maus Objavljeno September 28, 2022 Opozori Objavljeno September 28, 2022 pred 11 urami, GoBobi pravi: (za tiste, ki ne poznajo, so bili bulerji znamke Dr. Martens nekoč zelo čislan čevelj na skinhedovih nožicah in so jih radi hrabro uporabljali za brcanje na tleh ležečih - če so le bili v skupini, pičke jedne🙄). js sm nosu kolićke s cofi in belimi štumfi in se vozu z avtomatikom po centru LJ dr.looney, VS800, Akito in 1 other 1 3
GoBobi Objavljeno September 28, 2022 Opozori Objavljeno September 28, 2022 pred 4 minutami, maus pravi: js sm nosu kolićke s cofi in belimi štumfi in se vozu z avtomatikom po centru LJ ...a kot skinhed😮?!? VS800, Zivnorc in dr.looney 3
maus Objavljeno September 28, 2022 Opozori Objavljeno September 28, 2022 (popravljeno) pred 53 minutami, GoBobi pravi: ...a kot skinhed😮?!? js sm spadau med šminkerje ... takrat so bili pankerji... skinhedi takrat še niso zrastl evo .. podobne ... Popravljeno September 28, 2022. Popravil maus VS800 in dr.looney 2
Zivnorc Objavljeno September 28, 2022 Opozori Objavljeno September 28, 2022 ... men je skinhed sam od sebe zrasu ... tolk sm dobr... VS800, RobiRoberto, dr.looney in 4 others 7
VS800 Objavljeno September 28, 2022 Opozori Objavljeno September 28, 2022 pred 7 minutami, maus pravi: js sm spadau med šminkerje ... takrat so bili pankerji... skinhedi takrat še niso zrastl A niso ble takrat špagarce muderno...aj blo to pr nm na vas?? Zivnorc, dr.looney in maus 3
Kmet2 Objavljeno September 28, 2022 Opozori Objavljeno September 28, 2022 pred 7 minutami, maus pravi: js sm spadau med šminkerje ... takrat so bili pankerji... skinhedi takrat še niso zrastl Pa tud k so zrastli se jim nisi mogu pridružit. Namreč niso delali tak malih bullerjev😂 Buschi, C eagle, Zivnorc in 5 others 8
Zivnorc Objavljeno September 28, 2022 Opozori Objavljeno September 28, 2022 (popravljeno) pred 2 minutami, Kmet2 pravi: Pa tud k so zrastli se jim nisi mogu pridružit. Namreč niso delali tak malih bullerjev😂 ... ... maus je bulerje uporabljal za svojo zaščito.... in to številko 48 ... skriu se je vanj.. pa tut če ga je kdo pohodu, mu ni blo nč... Popravljeno September 28, 2022. Popravil Zivnorc C eagle, Tedybear, dr.looney in 3 others 6
VS800 Objavljeno September 28, 2022 Opozori Objavljeno September 28, 2022 pred 3 minutami, Zivnorc pravi: ... ... maus je bulerje uporabljal za svojo zaščito.... in to številko 48 ... skriu se je vanj.. pa tut če ga je kdo pohodu, mu ni blo nč... sam je mogu bit čist uspred u bulerju in to sklonen mau.... Zivnorc, maus in dr.looney 3
maus Objavljeno September 28, 2022 Opozori Objavljeno September 28, 2022 (popravljeno) pred 12 minutami, Kmet2 pravi: Pa tud k so zrastli se jim nisi mogu pridružit. Namreč niso delali tak malih bullerjev😂 pitt buli .. tamali so najbolj nevarni skini se takrat niso uklapali u našu družbeno politićku zajednicu ... ne pozabite, da so bila to proti koncu 70-tih let prejšnjega stoletja full si me razkuru p.s. tudi ostale budno spremlam Popravljeno September 28, 2022. Popravil maus Kmet2, Zivnorc, C eagle in 2 others 5
Zivnorc Objavljeno September 28, 2022 Opozori Objavljeno September 28, 2022 ...mene pa ful spraula u slabo voljo......k se ne morm odloćit, al nej si narežem taprekajeno...al taneprekajeno... VS800, Tedybear, Frenk 67 in 6 others 2 4 1 1 1
VS800 Objavljeno September 28, 2022 Opozori Objavljeno September 28, 2022 pred 4 minutami, Zivnorc pravi: ...mene pa ful spraula u slabo voljo......k se ne morm odloćit, al nej si narežem taprekajeno...al taneprekajeno... A maš 3 sorte k tadesna je še plesniva.... dr.looney, pik1, Zivnorc in 1 other 4
Kaldu Objavljeno September 28, 2022 Opozori Objavljeno September 28, 2022 (popravljeno) pred 1 uro, Zivnorc pravi: ...mene pa ful spraula u slabo voljo......k se ne morm odloćit, al nej si narežem taprekajeno...al taneprekajeno... Počakaj, pridem in obe probam, potem pa ti svetujem. Popravljeno September 28, 2022. Popravil Kaldu RobiRoberto, Zivnorc in dr.looney 3
