gorskaroza Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 ...bolece tacke... hodim kot racke...
halls Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 ...bolece tacke... hodim kot racke... Pa se menda ja nisi brez drsalk drsala??? :wacko: :winkiss: Kako si deliti stroske, ce se k cimru v sobo priseli njegova punca? Ki je btw totalna kokos. Ali se najemnina deli na osebe, na prostore, kaj pa stroski?On trdi, da ne bo ona nic placevala, ker je v njegovi sobi. Jaz jo moram pa prenasat. Sploh ni isto odkar je tukaj. Pa k bi mene kdo kaj vprasal, ce mi je kul, ce zivi ena oseba vec na istem placu? Jao, popizdla bom. Res. Pa daj si še ti tipa v svojo sobo prvlečt!!! :grim
KeC Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Kako si deliti stroske, ce se k cimru v sobo priseli njegova punca? Ki je btw totalna kokos. Ali se najemnina deli na osebe, na prostore, kaj pa stroski?On trdi, da ne bo ona nic placevala, ker je v njegovi sobi. Jaz jo moram pa prenasat. Sploh ni isto odkar je tukaj. Pa k bi mene kdo kaj vprasal, ce mi je kul, ce zivi ena oseba vec na istem placu? Jao, popizdla bom. Res. Pa daj si še ti tipa v svojo sobo prvlečt!!! :grim Raje 2, payback is a bitch! :evilgrin:
metuljcica46 Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 neki se čudn počutm :closedeyes: :unsure: no ja sam gre dan na boljše lepše in ostajam optimist :OK:
KeC Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Mal hitra si, nekatere spravlja to v slabo voljo že kakšna 2 meseca :D Npr. mene.
BadWoman Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Mal hitra si, nekatere spravlja to v slabo voljo že kakšna 2 meseca :D Npr. mene. No ja :) 1.1. je tako padla ena krajša furca, kar me je malo razvedrilo :) zdaj bom pa raje počakala na toplejše dneve :unsure:
KeC Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :fight1: No zdej pa mam kej za pisat v to temo, si me v slabo voljo spravla!
BadWoman Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :fight1: No zdej pa mam kej za pisat v to temo, si me v slabo voljo spravla! :blush: :friend1:
minca Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 ....mojega mopsa so prodal :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :closedeyes: :worship: :worship: .....
Zok Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 minca. ker so njenega mopsa prodal. :blink:
KeC Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 :blush: :friend1: Ma ok, nej ti bo :unsure:
ZD€N€ Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 slaba cesta iz P.......... v C.........
minca Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 minca. ker so njenega mopsa prodal. :blink: ja noooo :cry: :cry: :headbang: ... ti se kr zajebavi :closedeyes: :evilgrin:
zverko Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 jebemti...tarantabeltabuli pas za hlače sn frderbu.. :headbang: :headbang: kk bm pa zdej trebh gor držu?? :headbang: :headbang:
ShadoW88 Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 (popravljeno) Dns je pa res en ful bedn dan :closedeyes: Pa še celga sm doma zabila :rolleyes: Popravljeno Januar 6, 2008. Popravil ShadoW88
margo Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 (popravljeno) Ker ne morem več drsat okol hiše :doze: Popravljeno Januar 6, 2008. Popravil margo
maus Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 celi dan sestanki ... :headbang: .. pa še srat me tišči :whistle:
LUMPKA Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 Slabo voljo lih ne ma sem pa že res sita bit bolana :headbang:
Ninč Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 blesavi lastnik, ki nam zapira toplo vodo. če ma kdo kje kako prosto sobo, lepo prosim PM. to ne mores verjet, kva je to za en norc. plačujem skoraj 150 evrov, smo brez neta, brez pečice, šest se nas gnete na 40 kvadratih in pol bo še njemu gor stalo. ali ne več dolgo! lp, nina
Pervy Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 (popravljeno) pravniki :headbang: iščejo probleme kjer jih ni, potem pa se še bunijo "ja vi ekonomisti mislite da je to tak simpl ampak to tak ne gre! jaz tako ne bom delal! to je treba bla bla bla bla bla,.......!!!" hey če računaš 1000€ in več je pa lahko malo bolj zakomplicirano kot samo da en obrazec izpolniš, a ne? bodi kreativen in malo preštudiraj zadeve, za simpl zadeve te ne rabim, toliko gospodarskega in upravnega prava znam sam :evilgrin: Popravljeno Januar 8, 2008. Popravil PERVY
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se