VS800 Objavljeno Marec 10, 2020 Opozori Objavljeno Marec 10, 2020 pred 10 minutami, Alla pravi: Nimam balkona ?? kmen ga prnes... Alla, Bmflar, thumper in 2 others 4 1
Frenk 67 Objavljeno Marec 12, 2020 Opozori Objavljeno Marec 12, 2020 Vse tele objave v Jadranska magistrala pa Vtisi z dnevnih voženj 2020 , jaz pa še kar nemobilen, motor pa od lanskega junija na servisu. Dej pokažte mal obzirnosti. ☹️ mladench, DAMI34 in skalar36 3
Darko3g Objavljeno Marec 14, 2020 Opozori Objavljeno Marec 14, 2020 Danes sem poslušal o čakalnih vrstah na meji s Hrvaško (avtobusi, kamioni, osebni) pa me zanima kako je na prehodu Slovenska vas. In, če je sploh smiselno motoriranje v teh razmerah.
DAMI34 Objavljeno Marec 14, 2020 Opozori Objavljeno Marec 14, 2020 pred eno uro, Darko3g pravi: Danes sem poslušal o čakalnih vrstah na meji s Hrvaško (avtobusi, kamioni, osebni) pa me zanima kako je na prehodu Slovenska vas. In, če je sploh smiselno motoriranje v teh razmerah. Čez mejo tam kjer ni gneče, če te obrnejo te pač obrnejo. Ne vem kaka je situacija sa "zaraženim slovencima".
J.a.m.e.s Objavljeno Marec 14, 2020 Opozori Objavljeno Marec 14, 2020 Ne vem, če bi v tem času rinil čez mejo. Sploh pa ne za dva dni ali več. Boš šel dol, bog ne daj, da vmes dobiš kako vročino, ni osnovnih pogojev, da te spustijo nazaj domov. Raje kroži po naši državici, urco ali dve pa si doma. P.S.: Opažam, da je narod v tem času še bolj pod pritiskom in raztreščen, tak da previdno na cesti. ligenjček 1
Snečer Objavljeno Marec 14, 2020 Opozori Objavljeno Marec 14, 2020 pred 3 urami, Darko3g pravi: Danes sem poslušal o čakalnih vrstah na meji s Hrvaško (avtobusi, kamioni, osebni) pa me zanima kako je na prehodu Slovenska vas. In, če je sploh smiselno motoriranje v teh razmerah. bravo majster
Darko3g Objavljeno Marec 14, 2020 Opozori Objavljeno Marec 14, 2020 pred 7 urami, Snečer pravi: bravo majster Zakaj bravo, saj ne bi šel smučat?
Snečer Objavljeno Marec 14, 2020 Opozori Objavljeno Marec 14, 2020 pred 2 minutami, Darko3g pravi: Zakaj bravo, saj ne bi šel smučat? in pol se čudimo, da se širi lepo se doma drži, ne tvegaj, ko bo ok, se boš pa spet vozil stroka nima pojma, kako se širi. in kako je kužen... očitno je zelo kužen in tudi nevaren sicer ni nobene logike, da se dela takšen cirkus zaradi blagega prehlada... čajček, limona, dan, dva pa rešeno... Bmflar 1
Tex Objavljeno Marec 14, 2020 Opozori Objavljeno Marec 14, 2020 10 hours ago, J.a.m.e.s said: Ne vem, če bi v tem času rinil čez mejo. Sploh pa ne za dva dni ali več. Boš šel dol, bog ne daj, da vmes dobiš kako vročino, ni osnovnih pogojev, da te spustijo nazaj domov. Raje kroži po naši državici, urco ali dve pa si doma. P.S.: Opažam, da je narod v tem času še bolj pod pritiskom in raztreščen, tak da previdno na cesti. Hmmm .. a nisi bil včeraj v enih od večjioh centrov po nakupu? Leclerc? zundapp in J.a.m.e.s 1 1
J.a.m.e.s Objavljeno Marec 15, 2020 Opozori Objavljeno Marec 15, 2020 pred 7 urami, Tex pravi: Hmmm .. a nisi bil včeraj v enih od večjioh centrov po nakupu? Leclerc? V petek sem bil v trgovini ja, ne vem kaj ima to veze s prehodom meje?
Darko3g Objavljeno Marec 15, 2020 Opozori Objavljeno Marec 15, 2020 Bom odgovoril v temi o Koroni. Slabe volje sem pa zaradi obvestila o odpovedi vseh kvalifikacijskih regat za olimpijske igre, kar pomeni, da ni več možnosti za uvrstitev, saj bodo verjetno uporabili lanske rezultate.
