robicom Objavljeno April 8 Opozori Objavljeno April 8 (popravljeno) … 🙁 … upam da ne štrajkajo … že od petka … Popravljeno April 8. Popravil robicom
Buschi Objavljeno April 8 Opozori Objavljeno April 8 Poslušam po radiju oh in sploh o sončnem mrku v ameriki...in potem pokličejo ASTROLOGA da poda mnenje o tem!!!!!! WTF ???? dr.looney, MiNa, Alla in 1 other 3 1
Tedybear Objavljeno April 8 Opozori Objavljeno April 8 36 minutes ago, Buschi said: Poslušam po radiju oh in sploh o sončnem mrku v ameriki...in potem pokličejo ASTROLOGA da poda mnenje o tem!!!!!! WTF ???? Imaš prav. Moral bi Grimsa, ali pa kakšnega ravnozemljaša. 😉 Alla, MiNa in Kugelschreiber 1 2
dr.looney Objavljeno April 8 Opozori Objavljeno April 8 pred 38 minutami, Buschi pravi: Poslušam po radiju oh in sploh o sončnem mrku v ameriki...in potem pokličejo ASTROLOGA da poda mnenje o tem!!!!!! WTF ???? Če zivimo kot v filmu Idiocracy Akito 1
Frenk 67 Objavljeno April 8 Opozori Objavljeno April 8 pred 2 urami, DAMI34 pravi: nekje je zapisal, sicer pa drži kar sem rekel. točno tam kamor ga je nazadnje odložil. Na streho avtomonbila Na haubo, ker je bil avto pač zraven motorja. Baba bi pa to lohk opazila, sej ni ravno majhen. ☹️ Alla 1
Kugelschreiber Objavljeno April 8 Opozori Objavljeno April 8 Svako jaki plani za vikend. Pol pa… …pa je na lepem pod vprasajem prvomajska Sardinija. Tedybear, pik1 in MiNa 3
Tedybear Objavljeno April 9 Opozori Objavljeno April 9 Jaz imam tam " rezervacijo" od te srede pa do sobote. Kugelschreiber 1
Kugelschreiber Objavljeno April 9 Opozori Objavljeno April 9 (popravljeno) 5 hours ago, Tedybear said: Jaz imam tam " rezervacijo" od te srede pa do sobote. Sumim da govoris za Izolo, ne Sardinijo. Ampak pol bos u redu in doma te bo cakal Guzzi. Tako kot bo guspa fino reagirala na kuro in cez 14 dni sibava na izlet. 💪 Popravljeno April 9. Popravil Kugelschreiber Tedybear 1
Tedybear Objavljeno April 9 Opozori Objavljeno April 9 43 minutes ago, Kugelschreiber said: Sumim da govoris za Izolo, ne Sardinijo. Ampak pol bos u redu in doma te bo cakal Guzzi. Tako kot bo guspa fino reagirala na kuro in cez 14 dni sibava na izlet. 💪 Ja, posebna nastanitev v Izoli. Guzzi bo, ko bo. Niti nimam časa. Čakajo me še drva, pa kuhinjo je naša naročila novo, pa sedaj mi dvorišče zaključujejo ...enosamotrplenjepress tomaz69 in Kugelschreiber 2
Kugelschreiber Objavljeno April 9 Opozori Objavljeno April 9 4 hours ago, Tedybear said: Ja, posebna nastanitev v Izoli. Guzzi bo, ko bo. Niti nimam časa. Čakajo me še drva, pa kuhinjo je naša naročila novo, pa sedaj mi dvorišče zaključujejo ...enosamotrplenjepress Stekam. Pezija=kronicno pomankanje casa.
