendar to zaradi moje mame ni mogoče. Mama je v takem stanju že približno od enega leta pred mojo prometno nesrečo, ko sem še hodil v službo, in ko sem nekoč moji sestri omenil, da bi bilo za vse nas najbolje, da bi mamo "preselili" v dom za starejše osebe, mi je odgovorila, da njena mama ne bo nikoli v domu za starejše osebe, sestra pa pride v Idrijo približno vsak tretji vikend ... Ne morem si predstavljati, kako ti je, ker imam to “srečo”, da sta starša “odšla dokaj na hitro in brez skrbi za ostale”. Prav razžalostilo me je vse skupaj. RobiRoberto 1
Buschi Objavljeno December 27, 2018 Opozori Objavljeno December 27, 2018 pred 27 minutami, RobiRoberto pravi: .. da njena mama ne bo nikoli v domu za starejše osebe, sestra pa pride v Idrijo približno vsak tretji vikend ... Sila preprosto: mamo preseli k sestri ! En kripl skrbi za drugega kripla ! dr.looney, bobi1001 in Akito 1 1 1
mato295 Objavljeno December 27, 2018 Opozori Objavljeno December 27, 2018 @RobiRoberto Vse pohvale z moje strani, da tako skrbiš za svojo mamo. notranc, Bmflar, RobiRoberto in 6 others 9
Bmflar Objavljeno December 27, 2018 Opozori Objavljeno December 27, 2018 Gneča u trgovskih centrih A bojo res štacune zaprte 3 mesece bobi1001, Akito, maus in 1 other 1 2 1
maus Objavljeno December 27, 2018 Opozori Objavljeno December 27, 2018 pred 7 minutami, Bmflar pravi: Gneča u trgovskih centrih A bojo res štacune zaprte 3 mesece js sm se temu izognu tako, da sem šel v službo Ninč., dr.looney, Bmflar in 1 other 4
.... Objavljeno December 27, 2018 Opozori Objavljeno December 27, 2018 pred 4 urami, RobiRoberto pravi: Mogoče "mi bo malo odleglo". Danes po kosilu se bosta nazaj v Ljubljano vrnila moja sestra in njen mož, ki sta bila v Idriji od sobote, tako da je konec mojega skrbniškega dopusta, ker bom moral zopet skrbeti za mamo: 1. Zjuraj menjava plenic in zajtrk 2. Dopoldne malica 3. Okrog 12-te ure kosilo iz Doma starejših - pomoč na domu, po kosilu moje pranje vse posode 4. Popoldne malica in menjava plenic, če tega nisem naredil že pred kosilom 5. Okrog 18-te ure večerja. 6. Po vremenu pred "osrednjim dnevnikom" še zadnja menjava plenic. 7. Včasih med dnevom tudi pozvoni moj mujo, seveda me kliče mama, in mi pove, da se je pokakala ... Nisem še pozabil, da mi je psihologinja pred mojim prvim odpustom iz URI Soča rekla, da me odpuščajo v takem stanju, da bom moral biti v bodoče najbolj pomemben sam sebi in se tudi posvečati najbolj samemu sebi, vendar to zaradi moje mame ni mogoče. Mama je v takem stanju že približno od enega leta pred mojo prometno nesrečo, ko sem še hodil v službo, in ko sem nekoč moji sestri omenil, da bi bilo za vse nas najbolje, da bi mamo "preselili" v dom za starejše osebe, mi je odgovorila, da njena mama ne bo nikoli v domu za starejše osebe, sestra pa pride v Idrijo približno vsak tretji vikend ... Vem kako ti je, pri nas je taščo kap in je potrebna nege. V tem primeru je pomembno, da si porazdeliš delo s partnerico in si obvezno vzameš čas tudi zase, da nafilaš baterije. Zame so balzam za dušo knjige in tišina.Pa tu pa tam kakšen pirček in dobra hrana (beri meso) v dobri družbi. Dom tudi ni ravno fajn opcija, ker je drag, čeprav vaš v Idriji je poceni. Ima prijateljica iz Lj svojo mamo tam, ker je bil skoraj pol cenejši od LJ doma. Pa osebje je super. RobiRoberto, dr.looney, maus in 5 others 8
Bmflar Objavljeno December 27, 2018 Opozori Objavljeno December 27, 2018 pred 38 minutami, maus pravi: js sm se temu izognu tako, da sem šel v službo A ti nimaš doma sesir, maus, dr.looney in 2 others 5
