Igi Pop Objavljeno December 28, 2018 Opozori Objavljeno December 28, 2018 pred 18 urami, Igi Pop pravi: novi škornji. primerjal cene pri nas in v tujini in kupil v Lj s popustom. zase v KMC, za ženo v BS. ? Falil temo, to me je spravilo v dobro voljo. Zok in Mavti 2
DAMI34 Objavljeno December 29, 2018 Opozori Objavljeno December 29, 2018 vremenska za jadranko, k se slabša Bmflar 1
Kmet2 Objavljeno December 29, 2018 Opozori Objavljeno December 29, 2018 Pofukan amerikaniziran december , virtualna voščila, hinavščina , dvoličnost ....... Tedybear, Bmflar, Ninč. in 4 others 6 1
solorider Objavljeno December 29, 2018 Opozori Objavljeno December 29, 2018 pred 28 minutami, Kmet2 pravi: Pofukan amerikaniziran december , virtualna voščila, hinavščina , dvoličnost ....... a si dobil spet eno takšno hinavsko, kot od mene, da bi rad bil tvoj prijatelj v letu 2019
Kmet2 Objavljeno December 29, 2018 Opozori Objavljeno December 29, 2018 pred 4 minutami, solorider pravi: a si dobil spet eno takšno hinavsko, kot od mene, da bi rad bil tvoj prijatelj v letu 2019 Lej ti si edini , ki ne razumeš . Če maš čas drkat po FB lahko tudi pokličeš , če ti to tok pomeni . Men dol visi za cerkev , božič in ta jebeni đingl bel december. Jaz to kar vi men želite za božič in novo leto vam jaz to želim celo leto in ne čakam na praznike! Prav tako mi gre na qrac dan mrtvih in podobne hinavščine. Tebe spoštujem in te imam za prijatelja , če ti to ni všeč se prištej k prej omenjenim!! Sem ti pa že enkrat napisal da mji gre na jetra ta sporočila, pa pošlji pa boš dobil 100 kurcev itd in če ti to ne všteka je tvoj problem . sesir, Buschi, C eagle in 2 others 3 1 1
solorider Objavljeno December 29, 2018 Opozori Objavljeno December 29, 2018 pred 8 minutami, Kmet2 pravi: Lej ti si edini , ki ne razumeš . Če maš čas drkat po FB lahko tudi pokličeš , če ti to tok pomeni . Men dol visi za cerkev , božič in ta jebeni đingl bel december. Jaz to kar vi men želite za božič in novo leto vam jaz to želim celo leto in ne čakam na praznike! Prav tako mi gre na qrac dan mrtvih in podobne hinavščine. Tebe spoštujem in te imam za prijatelja , če ti to ni všeč se prištej k prej omenjenim!! Sem ti pa že enkrat napisal da mji gre na jetra ta sporočila, pa pošlji pa boš dobil 100 kurcev itd in če ti to ne všteka je tvoj problem . Če ti pošljem eno lepo misel, da bi bil še tvoj prijatelj v letu 2019 tako nekaj božičnega, novo letnega, hinavskega itd, pol res ne vem kaj sem slabega naredil. poslal sem malo tistim, ki mislim, da bi jih lahko prištel za prijatelje in ne samo znance. Res pa je da sva si različna, ker jaz praznujem božič, novo leto in tudi na grobove hodim. Res si mi polepšal novo leto! skalar36 in Bmflar 2
Kmet2 Objavljeno December 29, 2018 Opozori Objavljeno December 29, 2018 pred eno uro, solorider pravi: Če ti pošljem eno lepo misel, da bi bil še tvoj prijatelj v letu 2019 tako nekaj božičnega, novo letnega, hinavskega itd, pol res ne vem kaj sem slabega naredil. poslal sem malo tistim, ki mislim, da bi jih lahko prištel za prijatelje in ne samo znance. Res pa je da sva si različna, ker jaz praznujem božič, novo leto in tudi na grobove hodim. Res si mi polepšal novo leto! Se mal pa bom mislil, da pise Borutt, ker ti si to zdaj vzel osebno, ne bodi lol. Ce bi ti imel kaj v zvezi s tem tebi osebno povedat, bi ti osebno povedal, tako pa si se sam pristel, kamor si se! Jaz te imam se vedno za prijatelja, ce ti ne pa kar z besedo na dan. skalar36 1
