Zivnorc Objavljeno Junij 2, 2022 Opozori Objavljeno Junij 2, 2022 ..očitno se Viktor zgleduje po Janezu. Red mora bit.
Buschi Objavljeno Junij 2, 2022 Opozori Objavljeno Junij 2, 2022 A ni grozn, da se baba tk mal fura...da se je plevel okol tega bavarskega gnoja navil... Frenk 67, Mavti, boki brm in 4 others 7
Akito Objavljeno Junij 2, 2022 Opozori Objavljeno Junij 2, 2022 pred 13 minutami, Buschi pravi: A ni grozn, da se baba tk mal fura...da se je plevel okol tega bavarskega gnoja navil... ...to ni plevel 😇...Parthenocissus quinquefolia...po domače divja trta je ... Frenk 67, VS800, Bmflar in 3 others 3 3
Buschi Objavljeno Junij 2, 2022 Opozori Objavljeno Junij 2, 2022 A bejš no...ka mam okol bajte posajen vem...zame je plevel vse, kar ni uporabn....divja trta, rože, zelenica,paradajz,murke... Tedybear, GoBobi, Bmflar in 4 others 6 1
smasher Objavljeno Junij 2, 2022 Opozori Objavljeno Junij 2, 2022 Jat sem se včeraj odločil da dam skrbi na motor... in se lotim tistih prednjih zavor ki ružijo z muko se opravim do Trsta.... (tam je večja vejretnost da je kaj na zaogi kot pri nas) in gledam zaprta vrata.... danes praznik v IT... bajkr88 1
Buschi Objavljeno Junij 4, 2022 Opozori Objavljeno Junij 4, 2022 Sem na eni poroki. Stari ej, gladam eno mamo, pred sabo ima pladen z mesom, pa hodi k meni jemat. Mamka ne folga goltat, ta si faše v gobec. Lačen sem ko volk, a me je minil ves apetit. smasher, Bmflar, Frenk 67 in 3 others 6
boki brm Objavljeno Junij 4, 2022 Opozori Objavljeno Junij 4, 2022 Pravkar, Buschi pravi: Sem na eni poroki. Stari ej, gladam eno mamo, pred sabo ima pladen z mesom, pa hodi k meni jemat. Mamka ne folga goltat, ta si faše v gobec. Lačen sem ko volk, a me je minil ves apetit. pa pojdi na fantovšno - apetita sicer glih tko ne boš imel, ampak te to ne bo motilo 😋 Bmflar 1
Buschi Objavljeno Junij 4, 2022 Opozori Objavljeno Junij 4, 2022 Sem kot priča organiziral fantovšno...siromak od ženina je do desetih zvečer samo mleko pil. Pa nafehtal 270 ojrof...tak da jedl smo go gospodje.. GoBobi in Bmflar 1 1
smasher Objavljeno Junij 4, 2022 Opozori Objavljeno Junij 4, 2022 To je to ki zihr hodite na poroke "fensy" ljudi... taki ki mislijo da so ful kul... še iz nobene poroke nisem prišel lačen, na eni smo še sarme dobili za fruštek (naslednej jutro) Na eni od bolj fensy porok je bila poročna torta zapaljena, mislim zgledala je kul samo z mojimi dolgoletnimi izkušnjami z mlaskanjem sladic, se je v okusu čutilo da zo zažgali biskvit in ga vseeno uporabili v poročni torti.... joj joj... Sem pa pozabil včeraj napisat, ker ni blo nič od kosov za motor sem šel menjat olje v oljdajmerju... pazim, pazim.... pol mi pa pumpa za olje pade v uno korito za olje.. pa je šla vsa previdnost v K... vse ustrano od olja... Bmflar in GoBobi 2
Frenk 67 Objavljeno Junij 10, 2022 Opozori Objavljeno Junij 10, 2022 (popravljeno) Sej ne vem, a je za tle al pod "Saj ni res pa je". Včasih mislim, da je mel Trefalt "kerlci in korenine". 🙄 Sum posilstva v domu upokojencev, moškega premestili znotraj doma - 24ur.com Popravljeno Junij 10, 2022. Popravil Frenk 67 GoBobi 1
pik1 Objavljeno Junij 11, 2022 Opozori Objavljeno Junij 11, 2022 . ... zares me je spravila v slabo voljo šalabajzerska firma AXEL iz Kopra ... ne samo, da so opravili svoje delo za nezadostno oceno ... ampak so ob tem uspeli naredit celo škodo na mojem mopedu, zaradi njihovega nestrokovnega servisa 😪 ... faaaaaaak ... AXEL ... kar še tko naprej 👿 ... ČESTITAM za povzročeno škodo 👿 RobiRoberto, 3nity, bajkr88 in 3 others 3 3
