Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

veseu bot, cim vec takih.... bo vec bab za nas ostal

• Haha 2
Objavljeno

Kaj ti nuca več bab...če hočjo vse bit neke anoreksične misice !

Bruh!

Objavljeno
pred eno uro, Buschi pravi:

Bruh!

važno da majo adute na svojih mestih :D

Objavljeno
pred 5 urami, Buschi pravi:

Bruh!

Dej ne jamri, vsaj debelih bab ne manjka. 😂

Objavljeno

Kupu nov picikl... Prišel domov in ugotovil da zadnja kaseta bolj wobla kot pri 20let starem... 

Res se mi ne da v pondeljek spet v štacuno in se bunit tam... 

• Žalosten 1
  • Šokiran 2
Objavljeno

... un se mi zdi kot križanec med Petrom Panom in Zvončico...    :D

pred 18 minutami, smasher pravi:

Kupu nov picikl... Prišel domov in ugotovil da zadnja kaseta bolj wobla kot pri 20let starem... 

Res se mi ne da v pondeljek spet v štacuno in se bunit tam... 

... kaj ti to pomeni:

... da picikl ni zate. Kupi si raje še en motor.... in piši v temo, " kaj me je spravilo v dobro voljo"   :D

• Haha 3
Objavljeno
pred 1 minuto, Zivnorc pravi:

... un se mi zdi kot križanec med Petrom Panom in Zvončico...    :D

... kaj ti to pomeni:

... da picikl ni zate. Kupi si raje še en motor.... in piši v temo, " kaj me je spravilo v dobro voljo"   :D

Bencin se draža, jaz imam na "lagerju" 🤣 sigurno za par kWh goriva. Ma sej mogoče sem si sam kriv ki sm kupu nek čip bajk iz decatlona. Zdej ne vem al je to normalni da ta bolj poceni oprema malo wobla. Ma če shimano sis pred 25leti ni nevem zakaj bi sedaj... 

Objavljeno

no zdej si pa vse povedu, predebu si in ko si se gor usedu si vse pretegnu pa sfuku  😡 

Objavljeno (popravljeno)

...al pa ni imel dovolj oprijetih pajkic....  :D

Fat Man Riding A Bike Deals, 55% OFF | www.gruposincom.es

:P

Popravljeno . Popravil Zivnorc
Objavljeno
pred 8 minutami, bajkr88 pravi:

no zdej si pa vse povedu, predebu si in ko si se gor usedu si vse pretegnu pa sfuku  😡 

🤣🤣🤣🤣🤣, sicer žena res pravi da sem debel... Ma je uradno še 35kil fore do Max nosilnosti kolesa... 

No da malo vseeno pohvalim kolo, lepo zgleda.. Samo sestavljal ga je verjetno nepismen migrant v franciji... 

sketch-1651949754193.png

• Všeč mi je 3
Objavljeno

ni slb, sam merki da nouš na razmočeno travo zapelu k se boš ugreznu do jajc s temi gumcami 

• Haha 2
Objavljeno
pred 10 urami, smasher pravi:

🤣🤣🤣🤣🤣, sicer žena res pravi da sem debel... Ma je uradno še 35kil fore do Max nosilnosti kolesa... 

No da malo vseeno pohvalim kolo, lepo zgleda.. Samo sestavljal ga je verjetno nepismen migrant v franciji... 

sketch-1651949754193.png

Vse si povedu. Lepo ga obes na steno in ga poglej, ko boš šou na moped. 

• Haha 3
Objavljeno

20220510_103141.thumb.jpg.347c8e63d83cd2cf9769504d759db25f.jpg

Se je vodstvo menjalo...pa določeni preveč na veliko režejo svoje stare grehe!

P.S.: za tiste, ki ne razumete: gledate uničeno drobovje profi rezalnika

• Žalosten 1
  • Šokiran 2
Objavljeno

Kako hitro postaneš brezdomec😔

• Žalosten 2
  • Šokiran 1
Objavljeno
27 minutes ago, Kmet2 said:

Kako hitro postaneš brezdomec😔

Upam, da je vse OK !

Objavljeno
pred 4 minutami, Bmflar pravi:

Upam, da je vse OK !

Zmano ja, sem v lj na šihtu. 