Frenk 67 Objavljeno April 9 Opozori Objavljeno April 9 (popravljeno) pred 6 urami, Tedybear pravi: Ja, posebna nastanitev v Izoli. Guzzi bo, ko bo. Niti nimam časa. Čakajo me še drva, pa kuhinjo je naša naročila novo, pa sedaj mi dvorišče zaključujejo ...enosamotrplenjepress Sam ne v Izolo, od tam me je v komi rešilec peljal na Kliničnega. ☹️🤬 Pa bi moral imeti rutinsko operacijo. Popravljeno April 9. Popravil Frenk 67 DAMI34 1
Tedybear Objavljeno April 9 Opozori Objavljeno April 9 5 minutes ago, Frenk 67 said: Sam ne v Izolo, od tam me je v komi rešilec peljal na Kliničnega. ☹️🤬 Pa bi moral imeti rutinsko operacijo. Čakam že od avgusta 2023. Na kliničnem bi še pol leta dalje. Bom tvegal....🤔
Tedybear Objavljeno April 9 Opozori Objavljeno April 9 1 hour ago, Kugelschreiber said: Stekam. Pezija=kronicno pomankanje casa. Ne. Jaz sem si organiziral lajf penziča tako, da imam res ogromno časa. Le letos se mi je vse združilo v april in maj. Od junija naprej bom pa spet na " opazovanju zračnega prostora". Kugelschreiber 1
Frenk 67 Objavljeno April 9 Opozori Objavljeno April 9 pred 50 minutami, Tedybear pravi: Čakam že od avgusta 2023. Na kliničnem bi še pol leta dalje. Bom tvegal....🤔 Tiste pol leta bi veliko raje čakal doma, tko sem bil pa Klinični pa Soča. Tedybear 1
dr.looney Objavljeno April 20 Opozori Objavljeno April 20 Banka, ki me je obravnavala kot kriminalca, ko sem hotla položiti večjo vsoto gotovine, za placilo novega prevoznega sredstva.😡 pik1 1
hajamoto Objavljeno April 20 Opozori Objavljeno April 20 Itak, večjo vsoto gotovine dobiš z delom na črno ali, če posluješ s SD ali SDS. 🤔😂🤣😇 Najots, Mavti, MARE 65 in 2 others 5
dr.looney Objavljeno April 20 Opozori Objavljeno April 20 pred 1 uro, hajamoto pravi: Itak, večjo vsoto gotovine dobiš z delom na črno ali, če posluješ s SD ali SDS. 🤔😂🤣😇 Js sm Savinjčanka , sm šparala dnar.😁😉 C eagle, Buschi, pik1 in 1 other 1 2 1
pik1 Objavljeno April 20 Opozori Objavljeno April 20 pred 4 urami, dr.looney pravi: Banka, ki me je obravnavala kot kriminalca, ko sem hotla položiti večjo vsoto gotovine, za placilo novega prevoznega sredstva.😡 . ... ZPPDFT 😮😮😮😁 💪💪💪
Tedybear Objavljeno April 21 Opozori Objavljeno April 21 18 hours ago, dr.looney said: Banka, ki me je obravnavala kot kriminalca, ko sem hotla položiti večjo vsoto gotovine, za placilo novega prevoznega sredstva.😡 Nadstandard ima tudi neprijetne plati. Baje....😀 dr.looney 1
dr.looney Objavljeno April 21 Opozori Objavljeno April 21 pred 4 urami, Tedybear pravi: Nadstandard ima tudi neprijetne plati. Baje....😀 Ni to noben nadstandard. Avtek je nujno zlo. 😉 Tedybear 1
Buschi Objavljeno April 21 Opozori Objavljeno April 21 pred 1 uro, dr.looney pravi: Ni to noben nadstandard. Avtek je nujno zlo. 😉 Tist Audi za 100 jurjev , katerega si gledala, je nadstandard ! Tedybear in dr.looney 1 1
dr.looney Objavljeno April 21 Opozori Objavljeno April 21 pred eno uro, Buschi pravi: Tist Audi za 100 jurjev , katerega si gledala, je nadstandard ! Nikol si nisem želela Audia. Kupla sem si avto svojih uresničljivih sanj. 😉 Pa ni nov. 😉
Najots Objavljeno April 21 Opozori Objavljeno April 21 Ob 20. 4. 2024 ob 12:49, dr.looney pravi: Banka, ki me je obravnavala kot kriminalca, ko sem hotla položiti večjo vsoto gotovine, za placilo novega prevoznega sredstva.😡 Ubožica. Nimamo vsi take nesreče v življenju.😁 dr.looney 1
bankir Objavljeno April 24 Opozori Objavljeno April 24 a se bo vreme za praznike stabiliziralo? Dopoldan je napoved taka, popoldan pa čist drugačna. Do jutri imam možnost brezplačne odpovedi. ( po BIH)😰
Kaldu Objavljeno April 25 Opozori Objavljeno April 25 pred 14 urami, bankir pravi: a se bo vreme za praznike stabiliziralo? Dopoldan je napoved taka, popoldan pa čist drugačna. Do jutri imam možnost brezplačne odpovedi. ( po BIH)😰 Slabega vremena ni! so samo različni pogledi na vreme😄 Mavti, DAMI34 in RobiRoberto 2 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se