ligenjček Objavljeno Marec 15, 2020 Opozori Objavljeno Marec 15, 2020 pred 10 urami, Snečer pravi: in pol se čudimo, da se širi lepo se doma drži, ne tvegaj, ko bo ok, se boš pa spet vozil stroka nima pojma, kako se širi. in kako je kužen... očitno je zelo kužen in tudi nevaren sicer ni nobene logike, da se dela takšen cirkus zaradi blagega prehlada... čajček, limona, dan, dva pa rešeno... če se pelješ z motorjem, in imaš čelado, pa se ne ustavljaš... jaz ne vidim problema... razen če te naši zlati angeli ustavijo, ker si za 4,6km/h prekoračil hitrost pa njega/on tebe okužiš.. ampak razen te opcije... DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Marec 15, 2020 Opozori Objavljeno Marec 15, 2020 pred 10 urami, Snečer pravi: in pol se čudimo, da se širi lepo se doma drži, ne tvegaj, ko bo ok, se boš pa spet vozil stroka nima pojma, kako se širi. in kako je kužen... očitno je zelo kužen in tudi nevaren sicer ni nobene logike, da se dela takšen cirkus zaradi blagega prehlada... čajček, limona, dan, dva pa rešeno... z vožnjo motorja se nič bolj ne širi kot s čepenjem doma, verjemi. Trenutno je najbolj nevaren za širjenje "šoping" zundapp in ligenjček 2
Tex Objavljeno Marec 15, 2020 Opozori Objavljeno Marec 15, 2020 5 hours ago, J.a.m.e.s said: V petek sem bil v trgovini ja, ne vem kaj ima to veze s prehodom meje? Nic nic, je blo cist izven konteksta, sorry. Se mi je zdelo, da sem te videl, pa nisem bil ziher..
Kugelschreiber Objavljeno Marec 15, 2020 Opozori Objavljeno Marec 15, 2020 4 hours ago, DAMI34 said: z vožnjo motorja se nič bolj ne širi kot s čepenjem doma, verjemi. Trenutno je najbolj nevaren za širjenje "šoping" Taljani apelirajo, Da se ne vozi motorjev, da v primeru karambola, ne bi se bol obremenjevali zdravstva, da razbit ne koncas med koroniki....jaz apeliram de ne vozite motorjev, da vam ne bom fouš. ligenjček 1
DAMI34 Objavljeno Marec 15, 2020 Opozori Objavljeno Marec 15, 2020 pred 32 minutami, Kugelschreiber pravi: Taljani apelirajo, Da se ne vozi motorjev, da v primeru karambola, ne bi se bol obremenjevali zdravstva, da razbit ne koncas med koroniki....jaz apeliram de ne vozite motorjev, da vam ne bom fouš. Taljani nimajo ksj pri nas vozit ligenjček 1
Buschi Objavljeno Marec 15, 2020 Opozori Objavljeno Marec 15, 2020 Ni me tko spravlo v slabo voljo, ampak v tisto žalost...ob šestih zvečer so slovenski glasbeniki zaigrali na balkonih oz odprtih voknih...in je soseda zaigrala tako otožno melodijo na klavir...nad hišo pa je ravno Venera zasvetila...pa se zamisliš, kdo smo, kok smo zjebal mati Zemljo in nam sedaj samo vrača...
thumper Objavljeno Marec 15, 2020 Opozori Objavljeno Marec 15, 2020 pred eno uro, Buschi pravi: Ni me tko spravlo v slabo voljo, ampak v tisto žalost...ob šestih zvečer so slovenski glasbeniki zaigrali na balkonih oz odprtih voknih...in je soseda zaigrala tako otožno melodijo na klavir...nad hišo pa je ravno Venera zasvetila...pa se zamisliš, kdo smo, kok smo zjebal mati Zemljo in nam sedaj samo vrača... jst sm se pa že ustrašu de ti je tvoja shujšala.. ligenjček 1
Buschi Objavljeno Marec 15, 2020 Opozori Objavljeno Marec 15, 2020 (popravljeno) Ne sekiraj se, ce je kila prevec, ker pred tabo je cela večnost, ko boš samo ena kila...prahu v žari. Popravljeno Marec 15, 2020. Popravil Buschi
DAMI34 Objavljeno Marec 16, 2020 Opozori Objavljeno Marec 16, 2020 wc papirja je zmanjkalo ligenjček 1
maus Objavljeno Marec 16, 2020 Opozori Objavljeno Marec 16, 2020 pred 7 minutami, DAMI34 pravi: wc papirja je zmanjkalo sprintaj manuale o BMW Quest, ligenjček, DAMI34 in 4 others 7
DAMI34 Objavljeno Marec 16, 2020 Opozori Objavljeno Marec 16, 2020 pred 12 minutami, maus pravi: sprintaj manuale o BMW pol boma pahko srau do onemoglosti Quest, Bmflar, thumper in 2 others 5
maus Objavljeno Marec 16, 2020 Opozori Objavljeno Marec 16, 2020 pred 3 minutami, DAMI34 pravi: pol boma pahko srau do onemoglosti edin, če ti na kakšen kardan tega prepreču DAMI34, Bmflar in VS800 3
Bmflar Objavljeno Marec 16, 2020 Opozori Objavljeno Marec 16, 2020 Ob 10. 3. 2020 ob 10:43, Alla pravi: Nimam balkona ?? Lohka pir spraviš u mojem hladilniku Ob 15. 3. 2020 ob 0:51, Tex pravi: Hmmm .. a nisi bil včeraj v enih od večjioh centrov po nakupu? Leclerc? Danes bi šel - vse prazno in polne police ? ligenjček 1
RobiRoberto Objavljeno Marec 19, 2020 Opozori Objavljeno Marec 19, 2020 Danes bi morale biti v Planici kvalifikacije ...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se