skalar36 Objavljeno December 29, 2018 Opozori Objavljeno December 29, 2018 Hjao ljudje "božji". Jest bi vas vse scebov, pa vse vas mam rad . Pejte na pir, pa se pomente. V živo je vse drgač-bolj pristno...Ne se pa po internetu "sekirat"... a ne kmet... pir reši marsikaj DAMI34, Igi Pop, Kmet2 in 1 other 4
Snečer Objavljeno December 29, 2018 Opozori Objavljeno December 29, 2018 pred 2 urami, Kmet2 pravi: Pofukan amerikaniziran december , virtualna voščila, hinavščina , dvoličnost ....... še najhujši od teh je halloween, ki se je začel prijemat zadnja leta, prav neokusno na noč pred dnevom mrtvih božič z jaslicami, tu pa itak nimam besed Akito, Alla in Kmet2 3
DAMI34 Objavljeno December 29, 2018 Opozori Objavljeno December 29, 2018 Jebite se vsi Čimveč praznikov, magar židovskih, pa ameriških, vse mi lah pošljete na vsa družbena omrežja, ker se mi jebe, jest sem vsaj za praznike doma in fraj wiiiiii pred 34 minutami, skalar36 pravi: Hjao ljudje "božji". Jest bi vas vse scebov, pa vse vas mam rad . Pejte na pir, pa se pomente. V živo je vse drgač-bolj pristno...Ne se pa po internetu "sekirat"... a ne kmet... pir reši marsikaj pošlji ta srček vsem 1265 prijateljem na fejstbuku in zgodilo se ti bo nekaj dobrega a ne... Zakaj mi noben pira ne pošle? Čist sm rzrwan maxxa, Akito, solorider in 2 others 2 3
solorider Objavljeno December 29, 2018 Opozori Objavljeno December 29, 2018 pred 9 minutami, Snecer pravi: še najhujši od teh je halloween, ki se je začel prijemat zadnja leta, prav neokusno na noč pred dnevom mrtvih božič z jaslicami, tu pa itak nimam besed S teboj praznujem samo Valentinovo! DAMI34 1
Snečer Objavljeno December 29, 2018 Opozori Objavljeno December 29, 2018 pred 5 minutami, solorider pravi: S teboj praznujem samo Valentinovo! to je šele ameriška norost oziroma 1. praznik cvetličarjev, drugi je za 8. marec in tretji za nek dan materinstva jaz nič ne praznujem, niti rd Kmet2, Akito in BIF 3
vandrovec Objavljeno December 29, 2018 Opozori Objavljeno December 29, 2018 pred 4 urami, Kmet2 pravi: Pofukan amerikaniziran december , virtualna voščila, hinavščina , dvoličnost ....... Tisti, ki hodijo v Cerkev imajo Advent, mesec posta in odrekanj...sicer ga redko kdo spoštuje, kristjani se ne držijo svoje vere tako, kot muslimani...
sesir Objavljeno December 29, 2018 Opozori Objavljeno December 29, 2018 (popravljeno) pred 27 minutami, vandrovec pravi: Tisti, ki hodijo v Cerkev imajo Advent, mesec posta in odrekanj...sicer ga redko kdo spoštuje, kristjani se ne držijo svoje vere tako, kot muslimani... Jz kdaj grem v cerkev...navsezadnje ne skodi.. Zdaj je advent? Ojoj,fajn mesec ko moram žrt....sesir radi dobro papa...i j... se mi ker mesec je....ce pa glih adventni mesec se pa z veseljem potrudim in odlično jem.... Mojmo trebušku vseeno ker datum je....on radi vedno dobro papa... Popravljeno December 29, 2018. Popravil sesir
Kmet2 Objavljeno December 29, 2018 Opozori Objavljeno December 29, 2018 pred 2 urami, vandrovec pravi: Tisti, ki hodijo v Cerkev imajo Advent, mesec posta in odrekanj...sicer ga redko kdo spoštuje, kristjani se ne držijo svoje vere tako, kot muslimani... Tudi muslimani ne , imam kar nekaj prijateljev te vere . Vseno pa so bolj verni , kot katoliki, tako , da se delno strinjam .
