ShadoW88 Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 ker nekateri ne odgovorijo na določena vprašanja :angry: :rolleyes: krneki...
Roky Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 Že takoj zjutraj, ko sem pogledal skozi okno sem bil slabe volje :trance_33_sleep:
Irencko Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 jutranja kaplca vode k me j zacilala direkt na čebangl...
halls Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 rabila bi boksarsko vrečo :angry: Probaj na www.silovitudarec.com Jaz jo uporabljam,je zelo potrpežljiva! :grim
maus Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 (popravljeno) misel na jutri zjutraj :closedeyes: Popravljeno Oktober 7, 2007. Popravil maus
moto rider Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 Dva policaja, ker sta mi dala na Štajerskem, pri belem dnevu pihat! Pa sem mu reku' da po solat' ne moreš biti p'jan! A tud' Zasavci (z motorjem) zgledamo pijanci?!? :hmm: :? :surrender: :P
soncy Objavljeno Oktober 8, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2007 še nč, pa kar naj tko ostane :010 no ja, saj me tud v dobro voljo še ni nč :hmm:
Jure Objavljeno Oktober 8, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2007 Se nic.. Ampak delavnik je se dolg, bo ziher kej :)
zverko Objavljeno Oktober 8, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2007 ušlenil me je u križu.....kumi še tipkam :headbang:
Furioso Objavljeno Oktober 8, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2007 Glava me boli. ...mene pa zob. 7 levo zgoraj. :wacko: :kva2: :? :headbang:
gorskaroza Objavljeno Oktober 8, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2007 ...mene pa zob. 7 levo zgoraj. :wacko: :kva2: :? :headbang: Ti vsaj kak tablet pomaga proti bolecinam? Meni za glavo nic ne prime... :( Ima kdo kaksno idejo kako se znebiti glavobola?
Furioso Objavljeno Oktober 8, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2007 Ti vsaj kak tablet pomaga proti bolecinam? Meni za glavo nic ne prime... :( Ima kdo kaksno idejo kako se znebiti glavobola? Meni nič več. Probaj:
zverko Objavljeno Oktober 8, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2007 Ti vsaj kak tablet pomaga proti bolecinam? Meni za glavo nic ne prime... :( Ima kdo kaksno idejo kako se znebiti glavobola? vzemi kladivo in se udar po prstu....boš pozabla de te boli glava :kva2: ne,ne hecam se.....baje pomaga kava z limono...brez sladkorja in ostalih dodatkov...
gorskaroza Objavljeno Oktober 8, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2007 Bivol: to sem pa ze slisala ja, problem nastane samo, da smo jaz in kava na smrt skregani :unsure:
maus Objavljeno Oktober 8, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2007 (popravljeno) pondelkova gužva in sitni ljudje :headbang: :closedeyes: Popravljeno Oktober 8, 2007. Popravil maus
KeC Objavljeno Oktober 8, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2007 Kak me znajo včasih deca razjezit :D Na srečo me mine preden zagrabim za hladno orožje :D
Tinchi Objavljeno Oktober 8, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2007 Danes me je spravil v slabo voljo najprej sestanek z mojim sefom, potem pa se pogovor z lastnico stanovanja, ko mi je sporocila, da naj se izselim do konec meseca. Cudovito, kajneda ?!
zverko Objavljeno Oktober 8, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2007 Danes me je spravil v slabo voljo najprej sestanek z mojim sefom, potem pa se pogovor z lastnico stanovanja, ko mi je sporocila, da naj se izselim do konec meseca. Cudovito, kajneda ?! :friend1:
soncy Objavljeno Oktober 8, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2007 mačka mi razbila krožnik :evilgrin: nč več se ne bom fiksala z aromatičnimi vonjavami :cry:
Furioso Objavljeno Oktober 8, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2007 ...mene pa zob. 7 levo zgoraj. :wacko: :kva2: :? :headbang: Evo, že Jacka gor vlivam... :kva2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se