smasher Objavljeno Junij 11, 2022 Opozori Objavljeno Junij 11, 2022 pred 56 minutami, pik1 pravi: . ... zares me je spravila v slabo voljo šalabajzerska firma AXEL iz Kopra ... ne samo, da so opravili svoje delo za nezadostno oceno ... ampak so ob tem uspeli naredit celo škodo na mojem mopedu, zaradi njihovega nestrokovnega servisa 😪 ... faaaaaaak ... AXEL ... kar še tko naprej 👿 ... ČESTITAM za povzročeno škodo 👿 Niso ravno opevani, ampak nimajo konkurence, tako da na obali je švoh za menjavo gum na motorjih. pa drugače firma je AXLE... če jih kritiziraš vsaj napiši ime pravilno. pik1 1
pik1 Objavljeno Junij 11, 2022 Opozori Objavljeno Junij 11, 2022 pred 1 minuto, smasher pravi: Niso ravno opevani, ampak nimajo konkurence, tako da na obali je švoh za menjavo gum na motorjih. pa drugače firma je AXLE... če jih kritiziraš vsaj napiši ime pravilno. . ... ma kaj me briga, kako se napiše ... AXEL ali pa AXLE ... zame je vse skupi en in ist Kur*c ... ja, zdej bom pa res lahko peljal na servis ... popravit še tisti "njihov podpis" na mopedku, ki so mi ga danes naredili ... sicer pa ... jaz žal ne šraufam motorjev ... tko da ... tudi ŽAL ne bo samo 20 evrov ... ... se držim tistega reka ... naj vsak dela tisto, za kar je usposobljen ... za kar pa jest, kar se tiče šraufanja definitivno nisem 😮 smasher 1
smasher Objavljeno Junij 11, 2022 Opozori Objavljeno Junij 11, 2022 pred 38 minutami, pik1 pravi: . ... ma kaj me briga, kako se napiše ... AXEL ali pa AXLE ... zame je vse skupi en in ist Kur*c ... ja, zdej bom pa res lahko peljal na servis ... popravit še tisti "njihov podpis" na mopedku, ki so mi ga danes naredili ... sicer pa ... jaz žal ne šraufam motorjev ... tko da ... tudi ŽAL ne bo samo 20 evrov ... ... se držim tistega reka ... naj vsak dela tisto, za kar je usposobljen ... za kar pa jest, kar se tiče šraufanja definitivno nisem 😮 Jaz tudi nisem bil, samo ko mi je avtoplus uničil menjalnik (seveda je bil menjalnik fuč pou leta kasneje po "servisu", težko dokazat), sem si rekel "uničim lahko sam ceneje", kot če plačam nekomu servis da pokvari... In tako se je začelo, marsikaj sem zajebal, dosti se pa tudi naučil. pik1 1
DAMI34 Objavljeno Junij 12, 2022 Opozori Objavljeno Junij 12, 2022 od kdaj ma axle servis? Al si sam gume menjal? pik1 1
pik1 Objavljeno Junij 12, 2022 Opozori Objavljeno Junij 12, 2022 pred 2 urami, DAMI34 pravi: od kdaj ma axle servis? Al si sam gume menjal? . ... menjal sem "samo" gume ... pa so mi že s tem posegom uspel zajebat še dve drugi stvari 😈
Darko3g Objavljeno Junij 12, 2022 Opozori Objavljeno Junij 12, 2022 Kaj nisi bil zraven? Jaz običajno zapeljem motor do vulkanizerja in počakam, da mi menja ter gledam kaj počne. pik1 1
pik1 Objavljeno Junij 12, 2022 Opozori Objavljeno Junij 12, 2022 pred 10 minutami, Darko3g pravi: Kaj nisi bil zraven? Jaz običajno zapeljem motor do vulkanizerja in počakam, da mi menja ter gledam kaj počne. ne, tri ure pač nisem želel stati zraven na 30 stopinjah pa mi je sedaj u bistvu kar žal, da nisem 😯
Igi Pop Objavljeno Junij 12, 2022 Opozori Objavljeno Junij 12, 2022 Tole me je ustavilo na Blokah, na poti iz MNE Bmflar in RobiRoberto 1 1
3nity Objavljeno Junij 13, 2022 Opozori Objavljeno Junij 13, 2022 Ob 12. 6. 2022 ob 10:56, pik1 pravi: . ... menjal sem "samo" gume ... pa so mi že s tem posegom uspel zajebat še dve drugi stvari 😈 Če si se živ pripeljal do doma z vsemi vijaki, si lahko samo hvaležen 🤣🤦 Bmflar in C eagle 2
Buschi Objavljeno Junij 15, 2022 Opozori Objavljeno Junij 15, 2022 Proklet jajc bavarski RobiRoberto 1
Buschi Objavljeno Junij 17, 2022 Opozori Objavljeno Junij 17, 2022 Prometni kaos v Spodnji savinski dolini...zaradi debilnih zapikanih pedrskih obritonožcev ! GoBobi, RobiRoberto, MiNa in 2 others 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se