Buschi Objavljeno Marec 29 Opozori Objavljeno Marec 29 Stari...ob petih sem moral bit u lublan ! Pr tržnic ! Pa ka si ja nor ! Pa ustrelim se, da bi mogu žvet u velemestu! Gužva, gužva, gužva, gužva, gužva, gužva,... maxxa, Akito, Tedybear in 1 other 4
Tedybear Objavljeno Marec 30 Opozori Objavljeno Marec 30 21 hours ago, Buschi said: Stari...ob petih sem moral bit u lublan ! Pr tržnic ! Pa ka si ja nor ! Pa ustrelim se, da bi mogu žvet u velemestu! Gužva, gužva, gužva, gužva, gužva, gužva,... Bi se verjetno navadi. Tudi prvi Ljubljančani so se na podeželje. Pri nas še danes velja rek, kaj narediš Ljubljančanu, ki mu postane slabo?. Za 3 minute ga položiš zraven "auspuha". Kugelschreiber, Akito, dr.looney in 2 others 5
Roger G. Jagger Objavljeno Marec 31 Opozori Objavljeno Marec 31 Čim več takih, kateri nebi rinili v Metropolo. Pa vseh tistih 80-90.000 dnevnih “indijancev” k hodijo na delo v Ljubljano. Gneca in onesnazen zrak v veliki meri doprinesejo periferija populacija. debili, potem pa sedijo v prizganem avtomobilu na mestu (pa vse ostalo, kot LJ registrska)….aja, pa razni jugovici so tudi taki
smasher Objavljeno Marec 31 Opozori Objavljeno Marec 31 pred 2 urami, Roger G. Jagger pravi: Čim več takih, kateri nebi rinili v Metropolo. Pa vseh tistih 80-90.000 dnevnih “indijancev” k hodijo na delo v Ljubljano. Gneca in onesnazen zrak v veliki meri doprinesejo periferija populacija. debili, potem pa sedijo v prizganem avtomobilu na mestu (pa vse ostalo, kot LJ registrska)….aja, pa razni jugovici so tudi taki Sicer nisem več v Lj, samo kaj češ iščeš šiht da je mal več kot za minimalca je večinoma vse v mestih. Recimo mam šiht da je komot, pa blizu doma pa parking pred podjetjem, pa je plača cca. Vsaj 20% manj kot v smog mestu. Zakaj je tablic vse razn Lj, ker se fine mestne srajce bojijo dela.. 🤣, pa o cenah nepremičnin ne rabimo niti govorit.
Tedybear Objavljeno Marec 31 Opozori Objavljeno Marec 31 (popravljeno) 2 hours ago, Roger G. Jagger said: Čim več takih, kateri nebi rinili v Metropolo. Pa vseh tistih 80-90.000 dnevnih “indijancev” k hodijo na delo v Ljubljano. Gneca in onesnazen zrak v veliki meri doprinesejo periferija populacija. debili, potem pa sedijo v prizganem avtomobilu na mestu (pa vse ostalo, kot LJ registrska)….aja, pa razni jugovici so tudi taki 80 do 90000 dnevnih migrantov je 1/3 populacije Ljubljane. Pa so gužve, slaba volja, zastoji ..Veliko, ampak ne za nas okoli Bleda. V sezoni se 8000 prebivalcem pridruži se 6000 gostov ( hoteli, kampi, apartmaji....) pa 8 do 10000 dnevnih. Populacija se več kot podvoji. Da je infrastruktura dimenzionirana na 13000 duš.... Vse bolj se strinjam z upravljavcem Vintgarja, da omejuje in nadzira vstop. Tako bo kmalu v dolino Vrat, slej ali prej tudi Vršič. Turizem je super, če imaš 3-4 apartmaje, velik parking, pa novejši priklop na kanalizacijo.🤕 Drugače pa ne preveč. Popravljeno Marec 31. Popravil Tedybear
DAMI34 Objavljeno Marec 31 Opozori Objavljeno Marec 31 žal"nekateri" rinemo u lublano zato ker hočete žret, pa vam mormo futr prpelat za vaš dnevni obrok bureka tak da fakoff lublana in dars in debili na 4 kolesih ki ne znajo vozit... Najots, maxxa, Roger G. Jagger in 2 others 3 1 1
Buschi Objavljeno Marec 31 Opozori Objavljeno Marec 31 Da je "Bedanc" izpadu iz masteršefa ! DAMI34 1
bankir Objavljeno Marec 31 Opozori Objavljeno Marec 31 želel narediti en uvodni krog, pa mi je močen kašelj preprečil užitek😁
Buschi Objavljeno Marec 31 Opozori Objavljeno Marec 31 (popravljeno) Sej če kašljaš v zaprti čeladi, te okolica nea sliši...al... Popravljeno Marec 31. Popravil Buschi Mavti 1
Buschi Objavljeno Marec 31 Opozori Objavljeno Marec 31 A ni tole ful grozn: slovenci se imamo za izumitelje narodno zabavnega turbo folka. Popularn je ratal to pr nas z Skaterji 25 let nazaj, začetki pa segajo verjetno še desetletje prej. In potem to Jodlarji na veliko prevzamejo in oglašujejo, mi pa ukradeno muziko kopiramo nazaj ! Razumi to !!!!!!!! https://youtu.be/Y0ORYHQ-VMA?si=LaCq2YdUngZVeVHC
hajamoto Objavljeno April 1 Opozori Objavljeno April 1 Sm mislu Musarco malo pogledat, pa slabo kaže. 🏍️😱
Tedybear Objavljeno April 1 Opozori Objavljeno April 1 13 hours ago, Buschi said: A ni tole ful grozn: slovenci se imamo za izumitelje narodno zabavnega turbo folka. Popularn je ratal to pr nas z Skaterji 25 let nazaj, začetki pa segajo verjetno še desetletje prej. In potem to Jodlarji na veliko prevzamejo in oglašujejo, mi pa ukradeno muziko kopiramo nazaj ! Razumi to !!!!!!!! https://youtu.be/Y0ORYHQ-VMA?si=LaCq2YdUngZVeVHC Če se Jodlarji oglašujejo z glasbo, ki temelji na zaporedju G-dur, C-dur, A-mol, je to OK. Tako nizko Slovenska glasba ne bi smela pasti.
