bajkr88 Objavljeno Oktober 1, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2022 (popravljeno) Js mam tud blueslep sk.loka in zaenkt vse ok...tok tok Kaj to kr z silvertejpom flikas, men je enkat mačk skocu gor med pucanjem in naredu drobno pikico... Sm mal silikon dau in je ok.... Mamicu mu Popravljeno Oktober 1, 2022. Popravil bajkr88
dr.looney Objavljeno Oktober 1, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2022 pred eno uro, bajkr88 pravi: Js mam tud blueslep sk.loka in zaenkt vse ok...tok tok Kaj to kr z silvertejpom flikas, men je enkat mačk skocu gor med pucanjem in naredu drobno pikico... Sm mal silikon dau in je ok.... Mamicu mu Ducktape sem dala za ziher. Spodaj je zaflikano s tistim k dobiš za flikat zraven postle. bajkr88 1
Zivnorc Objavljeno Oktober 1, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2022 ...pa tisti dakttejp z olfa nožem malo obreži... Tedybear, dr.looney, Mavti in 1 other 4
dr.looney Objavljeno Oktober 1, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2022 pred 2 urami, Zivnorc pravi: ...pa tisti dakttejp z olfa nožem malo obreži... .... bom js tebe obrezala.... Zivnorc in RobiRoberto 1 1
Tedybear Objavljeno Oktober 1, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2022 pred 22 minutami, dr.looney pravi: .... bom js tebe obrezala.... Samo sleč mu gate in preveri....mogoče je pa že .. RobiRoberto, Zivnorc in dr.looney 1 2
dr.looney Objavljeno Oktober 1, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2022 pred 15 minutami, Tedybear pravi: Samo sleč mu gate in preveri....mogoče je pa že .. Bolš da ne, ker se lahko zgodba konča v solzah.... Zivnorc 1
bajkr88 Objavljeno Oktober 1, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2022 Navrtana pojsla kt ruski plinovod, prevec kostanja si pojedla pa ne zdrži eksplozij RobiRoberto, Zivnorc, Tedybear in 2 others 5
Tedybear Objavljeno Oktober 1, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2022 pred 3 minutami, dr.looney pravi: Bolš da ne, ker se lahko zgodba konča v solzah.... V solzah? Nikakor. Saj veš, katerikoli prilastek mu dodaš, je na koncu vedno ...norc. dr.looney in Zivnorc 2
dr.looney Objavljeno Oktober 1, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2022 Pravkar, bajkr88 pravi: Navrtana pojsla kt ruski plinovod, prevec kostanja si pojedla pa ne zdrži eksplozij Redko jem kostanj.... mogoče kake igračke ne sodijo na vodno postlo .... pred 1 minuto, Tedybear pravi: V solzah? Nikakor. Saj veš, katerikoli prilastek mu dodaš, je na koncu vedno ...norc. Tu mu tut to ne bo pomagalo .... 😜 bajkr88 in Zivnorc 2
Darko3g Objavljeno Oktober 2, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2022 Se peljem po severni obvoznici in vidim gradbišče, pa nobenega stroja. A delajo na roke in si vsak dan orodje zraven prinesejo ali pa je to že končna verzija?
smasher Objavljeno Oktober 4, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2022 AAAAaaaaaaa.... jebeni dizli.... mi je potegnlo zrak v visokotlačno pumpo.. pol sem hotel kar ob robu ceste odzračit in sem v HITENJU ODTRGAL ODRAČEVALNI VIJAK..... ...... Čakam vlečno službo in ... pol bo veselje popravljat tista dizl jajca ko bojo spet na domačem dvorišču.
