Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

:mad:

10dnevna.JPG.8a7bc7797560eebcbf586597f4c9c941.JPG

Objavljeno

Ne bit zato slabe vole, poišč drugo napoved, ki bo boljša. 😜

• Haha 4
Objavljeno
pred 1 uro, Frenk 67 pravi:

Ne bit zato slabe vole, poišč drugo napoved, ki bo boljša. 😜

Točn to, nej gleda za Maldive al kej podobnga....

• Haha 6
  • 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Da mi je DARS za dve sezone otežil moje občasne poti proti Mariboru:angryrant1::devil:

Objavljeno
pred 11 urami, Mavti pravi:

Da mi je DARS za dve sezone otežil moje občasne poti proti Mariboru:angryrant1::devil:

noro...... res..... to sam v tej butasti državi rabijo dve faking leti za popravila.... bog ne daj, da bi se kaj spravili na novo delati. Saj pa prej vsi crknemo.

• Všeč mi je 1
  • Hvala 1
Objavljeno
pred 15 urami, Mavti pravi:

Čak, a nisi ti tist, k se kr tak zapele u merkator u Koper?

Kr tk se zapel do Solčave, po panoramski do Črne, iz Črne u Dravograd in tam po dolini Drave u toti lepi Maribor...

• Haha 1
Objavljeno
pred 3 minutami, Buschi pravi:

Kr tk se zapel do Solčave, po panoramski do Črne, iz Črne u Dravograd in tam po dolini Drave u toti lepi Maribor...

🤦‍♀️ eno je, ko imaš free time, pa greš malo naokoli, drugo pa je, ko imaš opravke in si vezan na uro ;)

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 30 minutami, Buschi pravi:

Čedalje bolj razumem mojega očeta ,da že ko zjutraj ustane pa nima časa:naughty::D meni se pa začelo podobno dogajt:huh: verjetno sva v žlahti:naughty::D

Nevem če je deset kilometrov obnove vsega skupaj:hmm: bodo pa dve sezoni rabil za obnovo:panic: pa še ene tri anexse za taglavne maherje:huh:

• Haha 1
Objavljeno

Važn da davkoplačevalski gnar kroži: mi za asfalt, asfalterji za jahte itd,...

Objavljeno
Ob 9. 4. 2025 ob 7:41, pupa pravi:

noro...... res..... to sam v tej butasti državi rabijo dve faking leti za popravila.... bog ne daj, da bi se kaj spravili na novo delati. Saj pa prej vsi crknemo.

V Kranju so most čez Savo obnavljali več kot leto in pol. Kitajci bi v tem cajtu zgradil tri nove.

• Haha 1
  • Žalosten 1
Objavljeno
pred 18 urami, Frenk 67 pravi:

V Kranju so most čez Savo obnavljali več kot leto in pol. Kitajci bi v tem cajtu zgradil tri nove.

Pa zgleda se kmalu obeta neka podobna akcija, ker je asfalt ze spet ves valovit

• Žalosten 3
  • Šokiran 1
Objavljeno (popravljeno)

Včeraj zvečer je v naši stolpnici počila cev (stolpnica je iz leta 1975) in je cela stolpnica ostala brez vode. Eni nismo imeli niti za zobe umit, kaj šele za stuširat se..... 

Vodo so zaprli pred 9. uro, pa nobenega obvestili 🥵

In naš veleumni nadzorni odbor namesto, da bi dal predlog za zamenjavo vse vodovodne napeljave (glavne vode), se ukvarja z nekaj neravninami na asfaltu pred stolpnico in z obrezovanjem dreves 🤦‍♀️

Glavno je, da na zunaj vse lepo izgleda, notri pa naj zgnije 🤦‍♀️

I'm sooooo pissed off🥵

Popravljeno . Popravil pupa
  • Šokiran 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!