DAMI34 Objavljeno April 1 Opozori Objavljeno April 1 mah, pravkar prebral v novicah: Kakšna tragedija na jezeru Vogršček , ribiču krokodil odgriznil nogo https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t64/1/30/1f631.png RobiRoberto 1
bankir Objavljeno April 1 Opozori Objavljeno April 1 pred 16 urami, Buschi pravi: Sej če kašljaš v zaprti čeladi, te okolica nea sliši...al... imaš prav, ampak ta kašelj se vleče ze 1 teden in mislim, da pol ni užitek bit na motorju, ko imaš vizir od znotraj ves popacan😇😂
Frenk 67 Objavljeno April 2 Opozori Objavljeno April 2 HAC in njihove omejitve, kot bi se otroc igral v kontrolni sobi.😡🤬
bankir Objavljeno April 5 Opozori Objavljeno April 5 kar minila me je želja po nedeljskem izletu do Portoroža.Same sanacije AC in zopet guzva, kar se bo preneslo na staro cesto((grrrrrrrrrr) PRAV BESEN SEM RobiRoberto 1
Frenk 67 Objavljeno April 6 Opozori Objavljeno April 6 Zjutraj sem odklenil sedež, da sem priklopil aku na polnilec, zdaj pa ne najdem ključa. Obrnil celo bajto petkrat pa nič. Popi... bom, če se kmal ne pojavi. ☹️😡🤬 MARE 65, RobiRoberto, pik1 in 1 other 2 2
pik1 Objavljeno April 6 Opozori Objavljeno April 6 pred 3 minutami, Frenk 67 pravi: Zjutraj sem odklenil sedež, da sem priklopil aku na polnilec, zdaj pa ne najdem ključa. Obrnil celo bajto petkrat pa nič. Popi... bom, če se kmal ne pojavi. ☹️😡🤬 . ... tastar, zmer večkrat se ti bo tole dogajal ... tko da ne rabiš popizdit Frenk 67, Mavti, MARE 65 in 2 others 4 1
dr.looney Objavljeno April 6 Opozori Objavljeno April 6 Dedc....pošljem ga v trgovino po vino za špricer. Povem mu kaj naj prinese. On prinese traminec. WTF?😡 GeeSXer, MARE 65, Frenk 67 in 2 others 3 2
DAMI34 Objavljeno April 7 Opozori Objavljeno April 7 pred 13 urami, Frenk 67 pravi: Zjutraj sem odklenil sedež, da sem priklopil aku na polnilec, zdaj pa ne najdem ključa. Obrnil celo bajto petkrat pa nič. Popi... bom, če se kmal ne pojavi. ☹️😡🤬 ponavad ga pozabiš točno tam kamor si ga ftaknil
MARE 65 Objavljeno April 8 Opozori Objavljeno April 8 Ob 6. 4. 2024 ob 19:16, Frenk 67 pravi: Zjutraj sem odklenil sedež, da sem priklopil aku na polnilec, zdaj pa ne najdem ključa. Obrnil celo bajto petkrat pa nič. Popi... bom, če se kmal ne pojavi. ☹️😡🤬 In kje je bil, mogoče tam kjer je omenil Dami.................................................sprašujem, ker mi je situacija poznana
DAMI34 Objavljeno April 8 Opozori Objavljeno April 8 pred 5 urami, MARE 65 pravi: In kje je bil, mogoče tam kjer je omenil Dami.................................................sprašujem, ker mi je situacija poznana nekje je zapisal, sicer pa drži kar sem rekel. točno tam kamor ga je nazadnje odložil. Na streho avtomonbila
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se