Tedybear Objavljeno Oktober 28 Opozori Objavljeno Oktober 28 1 hour ago, Zivnorc said: ... kaj bo šele v penziji...k vsazga penzjonista, ko vprašam, pravi, da ma še manj cajta, kot prej... ZDRŽI še te tri mesece....💪 Pol niso organiziran, ali pa se preprosto ne znajo odklopit. Razumem tiste, ki imajo kmetijo, naslednikom prepustijo kako delavnico.... Alla in Zivnorc 2
Kugelschreiber Objavljeno November 8 Opozori Objavljeno November 8 Do pol sedme se mi je dan ze trikat zajebal. 4:30 kamin piska da ni uzgal 5:07 guspa popizdeva da je plina zmanjkalo tale vse pove sama od zdej bo slo pa strmo navzgor. Verjetno v strop hehe DAMI34 1
Frenk 67 Objavljeno November 16 Opozori Objavljeno November 16 Se prpelem domov, odprem kufer, prazn???? Pustu torbo na parkingu pred apartmajem. IDIOT!!!! 😡🤬 Kugelschreiber, DAMI34, GoBobi in 1 other 1 1 2
pik1 Objavljeno November 16 Opozori Objavljeno November 16 pred 21 minutami, Frenk 67 pravi: Se prpelem domov, odprem kufer, prazn???? Pustu torbo na parkingu pred apartmajem. IDIOT!!!! 😡🤬 . ... ni panike... ... zmer večkrat bo tko Frenk 67, franc, DAMI34 in 3 others 5 1
Kugelschreiber Objavljeno November 17 Opozori Objavljeno November 17 Tretjic letos s skalpelom šarli po meni. 🤯 Fragmin terapija. Upam da je konc konc servisov falš inštalacije. RobiRoberto, pik1, Quest in 2 others 1 4
Tex Objavljeno November 17 Opozori Objavljeno November 17 https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/v-okolici-gancanov-naj-bi-strmoglavilo-sportno-letalo.html Danes res ni blo vreme za letet po pomurju, megla za rezat. Skoda mladih.. Rip. S5-DLM (c172s) je pa bil fajn frčoplan. Frenk 67, Kugelschreiber, RobiRoberto in 1 other 2 2
Frenk 67 Objavljeno November 29 Opozori Objavljeno November 29 Kako nategujejo folk s to Kitajsko robo. Mimovrste: Znižano z €99,99 😡 Temu 10 metrov Temu 40 metrov Snečer, VS800 in Zivnorc 1 2
franc Objavljeno November 29 Opozori Objavljeno November 29 Dej v košarco, ti bodo dali ekstra popust (če mal pustiš "medit" ) . VS800 in Zivnorc 2
Frenk 67 Objavljeno November 29 Opozori Objavljeno November 29 (popravljeno) Včeri pride tamau domov in čez slabe pol ure spet gre. Pa se mi je zdela njegova borša mal bolj polna kot za trening. Ga vprašam, če kam gre. Pa prav da ja, v Indonezijo, sam bo v tork že doma. Jebo te, na drug konc sveta sam obrnt. Kdo to njim organizira? 😡 Ko sem šel jaz službeno v Indonezijo smo si tud kaj ogledal in imaš kaj videt. Popravljeno November 29. Popravil Frenk 67 pik1 in nejc74 1 1
Roger G. Jagger Objavljeno November 29 Opozori Objavljeno November 29 pred 2 urami, Frenk 67 pravi: Včeri pride tamau domov in čez slabe pol ure spet gre. Pa se mi je zdela njegova borša mal bolj polna kot za trening. Ga vprašam, če kam gre. Pa prav da ja, v Indonezijo, sam bo v tork že doma. Jebo te, na drug konc sveta sam obrnt. Kdo to njim organizira? 😡 Ko sem šel jaz službeno v Indonezijo smo si tud kaj ogledal in imaš kaj videt. Morda je pa samo “mula”. Frenk 67, Alla in Snečer 2 1
pik1 Objavljeno November 29 Opozori Objavljeno November 29 pred 3 urami, Frenk 67 pravi: Včeri pride tamau domov in čez slabe pol ure spet gre. Pa se mi je zdela njegova borša mal bolj polna kot za trening. Ga vprašam, če kam gre. Pa prav da ja, v Indonezijo, sam bo v tork že doma. Jebo te, na drug konc sveta sam obrnt. Kdo to njim organizira? 😡 Ko sem šel jaz službeno v Indonezijo smo si tud kaj ogledal in imaš kaj videt. . .... ja sej ti tud hodiš dol do Paklenice sam obrnt ... pa si razen Dinkota nikol nič ne ogledaš .... kaj se pa pol zdej tko čudiš ??? Ps. ... jabolko ne pade daleč od drevesa Tedybear, Frenk 67, RobiRoberto in 5 others 8
MARE 65 Objavljeno December 8 Opozori Objavljeno December 8 Tole... Ne razumem folka....kako........ma jajca bi mu odtrgal.... Tedybear, skalar36, VS800 in 8 others 1 8 2
skalar36 Objavljeno December 9 Opozori Objavljeno December 9 Se strinjam s tabo. Malo pa tud razumem, zakaj do tega pride. Meni se nabere precej odpadne folije in kartona. Pa vozim v zbirni center. Lani me klicejo iz zbirnega centra, da tja ne smem več voziti. Mi niso znali pojasnit zakaj ne. Tudi proti placilu ne. Samo z inspekcijo so mi grozili. Pa sm se pozanimal pri parih kolegih, če so oni dobili isto prepoved. Pa niso, kljub temu, da oddajajo precej več kot jaz. Sem komunalo s tem seznanil, pa so mi rekli, da bodo vsi dobili isto prepoved. Pa je niso. Samo meni so nekaj nagajali, pa ne vem zakaj. Sem mali, niko i ništa s.p. Nekaj casa sem vozil na dinos. Sedaj spet vozim v zbirni center in ni nobenih problemov več. Se je pa v tistem obdobju okoli nas v naravi pojavilo ogromno podobnih odpadkov. GoBobi in Frenk 67 2
DAMI34 Objavljeno petek ob 09:19 Opozori Objavljeno petek ob 09:19 Jebemti strešna okna ker spušajo vedno takrat ko dež pada...grrrrr Frenk 67 1
Frenk 67 Objavljeno petek ob 10:58 Opozori Objavljeno petek ob 10:58 pred 1 uro, DAMI34 pravi: Jebemti strešna okna ker spušajo vedno takrat ko dež pada...grrrrr Pr teb, če ne piha v stanovanju, pol dihtajo. 🙄 DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno petek ob 12:38 Opozori Objavljeno petek ob 12:38 pred 1 uro, Frenk 67 pravi: Pr teb, če ne piha v stanovanju, pol dihtajo. 🙄 pr men tok piha skozi zračnike, napo in kamin, da puščanja niti ne slišim Frenk 67 1
MARE 65 Objavljeno petek ob 19:08 Opozori Objavljeno petek ob 19:08 pred 9 urami, DAMI34 pravi: Jebemti strešna okna ker spušajo vedno takrat ko dež pada...grrrrr Ja saj če ne pada, pa težko spuščajo pik1 1
DAMI34 Objavljeno soboto ob 09:20 Opozori Objavljeno soboto ob 09:20 pred 14 urami, MARE 65 pravi: Ja saj če ne pada, pa težko spuščajo vem MARE 65 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se