Buschi Objavljeno April 2, 2022 Opozori Objavljeno April 2, 2022 Zgleda da se vojna že pozna tudi v domačem merkatorju: pik1 in Frenk 67 1 1
C eagle Objavljeno April 2, 2022 Opozori Objavljeno April 2, 2022 4 hours ago, Buschi said: Zgleda da se vojna že pozna tudi v domačem merkatorju: Ma to mi zaradi vojne... Vsak cajt bo Velika noč. Čas za potice, potičke in druge nadnaravne dobrote izibajker 1
pik1 Objavljeno April 2, 2022 Opozori Objavljeno April 2, 2022 pred 5 urami, Buschi pravi: Zgleda da se vojna že pozna tudi v domačem merkatorju: . ... no, to se mi pa u bistvu ne zdi več smešn 😮 ... ker sem rud jest opazil podobno še v dveh drugih trgovinah 😵
izibajker Objavljeno April 2, 2022 Opozori Objavljeno April 2, 2022 pred 1 uro, C eagle pravi: Ma to mi zaradi vojne... Vsak cajt bo Velika noč. Čas za potice, potičke in druge nadnaravne dobrote Je par dni nazaj ena naša sorodnica omenila, da je njena sodelavka "za vsak slučaj" nabavila 130kg moke... Dvomim, da je imela samo potičke, piškotke... v mislih. RobiRoberto 1
C eagle Objavljeno April 2, 2022 Opozori Objavljeno April 2, 2022 42 minutes ago, izibajker said: Je par dni nazaj ena naša sorodnica omenila, da je njena sodelavka "za vsak slučaj" nabavila 130kg moke... Dvomim, da je imela samo potičke, piškotke... v mislih. Če ne skladiščiš pravilno, imaš čez dober mesec zalego moljev... Zelo pomembna je prava temperatura in vlažnost! DAMI34, izibajker, Alla in 2 others 5
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno April 2, 2022 Opozori Objavljeno April 2, 2022 42 minutes ago, izibajker said: Je par dni nazaj ena naša sorodnica omenila, da je njena sodelavka "za vsak slučaj" nabavila 130kg moke... Dvomim, da je imela samo potičke, piškotke... v mislih. Sem pretekli vikend bil na kavi pri materi. Ravno o tem smo govorili, da nekaterih živil ne bo za kupiti. Ko sem ji dejal, naj ne skrbi, ker sem skoraj siguren, da njej ne bo zmanjkalo, saj ima sigurno 50 kg na zalogi me je samo grdo pogledala in dejala: ” Si nor, z tem pa ja mi2 ne preživiva”. -konec citata😳😳😳 Akito, GregorM, Tedybear in 3 others 6
Akito Objavljeno April 3, 2022 Opozori Objavljeno April 3, 2022 ...pri živalih ni te panike ... VS800 in SAR-Solo Adventure rider 1 1
Nja Objavljeno April 5, 2022 Opozori Objavljeno April 5, 2022 TO, da so na tem svetu nebodigatrebe, ki kradejo kisik. Mislim, kako moraš imet zvezane možgane da vržeš 4 kunce, 2 mrtva, 2 živa v kanto? in mirno spiš? bruh bruh bruh. 1 kunc se še bori. https://fb.watch/cbDDHhZmiS/ Akito, Tedybear, zundapp in 1 other 4
Popularna objava Buschi Objavljeno April 12, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno April 12, 2022 Rahlo imam poun ku..ac teh županskih volitev na vsake štiri leta. Na razdalji 10 km imamo štiri mostove čez Savijo...prej jih tri leta pa pol nihče ni povohal, sedaj se pol leta pred županskimi obnavljajo vsi štirje in neglede na katerega greš, čakaš ku budala pred semaforjem! Tedybear, smasher, Alla in 7 others 1 9
Zivnorc Objavljeno April 12, 2022 Opozori Objavljeno April 12, 2022 ... a vsak kandidat obnavlja svojega... Mavti, VS800, RobiRoberto in 1 other 4
