Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Mass je imel razprodajo...

20220514_090753.jpg

Kup od moje Gospe !

Objavljeno

Toliko sladic, jaz pa sam. Kako se naj upiram?

Trebušna slinavka dela na polno.

• Haha 1
Objavljeno

Pa da jim je...em mater debilim pežojevim...prokleti šalabajzerji zarukani...še mal pa bom zažgal totalo karjolo...

20220519_175054.thumb.jpg.15d5f443f34c53d71bba4b709da7a72c.jpg

Francozim bi zakonsko morali prepovedati delat avte!!!!!!!!!

Nej delajo krosante, pa bagete, pa lubezen...avte pa naj stijo delat narodu, ki ima izdelavo "poskočnih koničkov", pa "španskih bikov" v svoji krvi!

Objavljeno
pred 1 uro, Buschi pravi:

Pa da jim je...em mater debilim pežojevim...prokleti šalabajzerji zarukani...še mal pa bom zažgal totalo karjolo...

20220519_175054.thumb.jpg.15d5f443f34c53d71bba4b709da7a72c.jpg

Francozim bi zakonsko morali prepovedati delat avte!!!!!!!!!

Nej delajo krosante, pa bagete, pa lubezen...avte pa naj stijo delat narodu, ki ima izdelavo "poskočnih koničkov", pa "španskih bikov" v svoji krvi!

ni tko hudo ... vsake tolko jim rata... sicer se raje držim taljanov... ma da bi sam dojčlanedrji klatli okoli po cestah bi bil tak dolgčas.

Eden najboljši kompaktni SUV so naredili že zdavnaj.... Renault 4 :D  (za tiste ki ni znajo francosko... katrca :D ) pa xara picasso je tut kul, pa še kaj bi se našlo. 

Po mojem mnenju sirov nebi smeli deliat, jim splesnijo, fašejo črve, smrdijo.... pa jih vseeno jejo.

• Haha 2
Objavljeno

Ti si žvau😳...

Tole je pa naš kup...

0_3679263430742822105.jpg.42230fedbb0c801319eabea8f62e29ed.jpg

...pa svak pove, da pride še 5 metrov ven iz hoste🙄🙄🙄...

Še bo vroče letos...😊

Objavljeno
pred 12 urami, Tedybear pravi:

Počas končujem. Vsak let so težje..🤔🤔🤔.

20220524_171134.jpg

20220524_171110.jpg

Sej ni tako hudo, moj rekord so 4 klaftre naklane v enem dnevu, pa še na elektriko imaš cepilnik, se ti nič ne kadi v nos😉.

Objavljeno

bi vam dau sikirico, pa sekite ... :mad:

mate pa vsaj fitnes zastojn :P 

Objavljeno
pred 40 minutami, maus pravi:

bi vam dau sikirico, pa sekite ... :mad:

mate pa vsaj fitnes zastojn :P 

Starejši se pa spoznate na zgodovino pridobivanja lesa za kurjavo😂😂. Sekirce se samo mečejo.....

Objavljeno
pred eno uro, Kaldu pravi:

Sej ni tako hudo, moj rekord so 4 klaftre naklane v enem dnevu, pa še na elektriko imaš cepilnik, se ti nič ne kadi v nos😉.

Tisto je gretje ročk.

Objavljeno
pred 3 urami, GoBobi pravi:

Ti si žvau😳...

Tole je pa naš kup...

0_3679263430742822105.jpg.42230fedbb0c801319eabea8f62e29ed.jpg

...pa svak pove, da pride še 5 metrov ven iz hoste🙄🙄🙄...

Še bo vroče letos...😊

Sam.. tole ni mal.....

Objavljeno
pred 16 urami, Tedybear pravi:

Počas končujem. Vsak let so težje..🤔🤔🤔.

20220524_171134.jpg

20220524_171110.jpg

Koliko roštiljev je to?

Objavljeno

ne kok roštiljev, kok bo prišparal v tej noriji....

jz vedno pizidim, ker mi ne morjo več hlodov na travnik za bajto dotankat, pa moram meterce kupit 

Objavljeno
pred 20 urami, Darko3g pravi:

Koliko roštiljev je to?

