Furioso Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Jutranji drin drin drin drin .... :glare: :naughty: :hmm: Bi kaj pomagalo, če bi se ob njem zbudila?
maus Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Neiskrenost, laži in pretvarjanja ... če mi ima kdo kaj za povedat, naj mi pove v obraz in ne za hrbtom :headbang: :closedeyes:
Furioso Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Neiskrenost, laži in pretvarjanja ... če mi ima kdo kaj za povedat, naj mi pove v obraz in ne za hrbtom :headbang: :closedeyes:
Lobo Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 ... A ju tile dolgi nohti nič ne ovirajo na motorju?
KeC Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Neiskrenost, laži in pretvarjanja ... če mi ima kdo kaj za povedat, naj mi pove v obraz in ne za hrbtom :headbang: :closedeyes: Hear, hear! :beer2:
hrčo Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 :naughty: :hmm: Bi kaj pomagalo, če bi se ob njem zbudila? O jaaaaaaaaaaaa .... :kva1:
cation Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 ker sem zbral 48 ECTS točk za napredovanje v naslednji letnik (od predvidenih minimalno 45), pa mi vseeno ne dovolijo vpisa, ker nimam narete kurčeve kemije :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: se popravljam, opravil na izrednem roku :yea1: :yea1:
king Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 ..čakanje da bo konc šihta :krneki:
sjeng Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 U k*rac vse skup, kako so lahko nekateri tako butasto naivni :headbang:
ShadoW88 Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Prekleta tipkovnica mi ne dela pa sploh ne vem, kaj jo je pičlo :angry: :angry: :angry: Zj morm bit pa na tujem računalniku :closedeyes:
Lobo Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Prekleta tipkovnica mi ne dela pa sploh ne vem, kaj jo je pičlo :angry: :angry: :angry: Zj morm bit pa na tujem računalniku :closedeyes: Uporabi Mac.
ShadoW88 Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Uporabi Mac. Ne bi bila slaba :doze: ampak jaz sem bolj nežna dušca :whistle:
soncy Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 rabila bi boksarsko vrečo :angry:
sarchy Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 neodločnost nekoga..... :whistle:
sarchy Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Matr je danes en čudn dan :? ...ma točno to!!! :hmm:
renca Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Fizioterapevt odsvetoval ( beri prepovedal) kolo, hojo navkreber, telovadbo, vožnjo z motorjem...še kostanja ne smem nabirat. Če to ni kriza, pa še tooooolk lepega vremena bo. :headbang: :headbang: :headbang:
soncy Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Fizioterapevt odsvetoval ( beri prepovedal) kolo, hojo navkreber, telovadbo, vožnjo z motorjem...še kostanja ne smem nabirat.Če to ni kriza, pa še tooooolk lepega vremena bo. :headbang: :headbang: :headbang: a sexaš lahko? :hmm: dokler ti to ne prepove, se ne sekiraj :lol1:
Furioso Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 a sexaš lahko? :hmm: dokler ti to ne prepove, se ne sekiraj :lol1: Pasivno... ...in na MS. :D
Lobo Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 rabila bi boksarsko vrečo :angry: Če boš nežna, se ti javim.
soncy Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Če boš nežna, se ti javim. dons me že minil :lol1: včer sm bla besna :angry: zato pa rabm vrečo, da bo na dosegu k me prime jeza. :lol: vseen hvala, sam saj veš da nebi bla sposobna koga udart. .)
mačka27 Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 To, da sem spet začela želeti... ...in zopet bo isti ciklus... želja-omejevanje (neprepuščanje stvari) -rinjenje z glavo skozi zid zaradi želje po uspehu (v tem primeru motorček, pa še neka skrita zadevca) - padec (prepuščanje stvari da se odvijejo svojim potom in spoznavanje novega)... Narjajš bi kr na zadnjo stopnjo skočla, k je tko lepo tm... nobenih želja, nobenih pričakovanj do nič in nikogar... samo plavaš v toku in si še bolj pozoren na tiste male stvari v življenju, ki resnično nekaj štejejo... ptičje petje...zvok dešja... čebela na cvetu... let galeba... šepetanje morja... tisti filing večnosti- ko se ustaviš...in zadihaš... ne veš kam boš šel, kar tudi ni pomembno (saj je prihodnost v vsakem primeru negotova- al nekam rineš, al prepuščaš)...samo preprosto uživaš...in prepuščaš...
Medoo Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 Slabo vreme! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
imlakar Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 Dež in bližajoča se zima. Nekaj dolgočasnih in samotnih mesecev :BUA:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se