_Nejkooo_ Objavljeno Maj 23, 2008 Objavljeno Maj 23, 2008 Nekaj motosvetovcev vas je navadnih hinavcev ali beri ljudi ki NIMAJO nobene pameti. Sem prodajal gume, zdej pa grejo na KRES. BT-002 odlična, za grobnik na primer... Človeška hinavščina haha ej pa ti res nisi normaln...reko sn ti da mi pošli slike že enkrat, menda ja ne bom kar tak na pamet ti gum kupo, predn jih sploh vidim :slap:
maus Objavljeno Maj 23, 2008 Objavljeno Maj 23, 2008 mah ... ko hočeš nekomu ponuditi roko .. se obrne vstran :closedeyes:
jvalant Objavljeno Maj 23, 2008 Objavljeno Maj 23, 2008 Dez... Nic z voznjo, pa se na kavo nobeden noce... :(
KawasakiGirl Objavljeno Maj 23, 2008 Objavljeno Maj 23, 2008 Da danes nimam vožnje... :whistle: pa še en pogovor učer :headbang:
vapotek Objavljeno Maj 23, 2008 Objavljeno Maj 23, 2008 Ker nimam take mame, kot Vapotek... Reči ji, naj se na blont pofarba, pa bo tu neki...
pupy Objavljeno Maj 23, 2008 Objavljeno Maj 23, 2008 :nono: , mene nimaš :D .) No, tebe pa res nimam :D pa mislim da te ne rabim :winkiss: Nekaj motosvetovcev vas je navadnih hinavcev ali beri ljudi ki NIMAJO nobene pameti. Sem prodajal gume, zdej pa grejo na KRES. BT-002 odlična, za grobnik na primer... Me zanima kdo je hinavec in kdo nima PAMETI ja :) Jokcali se bomo, ker gredo gume na kres. Kje lahko vidimo ta kres?
condor Objavljeno Maj 23, 2008 Objavljeno Maj 23, 2008 Nekdo se je spravu podjebavat :headbang: :headbang:
osa rider Objavljeno Maj 23, 2008 Objavljeno Maj 23, 2008 dons vreme v kurcu . . . . mogoče mi uspe mal lubico popelat do rid. . . . vreme se mal stabilizira . . .
hrčo Objavljeno Maj 23, 2008 Objavljeno Maj 23, 2008 Čez dan za ene par ur kur**** alergija :headbang:
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 24, 2008 Objavljeno Maj 24, 2008 No, tebe pa res nimam :D pa mislim da te ne rabim :winkiss: Me zanima kdo je hinavec in kdo nima PAMETI ja :) Jokcali se bomo, ker gredo gume na kres. Kje lahko vidimo ta kres? nikoli ne veš hehe :naughty: dons vreme v kurcu . . . . mogoče mi uspe mal lubico popelat do rid. . . . vreme se mal stabilizira . . . pridi na štajersko, tukaj je že cel dan brez oblačka :OK:
Jure007 Objavljeno Maj 24, 2008 Objavljeno Maj 24, 2008 da morm na obletnco delat :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
KawasakiGirl Objavljeno Maj 24, 2008 Objavljeno Maj 24, 2008 Nič, pa samo kdo oz. kaj nej me proba... :evilgrin:
gebre Objavljeno Maj 24, 2008 Objavljeno Maj 24, 2008 Nič, pa samo kdo oz. kaj nej me proba... :evilgrin: Jest bi te :naughty: :whistle:
osa rider Objavljeno Maj 24, 2008 Objavljeno Maj 24, 2008 vreme in to da sm mogu v šiht . . . . jutr tud . . :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
jvalant Objavljeno Maj 24, 2008 Objavljeno Maj 24, 2008 vreme in to da sm mogu v šiht . . . . jutr tud . . :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Podobno tule: soncek, jaz pa se kar bolan... piskuka Poldi... :(
gorskaroza Objavljeno Maj 24, 2008 Objavljeno Maj 24, 2008 ze sama misel, da je jutri spet treba na avion pa poslovno na Dunaj za en teden ...
helenca46 Objavljeno Maj 24, 2008 Objavljeno Maj 24, 2008 bedno vreme nis vedu al bo sonce sijalo al bo dž padu
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se