smasher Objavljeno December 29, 2018 Opozori Objavljeno December 29, 2018 (popravljeno) se oprevičujem za izliv čustev vnaprej vsem administratorjem samo ne da se bit zmiri kulturn. JEBENI ITALJANI IN NJIHOVE STARE PROMETNE S KATERIMI SI LAHKO SAMO RIT OBRIŠEŠ !!! Torej že pou leta se zezeam z oldtajmerjem grem končno na tehnični z certifikatm, homologacijo, podogvbo papirji od davčne ni da ni.. na Italjanski prometni je bila napisana teža vozila brez nadrgradnje, torej leni italjanski birokrati so samo prepisali podatke od proizvajalca in dejansko nikoli izmerili ali zvagali vozilo .... za popenit.. in 30 let tega nihče ni popravil.. kaj pri njih nimajo vage na tehničnih ?? Popravljeno December 29, 2018. Popravil smasher
sesir Objavljeno December 29, 2018 Opozori Objavljeno December 29, 2018 pred 16 minutami, smasher pravi: in 30 let tega nihče ni popravil.. kaj pri njih nimajo vage na tehničnih ?? A pri nas vagajo?
smasher Objavljeno December 29, 2018 Opozori Objavljeno December 29, 2018 29 minutes ago, sesir said: A pri nas vagajo? ja prva stvar preden gre na valje je ena vaga ki pokaže razporeditev, oz koliko je obremenitev ene in koliko druge osi, če to sešteješ dobiš težo vozila. Zna bit da obstajajo kakšni tehnični pregledi kjer tega ne delajo (vem da nekje spustijo skozi tudi avte kjer vidiš cesto če dvigneš tepih samo jaz nisem v takih krajih) sesir 1
Zok Objavljeno December 29, 2018 Opozori Objavljeno December 29, 2018 3 hours ago, smasher said: če to sešteješ dobiš težo vozila. Na porocilu pregleda je ze napisana izmerjena masa (sesteta).
Igi Pop Objavljeno December 29, 2018 Opozori Objavljeno December 29, 2018 Nehajte pisat v to temo, tema “Kaj me je spravilo v dobro voljo” je zamrla, dajte se potrudit. V tej temi in o migrantih ne sodelujem več. skalar36, dr.looney in Zok 1 1 1
Bmflar Objavljeno December 30, 2018 Opozori Objavljeno December 30, 2018 waga VS800, dr.looney in bobi1001 3
dr.looney Objavljeno December 30, 2018 Opozori Objavljeno December 30, 2018 pred 11 minutami, Bmflar pravi: waga ....pr mer jo pust.... bobi1001, Bmflar, Akito in 1 other 2 2
bobi1001 Objavljeno December 30, 2018 Opozori Objavljeno December 30, 2018 pred 58 minutami, Bmflar pravi: waga notranc, VS800, Tedybear in 4 others 2 4 1
maxxa Objavljeno December 30, 2018 Opozori Objavljeno December 30, 2018 pred 1 uro, Bmflar pravi: waga Sej je blo letos ze objavljeno, kako se pravilno vaga. Igi Pop, ...., bobi1001 in 3 others 2 4
dr.looney Objavljeno Januar 6, 2019 Opozori Objavljeno Januar 6, 2019 .... tisto kar me je vceraj spravilo v dobro voljo.... mi danes povzroca glavobol....in ..... VS800 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se