maus Objavljeno Oktober 4, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2022 Ob 2. 10. 2022 ob 22:02, Darko3g pravi: Se peljem po severni obvoznici in vidim gradbišče, pa nobenega stroja. A delajo na roke in si vsak dan orodje zraven prinesejo ali pa je to že končna verzija? čakajo anekse ... valjda da naujo delal zastojn, saj se je vse podražilo če so pa kaj betonirali, pa itak ni nobenega tam, da se konstrukcija posuši ... Kaldu 1
Frenk 67 Objavljeno Oktober 5, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2022 pred 21 urami, maus pravi: čakajo anekse ... valjda da naujo delal zastojn, saj se je vse podražilo če so pa kaj betonirali, pa itak ni nobenega tam, da se konstrukcija posuši ... Kokr jih DARS plačuje bi lahko pihal, da se hitrej posuši. 🤣 maus 1
maus Objavljeno Oktober 5, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2022 pred 3 minutami, Frenk 67 pravi: Kokr jih DARS plačuje bi lahko pihal, da se hitrej posuši. 🤣 sm že predlagu, da naj malo zvišajo nevidne vinjete .... nevidni delavci - nevidne vinjete ... pa se pejmo DAMI34 in Frenk 67 2
Buschi Objavljeno Oktober 5, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2022 Bolj je vprašanje, kje dars denar dobi ! In, kaj počne s tem denarjem in kdo vse dobi aneks na aneks in plačano delo, kljub temu, da ne dela !
maus Objavljeno Oktober 5, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2022 (popravljeno) pred 54 minutami, Buschi pravi: Bolj je vprašanje, kje dars denar dobi ! In, kaj počne s tem denarjem in kdo vse dobi aneks na aneks in plačano delo, kljub temu, da ne dela ! vse se ve... vse je javno... vse pogodbe in aneksi so javno objavljeni .. treba malo pobrskat ... in ne .. ni plačan iz proračuna https://www.dars.si/ in https://zakonodaja.com/zakon/zdars-1/13-clen-prihodki-dars-ter-financiranje-upravljanja-in-vzdrzevanja-avtocest člen 13. zgornjega zakona (upam, da je zadnji) Popravljeno Oktober 5, 2022. Popravil maus Alla 1
Frenk 67 Objavljeno Oktober 5, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2022 pred 17 minutami, maus pravi: člen 13. zgornjega zakona (upam, da je zadnji) Ni, 27 členov je. 🤣
maus Objavljeno Oktober 5, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2022 pred 50 minutami, Frenk 67 pravi: Ni, 27 členov je. 🤣 13. člen govori o financiranju ... jaoooo kok si trd ... za zadnjega sem pa mislu na zakon Frenk 67 1
Frenk 67 Objavljeno Oktober 5, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2022 pred eno uro, maus pravi: 13. člen govori o financiranju ... jaoooo kok si trd ... za zadnjega sem pa mislu na zakon Vem kva si mislu, sam nis tega napisu 🤪 maus in Zivnorc 2
Buschi Objavljeno Oktober 5, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2022 Glih od dohtarja: če sem ga prav razumel, vnetje ramenskega sklepa. Desna roka praktično neuporabna. In tako bi naj bilo še en teden. Mater ! Zivnorc, RobiRoberto in maus 2 1
dr.looney Objavljeno Oktober 5, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2022 pred 1 minuto, Buschi pravi: Glih od dohtarja: če sem ga prav razumel, vnetje ramenskega sklepa. Desna roka praktično neuporabna. In tako bi naj bilo še en teden. Mater ! Si se preveč na šank naslanju? Zivnorc, maus, Endlich in 2 others 5
maus Objavljeno Oktober 5, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2022 pred 2 minutami, Buschi pravi: Glih od dohtarja: če sem ga prav razumel, vnetje ramenskega sklepa. Desna roka praktično neuporabna. In tako bi naj bilo še en teden. Mater ! as vidu, ker si se spraulu na dars p.s. vnetje je res jeba in lahko dolgo traja ... ketonal forte pomaga VS800 in Zivnorc 2
Buschi Objavljeno Oktober 5, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2022 pred 1 minuto, dr.looney pravi: Si se preveč na šank naslanju? Ne. Pri ostalih siromakih trpi sam zapestje, pri moji anakondi moram pa celo roko uporabljat in trpi rama... Frenk 67, dr.looney, GoBobi in 3 others 5 1
dr.looney Objavljeno Oktober 5, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2022 pred 2 minutami, Buschi pravi: Ne. Pri ostalih siromakih trpi sam zapestje, pri moji anakondi moram pa celo roko uporabljat in trpi rama... Verjamem, da trpi cela roka, sam ne , zaradi velikosti ampak cajta, ki ga porabiš , da pride do željenega rezultata. VS800, GoBobi, Zivnorc in 1 other 3 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se