dr.looney Objavljeno December 27, 2018 Opozori Objavljeno December 27, 2018 pred 1 minuto, Bmflar pravi: A ti nimaš doma Doma mora delat..... sesir, VS800, Ninč. in 4 others 5 2
maus Objavljeno December 27, 2018 Opozori Objavljeno December 27, 2018 pred 1 minuto, Bmflar pravi: A ti nimaš doma če pa moram garat na .. k si me spomnu in sm ratu slabe volje Pravkar, dr.looney pravi: Doma mora delat..... nehistakimi ... VS800, sesir, dr.looney in 1 other 1 3
dr.looney Objavljeno December 27, 2018 Opozori Objavljeno December 27, 2018 pred 10 minutami, maus pravi: ... nehistakimi ... .... še sploh zacela nism ..... @maus ..... uče si naglihi..... takole .. bobi1001, maus in Bmflar 1 2
bobi1001 Objavljeno December 27, 2018 Opozori Objavljeno December 27, 2018 pred 3 urami, Bmflar pravi: A ti nimaš doma Nima k je sezona klobas ...dej pa čekira kdo jih ma da bo šel ,kao na obisk..... pred 3 urami, dr.looney pravi: .... še sploh zacela nism ..... @maus ..... uče si naglihi..... takole .. Z ubeh strani.... Bmflar, maus in dr.looney 1 2
Bmflar Objavljeno December 27, 2018 Opozori Objavljeno December 27, 2018 Pravkar, bobi1001 pravi: Nima k je sezona klobas ...dej pa čekira kdo jih ma da bo šel ,kao na obisk..... Uffff, dober je, me je izgleda spregledu ? dr.looney, bobi1001, maus in 1 other 4
bobi1001 Objavljeno December 27, 2018 Opozori Objavljeno December 27, 2018 pred 1 minuto, Bmflar pravi: Uffff, dober je, me je izgleda spregledu ? Mau porajti da slučajn na dvoriš ne sedi..... maus, Mavti, dr.looney in 2 others 5
bobi1001 Objavljeno December 27, 2018 Opozori Objavljeno December 27, 2018 Jest mam kr psa pred shrambo k se sušijo prvezanga......sam ne vem kdo bi jig prej zmazu ...a pes ..al maus Ninč., maus in dr.looney 3
Igi Pop Objavljeno December 27, 2018 Opozori Objavljeno December 27, 2018 novi škornji. primerjal cene pri nas in v tujini in kupil v Lj s popustom. zase v KMC, za ženo v BS. ? maus 1
Bmflar Objavljeno December 28, 2018 Opozori Objavljeno December 28, 2018 Tele temperature pod nulo .... Toplotna tuli na polno - denarnica tudi Akito, dr.looney, bobi1001 in 2 others 1 2 2
Zok Objavljeno December 28, 2018 Opozori Objavljeno December 28, 2018 1 hour ago, Bmflar said: denarnica tudi a je tvoja tud pod nulo... bobi1001, dr.looney, Bmflar in 1 other 1 3
Bmflar Objavljeno December 28, 2018 Opozori Objavljeno December 28, 2018 pred 25 minutami, Zok pravi: a je tvoja tud pod nulo... Stroški, stroški .... Drgač me pa tist kafetar od Akito u slabo volo spraula Ninč., maus, Zok in 3 others 5 1
dr.looney Objavljeno December 28, 2018 Opozori Objavljeno December 28, 2018 pred 1 minuto, Bmflar pravi: ... Drgač me pa tist kafetar od Akito u slabo volo spraula ..... mene pa ne ...... bobi1001, Akito, Ninč. in 1 other 1 2 1
Bmflar Objavljeno December 28, 2018 Opozori Objavljeno December 28, 2018 Pravkar, dr.looney pravi: ..... mene pa ne ...... Kaj se pol tuki oglašaš - smetiš temo ! Dohtarca me tut uslabo volo spraula, k smeti maus, dr.looney, bobi1001 in 1 other 4
dr.looney Objavljeno December 28, 2018 Opozori Objavljeno December 28, 2018 pred 2 minutami, Bmflar pravi: Kaj se pol tuki oglašaš - smetiš temo ! Dohtarca me tut uslabo volo spraula, k smeti Evo pa s me u slabo volo spravu ..... Bmflar, bobi1001, maus in 1 other 4
bobi1001 Objavljeno December 28, 2018 Opozori Objavljeno December 28, 2018 pred 29 minutami, dr.looney pravi: Evo pa s me u slabo volo spravu ..... Saj eden...... Akito, Bmflar, maus in 1 other 3 1
dr.looney Objavljeno December 28, 2018 Opozori Objavljeno December 28, 2018 pred 11 minutami, bobi1001 pravi: Saj eden...... .... dva..... bobi1001, Akito, maus in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se