Frenk 67 Objavljeno pred 15 urami Objavljeno pred 15 urami pred 4 urami, DAMI34 pravi: cela dalmacija zdej "dela". do Pakle so vsaj 3 zapore ceste, pa nilčoloko odrov, k kao delajo pred sezono. Pa ful so hitri, tole je blo sredi januarja 1
Snečer Objavljeno pred 14 urami Objavljeno pred 14 urami (popravljeno) . Popravljeno pred 14 urami. Popravil Snečer
Snečer Objavljeno pred 14 urami Objavljeno pred 14 urami pred 5 urami, DAMI34 pravi: cela dalmacija zdej "dela". do Pakle so vsaj 3 zapore ceste, pa nilčoloko odrov, k kao delajo pred sezono. je pa v dalmaciji (južni) sorazmerno solidno vreme že od decembra (izjema kak dan) in se da delat na polno pri "nas" je od 01.06. - 30.09 v I. zoni zabrana, v II zoni pa na polno v praksi pa potihne že aprila ... ali pa tudi ne, če lokalec ne jebe sistema
HyperJack Objavljeno pred 2 urami Objavljeno pred 2 urami Te kurčevi oglasi na Motosvetu...pa ne da se bo potrebno po 15 letih odklopit.. 1
Frenk 67 Objavljeno pred 48 minutami Objavljeno pred 48 minutami Ob 29. 11. 2024 ob 18:47, Frenk 67 pravi: Včeri pride tamau domov in čez slabe pol ure spet gre. Pa se mi je zdela njegova borša mal bolj polna kot za trening. Ga vprašam, če kam gre. Pa prav da ja, v Indonezijo, sam bo v tork že doma. Jebo te, na drug konc sveta sam obrnt. Kdo to njim organizira? 😡 Ko sem šel jaz službeno v Indonezijo smo si tud kaj ogledal in imaš kaj videt. Zgleda, da so se mal popravl, zdej grejo za 4 tedne v Dubaj. 😂
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se