dr.looney Objavljeno September 28, 2022 Opozori Objavljeno September 28, 2022 pred 4 urami, Zivnorc pravi: ... @maus vas spremlje z budnim ućem... ....in pol vas bo men zatožu.... ...in pol bom mogu urgirat.... In? Kua bosta? .... uba se bosta pokakala.... maus, VS800 in Zivnorc 3
Zivnorc Objavljeno September 28, 2022 Opozori Objavljeno September 28, 2022 pred 6 minutami, dr.looney pravi: In? Kua bosta? .... uba se bosta pokakala.... ... mausa bom iz ketne spustu.... pa boš vidla hudiča... Tedybear, maus, dr.looney in 1 other 4
dr.looney Objavljeno September 28, 2022 Opozori Objavljeno September 28, 2022 pred 3 urami, Zivnorc pravi: ... mausa bom iz ketne spustu.... pa boš vidla hudiča... Tistga vidim vsak dan zjutraj v ogledalu....aja pa miši se ne bojim .... maus, RobiRoberto in Zivnorc 1 2
jvalant Objavljeno September 28, 2022 Opozori Objavljeno September 28, 2022 6 hours ago, Zivnorc said: ...mene pa ful spraula u slabo voljo......k se ne morm odloćit, al nej si narežem taprekajeno...al taneprekajeno... Pol dej pa raj ohrovt, da naus u dilemi... Mavti, dr.looney in Zivnorc 3
Mavti Objavljeno September 28, 2022 Opozori Objavljeno September 28, 2022 Na vsakih par kilometrov zapora ceste ali semafor ali obvoz ali prekopana cesta,.......,u tri pi..e blesave,da še enkrat te volitve minejo ,da se vrne staro stanje Zivnorc, Tedybear in DAMI34 1 2
maus Objavljeno September 28, 2022 Opozori Objavljeno September 28, 2022 pred 1 minuto, Mavti pravi: Na vsakih par kilometrov zapora ceste ali semafor ali obvoz ali prekopana cesta,.......,u tri pi..e blesave,da še enkrat te volitve minejo ,da se vrne staro stanje nov način umirjanja prometa Zivnorc, Mavti in RobiRoberto 3
Mavti Objavljeno September 28, 2022 Opozori Objavljeno September 28, 2022 pred 9 minutami, maus pravi: nov način umirjanja prometa Samo moji živci nimajo več garancije RobiRoberto, dr.looney, Zivnorc in 1 other 4
Buschi Objavljeno September 29, 2022 Opozori Objavljeno September 29, 2022 pred 14 urami, Mavti pravi: Na vsakih par kilometrov zapora ceste ali semafor ali obvoz ali prekopana cesta,.......,u tri pi..e blesave,da še enkrat te volitve minejo ,da se vrne staro stanje Čak, prvi november 1990 se zna ponovit...koker ščije... dr.looney 1
DAMI34 Objavljeno September 29, 2022 Opozori Objavljeno September 29, 2022 meglenkarji na prehitevalnem pasu z vrtoglavo hitrostjo 102km/h...da jim jebem
RobiRoberto Objavljeno September 29, 2022 Opozori Objavljeno September 29, 2022 Še vedno dogaja, ker se gospodična ne more odločiti, ali bi bila rajši na moji glavi, ali na ekranu prenosnika ... Obe fotografiji "sta simbolični" (?) ... 👍 Danes zjutraj sem rešil življenje precej velikemu pajku, kateri ni mogel priplezarti iz kuhinjskega lijaka, v katerega ne vem kako je zašel ... DAMI34 1
dr.looney Objavljeno Oktober 1, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2022 Postla mi je začela puščat....
Frenk 67 Objavljeno Oktober 1, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2022 pred 4 minutami, dr.looney pravi: Postla mi je začela puščat.... A je tastar faliu k te je hotu nabodt? Jst sem mel tud Lectus, k je spustila dušo. Pol sem pa kupu v Škofji Loki eno za pol cene Lektusa in ta že ene 10 let BP.
dr.looney Objavljeno Oktober 1, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2022 pred 19 minutami, Frenk 67 pravi: A je tastar faliu k te je hotu nabodt? Jst sem mel tud Lectus, k je spustila dušo. Pol sem pa kupu v Škofji Loki eno za pol cene Lektusa in ta že ene 10 let BP. Če bi me moj falil pol neb nč flikal, bi šla direkt na odpad. 😜 No sej moja je stara 11 let.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se