Eden, a ga ne vidiš tam desno. 😜

Objavljeno
pred 10 urami, Frenk 67 pravi:

Eden, a ga ne vidiš tam desno. 😜

Že čez mejo. Sosedov.🤨

Objavljeno
Ob 25. 5. 2022 ob 11:34, Tedybear pravi:

Sam.. tole ni mal.....

Ne, samo svak nima občutka ne pr batinah, ne pr tem kolk je treba spucat naenkrat.

Me vedno spomne na un vic, k so cigoti kradl tire na železnici, pa so jim miličarji enkrat najdli robo in vprašajo od kje jim te tiri. Starejši cigo hitro ponudi "rešitev": Guspud policaj, tu so se sigurno otroki igrali, pa so s sabo domov prnesli. Pa prav miličar: Kako so otroc to kr prnesl, če ma pa vsak tir vsaj 400 kil. Pa prav cigo: Ma kaj pa otroki vejo kolk je 400 kilo. Otroki sam primejo pa nesejo... 😊😊😊

Objavljeno

Mene pa na tistega, ko mu ob dveh ponoči pošljejo SMS: Ali rabite drva?

• Haha 3
Objavljeno

Tole... Kdo bi si mislil, da je kelnerca tudi čistilka obenem :blush:

Opuski.jpg

Objavljeno

Fantje, dejmo ze zresnt, ker če ne, bomo uničili čist fajn temo o slabi volji😜...

Objavljeno
pred 3 minutami, GoBobi pravi:

Fantje, dejmo ze zresnt, ker če ne, bomo uničili čist fajn temo o slabi volji😜...

Mene je spravl v slabo voljo, ker eni uničujejo dobro temo o slabi volji. 😟😢

• Hvala 1
  • Haha 2
Objavljeno

Čakam ku budala pred labaratorijem, gužva, nikamor se ne prestavmo, nakar sicer mična sestra nese 10 lončkov z kavo noter!!!!!!

Objavljeno
pred 45 minutami, Buschi pravi:

Čakam ku budala pred labaratorijem, gužva, nikamor se ne prestavmo, nakar sicer mična sestra nese 10 lončkov z kavo noter!!!!!!

... pa so ziher... da niso to tisti kozarčki s pulta pred WC?

Objavljeno

Dišalo je po sveži kavi.

Objavljeno

V nedeljo sem se vračal iz Beograda in sem šel čez mejni prehod Bajmok / Bácsalmás, ki se zapre ob sedmih zvečer. Precej sem hitel in bil na srbski strani ob 18:47.

Bilo je nekaj avtomobilov, pa nisem želel preko vrste. Ob 18:56 sem prešel čez srbsko stran, na madžarski strani pa so bili štirje avtomobili pred mano, pred črto, ki označuje mejo pa sta bili dve ženski (verjetno policija), ki sta spuščali avtomobile posamično, kot so pregledali predhodni avto. Ko sem prišel na vrsto je bila ura 18:59 (seveda sem ves čas gledal na uro), avto pred mano pa še ni končal s postopkom. Ženska je nekaj govorila po madžarsko, potem je pogledala registrsko, in rekla Vege in me poslala nazaj. Na srečo me je vsaj Srb spustil noter, sicer bi prespal na nikogaršnji zemlji. Rekel je, da to dostikrat naredijo (za mano je bil še en avto) in naj se pritožim na ambasado.

Potem sem šel nazaj v Sombor in na mejni prehod Bački breg, ki je odprt ves dan. Zgubil sem približno uro inpol, vmes pa me je še dobil dež.

V torek sem pisal prijazen e-mail na madžarsko ambasado, pa še nisem dobil odgovora. Jutri jih pokličem.

----

Na vseh bencinskih črpalkah imajo napisano ceno 480 HUF, ko pa sem prišel na črpalko, pa je pisalo, da ta cena velja le za madžarske registracije, za tujce pa je nekaj čez 700 HUF.

Poslal sem jih nazaj v rodni kraj in odpujsal proti Lendavi.

Sem pa vsaj spal v simpatičnem hotelu Elizabeth v Baji in se fajn najedel za zajtrk (sicer brez zarodkov pernatih živali, ampak lep izbor sadja - še lubenica, klobas, sirov in namazov).

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!