Baje je vsa okna ven zmetalo, garažo zrušilo itd

Zaprli obnočje, tudi pogledat ne morem, kaj je ostalo od stabovanja😪

Objavljeno

Jaz sem pa dobil obvestilo, da mi potece vinjeta za motor.... Po enem mescu in mi je blo cudn, wtf?!? Grem gledat placila, saj sem placal 30 evrov... In potlej v aplikaciji vidim, da sem kliknil za avto, jao. 

Posljem mail na Dars, da se mi je zgodila napaka, ce je mozno popravit zadevo, da sem placal 30,sam razred sem falil.... In mi je prijazno odgovorila, da sem kupil napacni razred in mi predlaga naj novo kupim za motor.... V danasnji dobi, dobi racunalnikov se ne da spremenit prav 😂 ja ok faking zmotil sem se, res greh. Prov ne mors vec upat, da bo ena dobra dusa kje, pa rekla joooj, ni problema gospod, se zgodi, zrihtamo. Ne. Zajebu si! Placi! 

Pisda, k da sem jo prosil, da mi jo zastonj da... 

Komi cakam, da grem novo kupit ja.... Bom prej tablico v kufer ruknil. 

Objavljeno
pred 4 urami, TakeALookAround pravi:

Jaz sem pa dobil obvestilo, da mi potece vinjeta za motor.... Po enem mescu in mi je blo cudn, wtf?!? Grem gledat placila, saj sem placal 30 evrov... In potlej v aplikaciji vidim, da sem kliknil za avto, jao. 

Posljem mail na Dars, da se mi je zgodila napaka, ce je mozno popravit zadevo, da sem placal 30,sam razred sem falil.... In mi je prijazno odgovorila, da sem kupil napacni razred in mi predlaga naj novo kupim za motor.... V danasnji dobi, dobi racunalnikov se ne da spremenit prav 😂 ja ok faking zmotil sem se, res greh. Prov ne mors vec upat, da bo ena dobra dusa kje, pa rekla joooj, ni problema gospod, se zgodi, zrihtamo. Ne. Zajebu si! Placi! 

Pisda, k da sem jo prosil, da mi jo zastonj da... 

Komi cakam, da grem novo kupit ja.... Bom prej tablico v kufer ruknil. 

Sam zdej mi ni nič jasno. Kupu si vinjeto za avto in dobil obvestilo, da ti poteče vinjeta za motor?

Objavljeno

Obvestilo dobis, da potece za vozilo z registracijo to pa to.... In je bila za motor(registrska). In potlej gledam, sem kupil za avto(registrska od motorja). Ampak to njih ne briga a je taprava al ni, ker sem pac sam zajebal. Sam nocjo nc slisat o tem, da sori, zmotil sem se, ceprav placal. Res mi je debilno. Tko da, nej se kebe ta Dars debiln. 

S tem, da mam vinjeto za avto, in 2 motorja.... Obnasa se pa, kot da prosjacim za free vinjeto.... 

Objavljeno

Kmet, kakšno je stanje .

Objavljeno
11 hours ago, TakeALookAround said:

Obvestilo dobis, da potece za vozilo z registracijo to pa to.... In je bila za motor(registrska). In potlej gledam, sem kupil za avto(registrska od motorja). Ampak to njih ne briga a je taprava al ni, ker sem pac sam zajebal. Sam nocjo nc slisat o tem, da sori, zmotil sem se, ceprav placal. Res mi je debilno. Tko da, nej se kebe ta Dars debiln. 

S tem, da mam vinjeto za avto, in 2 motorja.... Obnasa se pa, kot da prosjacim za free vinjeto.... 

Če bi s svojim kurcem po koprivah mahal bi se drugače obnašali...

Objavljeno
pred 1 uro, Buschi pravi:

Kmet, kakšno je stanje .

Ko so me sosedi klicali, sem mislil, da sem brezdomec... Drama... 

Je nekaj škode. 

Bolj me skrbi okolje. 

Ko sem pospravljal me je vintalo, kot solzivec in sem se samo spokal k babi. 

IMG_20220512_133915.jpg

IMG_20220512_133911.jpg

IMG_20220512_142139.jpg

IMG_20220512_142117.jpg

IMG_20220512_142109.jpg

IMG_20220512_170400.jpg

IMG_20220512_170344.jpg

IMG_20220512_133858.jpg

IMG_20220512_133929.jpg

IMG_20220512_171618.jpg

IMG_20220512_142144.jpg

IMG_20220512_170455.jpg

IMG_20220512_170426.jpg

Objavljeno

Kakorkoli obrneš...odnesel si jo boljše, kot onih šest siromakov !

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!