ciciban Objavljeno April 13, 2022 Opozori Objavljeno April 13, 2022 In potem sem se na štrom odvlekel do mehanika. Sem nastavil zdej past za kuno... Nuca kdo za okol vrata? Bmflar, Zivnorc in Frenk 67 3
Tedybear Objavljeno April 13, 2022 Opozori Objavljeno April 13, 2022 (popravljeno) Vem, kaj bom delal drugo polovico meseca. 🤔 Tole stran da bo šlo tole not... Popravljeno April 13, 2022. Popravil Tedybear Mavti, maxxa, GoBobi in 5 others 1 3 1 3
Darko3g Objavljeno April 13, 2022 Opozori Objavljeno April 13, 2022 Ne delaj tega, tako hude zime ne bomo prenesli. Tedybear, Bmflar, Mavti in 3 others 6
Bmflar Objavljeno April 13, 2022 Opozori Objavljeno April 13, 2022 51 minutes ago, Tedybear said: Vem, kaj bom delal drugo polovico meseca. 🤔 Tole stran da bo šlo tole not... Skladatelj torej Mavti, Tedybear in maxxa 3
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno April 13, 2022 Opozori Objavljeno April 13, 2022 4 hours ago, ciciban said: In potem sem se na štrom odvlekel do mehanika. Sem nastavil zdej past za kuno... Nuca kdo za okol vrata? Jaz imam tole in je mir. Prej so mi dva avta onesposobile. https://www.autodoc.si/ridex/18085112 ciciban 1
ciciban Objavljeno April 13, 2022 Opozori Objavljeno April 13, 2022 Hvala za info. Vsaka izkušnja dobrodošla. Avto so popravli v 15min. Zdej se pa čoham kako naprej.
Darko3g Objavljeno April 26, 2022 Opozori Objavljeno April 26, 2022 Novi trendi aeronavtike pri kosilnicah. P.S.: Betonski robnik še stoji smasher, boki brm in GregorM 1 2
smasher Objavljeno April 26, 2022 Opozori Objavljeno April 26, 2022 Ma zato sem jaz kupil tašči in tastu eno čip kosilnico da tut kamne kosijo (tudi jaz sem jih 😅)... 🤣
Buschi Objavljeno April 30, 2022 Opozori Objavljeno April 30, 2022 U tri pi...ke materine. Neki sem šel kup puzlov prestavljat, pa se je Kinkade prilepil na naslednji karton: Mavti, Kawasaki_rider, bajkr88 in 1 other 3 1
Buschi Objavljeno Maj 1, 2022 Opozori Objavljeno Maj 1, 2022 Mislim...kresovanje, pojem za žurko s frajtonerco...ko je v vsaki vasi igral en ansanbel...kam zaboga je pa to izginilo????? In kdaj????? V dolini niti ene žurke, se zapeljema u Velenjkovac...Stilovci..."Ja, vstopnina bo 20 evrov za dva! " Hvala ne ne! Pa lehko noč. bajkr88 1
zupi13 Objavljeno Maj 1, 2022 Opozori Objavljeno Maj 1, 2022 pred 3 urami, Buschi pravi: Mislim...kresovanje, pojem za žurko s frajtonerco...ko je v vsaki vasi igral en ansanbel...kam zaboga je pa to izginilo????? In kdaj????? V dolini niti ene žurke, se zapeljema u Velenjkovac...Stilovci..."Ja, vstopnina bo 20 evrov za dva! " Hvala ne ne! Pa lehko noč. Nardiš si ga.... 😁 RobiRoberto, Akito, C eagle in 2 others 3 1 1
Bmflar Objavljeno Maj 6, 2022 Opozori Objavljeno Maj 6, 2022 (popravljeno) K sn pa tole vidu, me je pa kar Kam gre ta svet ???? Popravljeno Maj 6, 2022. Popravil Bmflar RobiRoberto 1
Frenk 67 Objavljeno Maj 6, 2022 Opozori Objavljeno Maj 6, 2022 pred 40 minutami, Bmflar pravi: K sn pa tole vidu, me je pa kar Kam gre ta svet ???? Zihr en hud bajker, k je ves potetoviran. 😂🤣 Bmflar in GoBobi 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se