ShadoW88 Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 (popravljeno) Psica se goni :glare: :angry: :angry: :headbang: :headbang: :headbang: Popravljeno Oktober 9, 2007. Popravil ShadoW88
Furioso Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 Psica se goni :glare: :angry: :angry: :headbang: :headbang: :headbang: :D
MATjuska Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 Psica se goni :glare: :angry: :angry: :headbang: :headbang: :headbang: Si sploh upaš it ven na cesto? :huh: :naughty: Ko je bila moja psica v najlepših letih, sem imela "v njenem času" nekje pri vhodu vedno pripravljeno palico, da sem odganjala njene wanabe ljubimce stran od sebe ... :eek: :blink: :headbang:
ShadoW88 Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 Si sploh upaš it ven na cesto? :huh: :naughty: Ko je bila moja psica v najlepših letih, sem imela "v njenem času" nekje pri vhodu vedno pripravljeno palico, da sem odganjala njene wanabe ljubimce stran od sebe ... :eek: :blink: :headbang: Seveda upam. Res da je radovedna a ko kateri pes hoče zares se pa ustraši in beži pred njim :D Raje naskakuje mojo nogo :huh: :headbang:
KeC Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 Zamudil ugodno ponudbo :headbang:
GREY WOLF Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 Pesjan me je prehitel pri nakupu mopeda...
gorskaroza Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Treba bo pocas zacet iskat novo sluzbo :unsure:
minca Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 ...da se morem ob takem lepem vremenu učit :headbang: namest da bi kej druzga počela :whistle: ... :trance_33_sleep:
KeC Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 No pa se je začelo praskanje zaledenelih šip na avtu :SS
motoristek Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 No pa se je začelo praskanje zaledenelih šip na avtu :SS :grim ko je bil moj mopi v garaži.... :yea1: danes bo pa šel v mrzlo garažo.... :cry:
mačka27 Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 tiste nič stopinj zjutraj, kt m je preprečlo da bi šla z miškm na šiht...
Furioso Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 16 klicev na poti v službo. Živela tehnologija! :P
Pervy Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 davkarija, računovodstvo, računi, nakazila v tujino, obračuni, prispevki, izgubljene prijavnice, iskanje maila ki se izkaže za permanentno pobrisanega - seveda ne od mene, itd..................... :headbang: obljubim da samo še ena pizdarija danes pa bom kot Jason začel masaker na ponedeljek 15-ega :slap: :angry:
Alla Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 Ko boš ravni pri delu, ti pošljem še moj spisek za odstrel. :trance_33_sleep: :winkiss:
Furioso Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 Ko boš ravni pri delu, ti pošljem še moj spisek za odstrel. :trance_33_sleep: :winkiss: Pošlji ga meni, imam en tak super uničevalec dokumentov tukaj... :P
vapotek Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 obljubim da samo še ena pizdarija danes pa bom kot Jason začel masaker na ponedeljek 15-ega :slap: :angry: Od potrebnih "pripomočkov" ti lahko posodim motorko, mačeto, vile, sekiro, koso, ful močno silkarco, bejzbol šleger, pajser, avtodvigalko (2 tonsko), pa ziher bi se še kaj našlo. Ampak samo pod pogojem, da jih očistiš in nabrusiš, preden mi jih vrneš.
Pervy Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 davkarija, računovodstvo, računi, nakazila v tujino, obračuni, prispevki, izgubljene prijavnice, iskanje maila ki se izkaže za permanentno pobrisanega - seveda ne od mene, itd..................... :headbang: obljubim da samo še ena pizdarija danes pa bom kot Jason začel masaker na ponedeljek 15-ega :slap: :angry: OOOOO JAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! evo začel še zajebavat računalnik na katerega je priključen mrežni printer tako da sem brez printerja, ker se na tem računalniku noče zagnat antivirusni sumim da je kaki virus gor (evo to je če ti drugi "samo maile" gledajo gor :headbang: ), sedaj ne morem do nekih dokumentov na tem računalniku, crknila je slušalka stacionarca in sedaj vse kličem iz gsm-a,..................... še čakam na nadaljevanje in ker grem ravno na pošto upam da me butne avto, bom vsaj v bolnici mel mir :alien1:
vapotek Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 ker grem ravno na pošto upam da me butne avto, bom vsaj v bolnici mel mir :alien1: Ne boš, ker v tem primeru pridemo na obisk, potem pa itak veš kaj sledi.... In to vsak dan, znova in znova. :whistle:
mačka27 Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 Ne boš, ker v tem primeru pridemo na obisk, potem pa itak veš kaj sledi.... In to vsak dan, znova in znova. :whistle: :naughty: :naughty: :naughty:
vapotek Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 :naughty: :naughty: :naughty: Prideš poleg? ;)
ShadoW88 Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 Zebe me k cucka :unsure: Pa šole mam tut že poln kufr :angry:
Medoo Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 Zebe me k cucka :unsure: Pa šole mam tut že poln kufr :angry: Nič me ne zebe! Pa šihta mam poln kufr! :headbang:
ShadoW88 Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 Nič me ne zebe! Pa šihta mam poln kufr! :headbang: Ti si tako vedno še od radiatorja bolj topel :doze: :friend1:
Medoo Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 Ti si tako vedno še od radiatorja bolj topel :doze: :friend1: Se priporočam! :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se